2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bisey sorucam kizlar. Kasilma sancilimi oluyo hep nasil oluyo. Benim agri esigim biraz yuksektir genelde kasilmam geldiginde anlamam gec kalirim doktora diye sacma bi korkum var nedense.

bu zamana kadar yemedım. pek sevmem
ama bu zamandan sonra yıyeyım de faydalı olsun dedim. 2 günde bır yerım
ne olacaksa olsun
arkadaşım doğuma kadar yedi cnm bişe olmadı.. kocası da k. doğum uzmanı bişe olacak olsa yedirmezdi

Ya niye böle oldu kuzm acaba bende dusunuyn plesantadan mi ayrıldı diom anlardi ama demi
canım Allah korusun öyle bişe olsa bebeğin oksijensiz kalır.. Düşünme öle şeyler

O solunum sıkıntısı neden oluyo ki sen biliyondur spinaldi anestesi ölüyorum sanmıştım
Son aylarda solunum değişiyor zaten hızlı nefes almaya başlıyoruz. Doğumdan sonra normale dönmemiz de zamanla oluyor. Sigara kullanıyorsan daha çok etkiliyor bu. Başı yüksekte tutarsan daha az olur nefes darlığı. Spinal de olsan anestezi alıyorsun o da etkiliyor bir de ameliyathanede sırt üstü uzun zaman yatinca etkiliyor birçok sebebi var yani

Bir hafta öncesinden söyleseydin keşke canım, ama o kadar çok sıkıldık ki kim ne yaparsa yapsın modundayız şu an , benim bugün boş günüm veli toplantısı koymuşlar, müdürü aradım gelemem doktor kontrolüm var dedim mesela... okulumda 50 km uzakta sadece çarşamba perşembe cuma gidiyorum ama sabahları kalkıp gitmesi işkence oluyor ağlayasim geliyor yeter izne ayrılmak istiyorum diye de mecbur daha çalışmam gerekiyor...

Selam Anneler...nasılsınız ?
daha 3 haftam var izine çıkmama Ağlıyasım gelior
Benim 4 hafta üzülme , senden kötüleri de var .... zor geliyor artık cidden , doktorum niye kendini zorluyorsun çalışma dedi, doğuM izninden sonra heyete ihtiyacım var vereceksiniz calismayayim dedim heyet vermiyorum acil durumlar dışında biliyorsun dedi, eee calismayayim da napayım

Kızlar sağlık ocağına gidicem ogleden sonra , toplantıM vardı okula gitmedim müdürüm bişi derse en azından sağlık ocağında olduğumu gösteren resmi evrak olsun elimde, orda çok uyuz bi aile hekimi var da ne desem ona diye düşünüyorum şimdi...

Aynen canım mecburiyetten .. Ama cumartesi pazar evdeydim.. meğerse benim her yerim ağrıyormuş iş yerinde farketmiyorum.. ama yine de sabahın 5 buçuğunda kalkmak zoruma gidyor

Yok canım görüşmüyorum Ankaradaydı en son. Bu ara alır o zaman seni canım hayırlısı olsun heyecan yapma artık. Son zamanların tadını çıkar
Mustafa hocaya ulaşabilseydim ona gidecektim

Sigarayı bırakmıştım alişte ama yinede olmuştur etkisi ameliyathaneden hemen çıkar çıkmaz yükseltseler baş kısmımı dikişlere sıkıntı olur mu yatış pozisyonuydu muhtemelen benim o kadar sıkıntı yaşamama sebep olan normaldede sırt üstü hiç yatamam burnumdan nefes alamıyorum zati senin belli oldu mu günün bi de hala aynı yerde misiniz

Ya aslında haftaya ayrilacagimi biliyor yani hastayım diye rapor alacaktim bari izne ayrilayim dedim dedim tabi biraz ani oldu ama nerden bilebilirim ki hasta olacagimi bi de şöyle düşünebiliriz bu haftasonu doktora gittim doktor riskli görüp calismamam gerektiğine de karar verebilir dimi araba kullanıyorum bide çok riskli aslında istanbul trafiğinde akşam 6da eve geliyorum bacagima yolda kramp bile girebilir yani eninde sonunda ayrilacagim belli geçenlerde var düşündüğüm öğretmen diyordu ay valla bende rahatsız oldum birden ayrilmaktan ama bir hafta daha çalışmak istemiyorum kızım da son günlerde kardeşini stres yapıyor herhalde bari bebek doğmadan biraz onunla da zaman gecireyim ay kısaca yetti artık çocuklara iki güne öğretmen bulunur da benim yavrucuklara anne bulunmaz dedim ve ani bi kararla ayrıldım gitti

İshal oldum halim yok de

Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
Gecmis olsun dogum yapman zorunlu kılacak baska bişi mi oldu? Sancı çıkana kadar beklemiyorlar mı? Yazışmalardan kacırmış olabilirim gerçi 10 gün sonra 38 olmuş oluyorsun

Şimdi baktım da hala ankarada canım mustafa hoca zekai tahirde.yatağı yükseltmeyip 2 yastık koysan da olur. Tunceliye geldik biz bu sene canım. Diğeri normaldi bu da şimdilik normal görünüyor haftaya Kayseriye gidiyorum doğum için yolda doğurmam inşallah

Ay canım iki gündür calissam mi biraksam mi düşünüp duruyorum bende sürekli gerginim aksama kadar öğrenciler akşam benim kız valla bi ara dinlenmek için bebeği dogurmayi istediğime karar verdim millet doğumdan sonra yorulacagim uykusuz kalacağım diye öncesinde dinlenir ben bebek dogsun da evde oturup dinleneyim diye düşünüyordum aman zaten bir sürü rapor almak zorunda kalacağız ikinci dönem iki hafta daha olsun napıyım beni ben dusunmezsem kimse dusunmeyecek baktım bi şey olsa bebeğe bana okula gelip giderken sanki gelip bakacaklar o yüzden jet kararla ayrıldım son hafta sen sabret bari benim ikinci çocuk bi de belki senin ilktir en azından eve gelince kafan rahat olabilir benim yatana kadar tepemde bi de kizim

canım sabah çok fena sancim vardı öğlen kadar kivrandim doktorumu aradım yat dinlen ogleden sonra devam ederse gel dedi bende oglene kadar yattım öğlen aniden geçti gaz sancisiydi galiba geçtiği için bebek hareketleri de hep vardı o yüzden doktora gitmedim ama sabahtan okula gitmem gerekiyordu gidemedim de gaz sancısı çektim ben geçenlerde yerimden kalkamadim bu sana sabah olmuş olabilir e gaz sancısı bi süre sonra geçer kadın doğum doktorun da bunları söyleyecektir bebek hareketleri hep varsa düzenli değilse sancin bi de öğleden sonra da devam ederse gel diyecek yani senin de yattın dinlendin gectiii ama oglene kadar da okula gidememis oldunnasıl? Kanitlayamaz da verecek mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…