- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.501
Allah yardimcin olsun tatlim dogum kanali icin erken degil miymis?Günaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.
Benim de ctesi kontrolüm vardı 10 günde 100 gr almışım zaten evde de tartıldığım için biliyordum ama dr dan aferim de alınca çok mutlu oldum. Bu arada bebiş de 380 gr almış. Umarım başka kilo almadan hamileliği bitiririzKızlar bugün tartılma günümdü
Bu hafta hiç kilo almamışım yaşasın
Toplamda 12,5 hala
Mutlu oldum
Kolay gelsin canım sonlarına yaklaştın demekki Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallahGünaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.
O nasıl bir yöntemmiş öyleKızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
Ben 37+3 olacam alindigu gun.Allah nasip ederse haftaya bugun bu saatlerde bebislerim gelmis olacakpeki saymadım o zaman37. haftada olanlar var ben yavaştan bikaç doğum bekliyorum artık açıkçası.kendim de bu civarlarda doğmuş bi bebek olduğum için midir bilmem
O nasil bisey yaa.sezeryan dusunmuyomusun canimKızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.
Ben dün gittim bişey yoktu :) bebek banyo havlusu 10 tl idi sadece :) aldımhemen :)Kizlar english home da 10 araliga kadar benek urunlerinde %50 indirim var bilginize şekerler
Canim internette butun urunleri var istersen bakBen dün gittim bişey yoktu :) bebek banyo havlusu 10 tl idi sadece :) aldımhemen :)
Tamam canım bi bakayım :) tşjler:)Canim internette butun urunleri var istersen bak
Bende böyle kaldım bazen anneler abartıyorya sallaması kolay nasıl olsa o yüzden öyle demiş olabilir34. haftada 3800 mü
Bir arkadaşım erken doğum tapmıştı 3 4 yıl önce o dedi ama ben inanmadımYuh kimmiş o 34 de 3800 maşallah maşallah
Canim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyleGecmis olsun dogum yapman zorunlu kılacak baska bişi mi oldu? Sancı çıkana kadar beklemiyorlar mı? Yazışmalardan kacırmış olabilirim gerçi 10 gün sonra 38 olmuş oluyorsun
Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.10 gun sonra zaten 17 gunun kaliyormus cnm.. ins gelir bebis kendiliğinden,az daha sabir :/
Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.O nasıl bir yöntemmiş öyle
Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş.O nasil bisey yaa.sezeryan dusunmuyomusun canim
Allah yardimcin olsn canim.tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallahCanim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyle
Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.
Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.
Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş.
Aynen canım rapor alsam bu sefer de izne ayrilsaydin keşke derdi inşallah tez zamanda geçer seninde şu günler Karnım burnumda gelip okula bişeyler yapmaya çalışıyorum 4 yaşındaki çocuklarla yani hastaysam da idare edecek halim yok artık idare edebilecek durumdaysaniz gelin der bizimki de hep ya zaten idare edecek kadarken arayip rapor alacağım bile demeye tenezzül etmiyoruz idare ediyoruz artık son anlarda alıyoruz neyse artık oldu bitti benimki darısı sana su gibi akıp geçsin inşallah zamannehirada evet canım benim ilk bebek en azından eve gelince uzanıyorum dinlenmeye vakit oluyor senin işin daha zormuş ya okulda ayrı evde ayrı ugrasıosun en fazla iki güne bulurlar öğretmen boşver. Benim müdür rapor alınca da sıkıntı yapıo zaten sürekli odasına çağırıp uyarıyor rahatsızsanız izne ayrılın dio bende artk rapor almıorm dayandığım yere kadar dayanıcam son gün 29 aralık benim de işte gün sayıyorm napim sonrasında bugünlere ihtiyacım olacak
Neye canimm
çok hareketli bi işim var ondan kaynaklı sanırım. Birde bebek iri. Geçen hafta doğmaması için serum vermişlerdi. Bu hafta istemiycem doğacaksa doğsun. Bir nedeni var ki habire gelmek istiyo bu çocuk.Allah yardimcin olsun tatlim dogum kanali icin erken degil miymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?