• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hazirdan 1 bardak ic nefsin korlensin tatlim yaa ev yapimina simdi kim uğraşacak:)))
Naneli icme amaa nane zararli diyolar ben o yuzden yayla corbasina hasret kaldimmm:))

Nane neden zararlı olsun ki, doktor her şeyi yiyip içebilirsin dedi, okuldaki arkadaşlarda dereotu yeme diye tutturdular bugün, yediğimiz bir tutam nane ya da dereotunun hiç zarar-ı yok gerçekten, Gönül rahatlığıyla iç çorbanı bence

Beni ayin sonnda 2li teste çağırdı ama BN ona gitmicgimi doktora söyledim sncta hastada olsa dogurcam sağlıklı olsa da canlı canlıonu aldirazsnya .. BBN kontural amaçlı tekrardan ultrosanla baktirmaya dvm edicmm..
canım down sendromu testi için bişey diyemem tabiki sonuçta bu senin kararın ama bence ntd yani 3lü testi yaptır çünkü seninde hayatın tehlikeye girebiliyo (bunu yaşamış biri olarak söylüyorum)

bugun iyi biseyler duymaya ihtiyacim var bi kac sorum vardi hanimlar.progestan 100 mg gunde 3 kere kullaniyorum bende uyku haricinde bi yan etkisi yok ama cok idrar cikiyorum birde arada akinti oluyo bende kullananlarda varmi acaba ara ara vajinama igne batmasi gibi agrilar giriyo ama cok degil .Birde decavit vitamin verdi 1 gun onu bir gunde folikasit aliyorum ikisi birden alinmiyormu cevaplarsaniz mutlu olurum.
prgestan kullanmadığım için bilemiyorum canım ama akıntı hepimiz de var

Aynen canım bende 6+2yim ama mide bulantım yok doktora sordum hatta hiç hamile gibi değilim midem bile bulanmıyo dedim şanslısın 4 hamileden 1 inin bulanmaz dilerim böyle gider dedi. Ama o dediğin isteksizlik bende de var. Yemek yemekten bile eskisi kadar zevk almıyorum midem bulanmadığı halde. Hep uzanmak istiyorum hiç bişi yapmasam kıpırdamasam banamısın demem :KK48:
Gerçekten bende öyle hiç bir bulantı belirti yok hep dedim keşke sağlıklı olsunda varsın Olmasın ama iştahda yok ,işi bırakıyorum bu hafta ,canım hiç bişi istemiyord 6+6 oldum sat inden itibaren

Tsh ne zaman istiyor doktor, çoğunuz kalp atışı duydunuz, daha benimki haftaya, heyecanlanıyorum, eşimin işinden dolayı da cumartesiyi beklemem gerekiyor

Şu An babada zor geliyor, hele dönem sonu, ders anlatmıyorum, yorucu geçmese bile yoruluyorum, okulların tatil Olmasını dört gözle bekliyorum
Cnm tsh daha ilk testlerde oluyor ben öğrenir öğrenmez yaptırdım testleri En Büyük TÜRKİYE

cok guzel bir duygu:)))gecen gun bir tane patik aldik haber vermek icun,butun gece patige bakip bakip ayaklarini dusundum minnacik tatli ayaklarcok tatli ...Ama hic hayatimda bisiy aldigimda bukadar sevindirik.olacagimi tahmin etmezdim:)). Duygusala baglayacagim ama, anne olunca anlarsin bu demek herhalde,bir de dogsa nasil hissedecegiz kimbilir
Ayy minnak ayaklari elleri agzi burnu yuzu off opse koklasa doyamaz insan kendi canin cigerin yavrun simdiden nasil sevgi baglilik hissediyoruz o zamanlari dusunemiyorum :))
Bende hamile olmadan 1 ay once aglayarak bende uykusuz kalmak istiyorum bende yemek yemeye vakit bulmamak istiyorum bende yorgunlugumu yavrumun gulusuyle unutmak.istiyorum diye esime isyan ediyodum..Çoooook şükür Rabbim nasip etti insallah kucagimiza almayida nasip eder...
Allah isteyen herkese versin insallah

Nane neden zararlı olsun ki, doktor her şeyi yiyip içebilirsin dedi, okuldaki arkadaşlarda dereotu yeme diye tutturdular bugün, yediğimiz bir tutam nane ya da dereotunun hiç zarar-ı yok gerçekten, Gönül rahatlığıyla iç çorbanı bence
Nane ve maydanoz dusuk riski olunca yenilmese daha iyiymis.Doktor soylemisti.Belki ben biraz evhamliyim bi kase corbadan bisey olmaz ama biraz zaman gectikten sonra icmeyi dusunuyorum..

canım down sendromu testi için bişey diyemem tabiki sonuçta bu senin kararın ama bence ntd yani 3lü testi yaptır çünkü seninde hayatın tehlikeye girebiliyo (bunu yaşamış biri olarak söylüyorum)
Ikili testte down sendromu cikiyormu?
Benide 11.hafta cagirdi 2li test icin..
Egerki ikili testte sorun yoksa 3lu testte gerek olmuyormus..Napsam bilemedim.sence??

Egerki ikili testte sorun yoksa 3lu testte gerek olmuyormus..Napsam bilemedim.sence??
canım benim ilk bebeğimde ikili testte hiçbir sorun çıkmadı ama 3lü testte ntd li olduğu ve sonlandırılmazsa benimde hayatımın tehlikede olduğunu söylediler yaşama şansı hiç yoktu malesef sonlandırdık. allahım düşmanımın bile başına vermesin.

canım benim ilk bebeğimde ikili testte hiçbir sorun çıkmadı ama 3lü testte ntd li olduğu ve sonlandırılmazsa benimde hayatımın tehlikede olduğunu söylediler yaşama şansı hiç yoktu malesef sonlandırdık. allahım düşmanımın bile başına vermesin.
Amin canim zor bi durum gercekten Rabbim kimseye yasatmasin...
Yani ikili test yaptirmadan 3lu test yaptirsak daha iyi yani??

Kızlar 2 li test Dediğiniz şey bebekten sıvı Alıp özürlü olup OLmadınamı bakıyorlar omu.
Ben fransadayım burda 21 haftalıkken Yapılıyor ve mejbur değilsin beni ablalarım hiç yaptırmadı çünkü özürlü Olsada doğurcan ve o Sıvı yı almak bebekten o bile özürlü yapabiliyormuş tehlikeliymiş bende ysptırmıycam

yani eğer allah korusun down sendromlu da olsa doğurcam diyosan 2li teste hiç gerek yok. doktorum bana demişti ne olursa olsun doğurcam diyosan bu testi yaptırıp boşuna canını sıkma diye

Kızlar 2 li test Dediğiniz şey bebekten sıvı Alıp özürlü olup OLmadınamı bakıyorlar omu.
Ben fransadayım burda 21 haftalıkken Yapılıyor ve mejbur değilsin beni ablalarım hiç yaptırmadı çünkü özürlü Olsada doğurcan ve o Sıvı yı almak bebekten o bile özürlü yapabiliyormuş tehlikeliymiş bende ysptırmıycam
yok canım kan alıyorlar birde bebeğin burun kemiğine falan bakıp karşılaştırıyorlar 2li test bu senin dediğin 4lü test amniyosentez

Cnm 11.hafta cagirdiysa ultrasonda bebek daha ileride gorunuyordur....bence yaptir 2 li yi sonuçta hem bebeğinin herseyi olusmusmu göreceksin detaylı onun dışında kan tahlili var bide sanirim

Ne oluyor yani ntd

sorularima cevap verdiginiz icin cok sagolun.Bazen insan karamsarliga kapiliyor ama bu bebekler icin en zararlisi azicik bi agri olsa acaba neden diye aklina takiliyo insanin oysaki icinde bi canli buyuyo kalp atisi icin gitmedim daha belki duyunca hepsi gecicektir.7 +2 olduk ama doktor 10 gun gec dollllenme demisti haftaya gidicez kalp atisi icin insallah gorurum ve rahatlarim .

Back
X