- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.801
Kızlar 2'li test düzgünse bile 3'lü test yaptırılması gerekiyormuş herkesten bunu duyduum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım bazı doktorlar yaptırmıyo onun sebebi şu 20. haftalarda ayrıntılı ultrasonda nasıl olsa görünüyor diye düşünüyorlar ama o saatten sonra bence herşey daha zorKızlar 2'li test düzgünse bile 3'lü test yaptırılması gerekiyormuş herkesten bunu duyduum
Rabbim birdaha yasatmasın cnm......Hepimizin bebeklerini korusunfolik asit eksikliği sebebiyle omurilik düzenli bir şekilde birleşmiyor ve bazı sinirler dışarıda kalıyor
amin canım. allah hepimize bebişlerimi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinRabbim birdaha yasatmasın cnm......Hepimizin bebeklerini korusun
Aminnnnnn Allahın izniyle alicazzz sonra burdan birbirimize bebis yemekleri ek gıdaları sorucazzzamin canım. allah hepimize bebişlerimi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
leblebi kahvaltı sayılır mı?Kızlar kahvaltı yaptimi herkes![]()
Ilk medivia serpil hanima gittim ama bu arada medipolden farkli bir doktordan randevu alabilirimOlsun temmuz itibariyle gideriz inşallah. Ozamana kadar kim gideceksin
Ciksss sayılmazzzleblebi kahvaltı sayılır mı?![]()
ben de acayip ac oluyorum bazen :) ve ikiaydai ay olmadan iki kilo aldm tutmaya çalışıyorum kendimi artik hakkimizda hayirlisi ben cok ama cok yorgunum sadeceÇok güldüm canım ya, aynı ben. İlk doğumumda 24 kilo alınca ( dahası var mı bilmiyorum son dönem tartıya çıkmıyordum moralim bozulmasın diye) ben de senin gibi kılı kırk yarıyorum. Aman az yeyim aman spor yapayım. Ya keşke bulantım mı olsaydı da birkaç kilo verseydim diye düşünür oldum. Ama şanslıyız canım bu konıda.
Kizlar cok tesekkur ederim Rabbim kucagimiza almayi huzurla saglikla buyutmeyi
merhaba arkadaşlar;
2'li 3'lü testler tartışılmaya başlanmış. Benim fikrim bütün testlerin tam olarak yaptırılması yönünde. Bazı annenin de hayatını riske sokan durumlar olabiliyor. Ya da ben her halükarda doğurucam deseniz bile insan hazırlıklı olur. Kendini ve psikolojisini hazırlar. Yaşanan ve yaşanacak olanlar kolay şeyler olmayacak çünkü.
Aynen cnm bende senin gibi dusunuyrm biryerlerde bi sıkıntı varsada bilmek isterim kendimi hazirlamak isterimmerhaba arkadaşlar;
2'li 3'lü testler tartışılmaya başlanmış. Benim fikrim bütün testlerin tam olarak yaptırılması yönünde. Bazı annenin de hayatını riske sokan durumlar olabiliyor. Ya da ben her halükarda doğurucam deseniz bile insan hazırlıklı olur. Kendini ve psikolojisini hazırlar. Yaşanan ve yaşanacak olanlar kolay şeyler olmayacak çünkü.
bende ümraniyedeyim neler oluyor kızlar toplanıyomuyuız yoksaOooo böyle yakinda birileri çıkınca seviniyorum valla![]()
Ayyy masaallah kaç kişi olduk daha çok çıkarbende ümraniyedeyim neler oluyor kızlar toplanıyomuyuız yoksa![]()
ay agliycam simdi yazilir mi bu siteye boyle yazi :):)) Daha bebeklerimiz ceviz kadar ama anne olmak ne muhtesem bi duyguymus...Hep tarifi yok derlerdi inanmazdim...Gercektende yokmus...Agrim sizim olsun uykusuzda kalirim ama bebegim saglikli olsun kucagimda olsun...Eminim hepimiz boyle dusunuyoruz...Ay duygusallastim yine iki damla dustu bilee :)))
ben de acayip ac oluyorum bazen :) ve ikiaydai ay olmadan iki kilo aldm tutmaya çalışıyorum kendimi artik hakkimizda hayirlisi ben cok ama cok yorgunum sadece
evet bende öyleyim olu gibi herkes iyi misin diye soruyor :) ama direnelim biraz evde olsak iyice sersemleyecegizya kızlar çalışmak ne kadar zor ya, daha 8 haftalığım ama hiç halim yok, elimde can yok resmen, gözümü açamıyorum, mide bulantısıda cabası, zor geliyor artık, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ya
evet bende öyleyim olu gibi herkes iyi misin diye soruyor :) ama direnelim biraz evde olsak iyice sersemleyecegiz