• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocağından testleri aldım. Herşey normal referans aralıklarında bir tek kan üre azotu biraz düşük. Cumartesi günü doktora götürecem sonuçları. Acaba tekrar ultrasona alır mı dersiniz? Geçen cumartesi girmiştim.

merhaba arkadaşlar;
2'li 3'lü testler tartışılmaya başlanmış. Benim fikrim bütün testlerin tam olarak yaptırılması yönünde. Bazı annenin de hayatını riske sokan durumlar olabiliyor. Ya da ben her halükarda doğurucam deseniz bile insan hazırlıklı olur. Kendini ve psikolojisini hazırlar. Yaşanan ve yaşanacak olanlar kolay şeyler olmayacak çünkü.​

leblebi kahvaltı sayılır mı?:KK70:
Ciksss sayılmazzz :KK53: ama bu dönem hersey normal olabilir yani o_O ben de yapayım ama nasıl yapicam arkadaş benimde artık canıma yetti ya sabah tek başına kahvaltı öğlen tek başına bizim etrafimiz dolu olmaliki istahimiz olsun yalnızlık çok zor valla :KK61:

Çok güldüm canım ya, aynı ben. İlk doğumumda 24 kilo alınca ( dahası var mı bilmiyorum son dönem tartıya çıkmıyordum moralim bozulmasın diye) ben de senin gibi kılı kırk yarıyorum. Aman az yeyim aman spor yapayım. Ya keşke bulantım mı olsaydı da birkaç kilo verseydim diye düşünür oldum. Ama şanslıyız canım bu konıda.
ben de acayip ac oluyorum bazen :) ve ikiaydai ay olmadan iki kilo aldm tutmaya çalışıyorum kendimi artik hakkimizda hayirlisi ben cok ama cok yorgunum sadece

Kizlar cok tesekkur ederim Rabbim kucagimiza almayi huzurla saglikla buyutmeyi
merhaba arkadaşlar;
2'li 3'lü testler tartışılmaya başlanmış. Benim fikrim bütün testlerin tam olarak yaptırılması yönünde. Bazı annenin de hayatını riske sokan durumlar olabiliyor. Ya da ben her halükarda doğurucam deseniz bile insan hazırlıklı olur. Kendini ve psikolojisini hazırlar. Yaşanan ve yaşanacak olanlar kolay şeyler olmayacak çünkü.​
merhaba arkadaşlar;
Aynen cnm bende senin gibi dusunuyrm biryerlerde bi sıkıntı varsada bilmek isterim kendimi hazirlamak isterim

:)) Daha bebeklerimiz ceviz kadar ama anne olmak ne muhtesem bi duyguymus...Hep tarifi yok derlerdi inanmazdim...Gercektende yokmus...Agrim sizim olsun uykusuzda kalirim ama bebegim saglikli olsun kucagimda olsun...Eminim hepimiz boyle dusunuyoruz...Ay duygusallastim yine iki damla dustu bilee :)))
ay agliycam simdi yazilir mi bu siteye boyle yazi :)

ben de acayip ac oluyorum bazen :) ve ikiaydai ay olmadan iki kilo aldm tutmaya çalışıyorum kendimi artik hakkimizda hayirlisi ben cok ama cok yorgunum sadece

ay bende kendimi tek sanıyodum gün içinde bi ara acayip aç oluyorum sanki midem bomboş gibi : )) o an ne kadar yediğimi ben bile bilmiyorum o derece : )))

[QUOTEsurrender, post: 41232583, member: 346828"]selamlar :=) dün doktora gıttım bazı testler gerektıgını söyledı
neyse yaptırdım götürdüm tsh 2.6 cıktı
baya normal cıktı yanı. 3 hafta önce 4.7 falandı.
kıtaba göre en düşük dozda ılac verılıyor dedı. olsada olmasada fark etmez ama benim eşim olsaydı yıne de en düşük dozda verırdım dedı. ok ver dedım bır zararı olmazmıs zaten.
şuan troıtte bır sorun yok yanı :=)[/QUOTE]
Canim 4.7 ciktiginda ilac vermismiydi doktor nasil dustu uc hafta sonra 2.6 ya

ya kızlar çalışmak ne kadar zor ya, daha 8 haftalığım ama hiç halim yok, elimde can yok resmen, gözümü açamıyorum, mide bulantısıda cabası, zor geliyor artık, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ya
evet bende öyleyim olu gibi herkes iyi misin diye soruyor :) ama direnelim biraz evde olsak iyice sersemleyecegiz

Back
X