2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben geldim selamlar gün aydınlar buara çok sancimiz var karnım o kadar çok agriyo ki katlanamiyorum artik ilk basta normal dedim ama sonra morarmaya başladı bikini bolgem beyaz beyaz biseler dökülüyor derimden karnim agriyo çok bugün doktora gidicez daha 18gun var randemuza 12gun önce gitmiştik ama karnım cok agriyo çok uyuyorum neyse velhasıl doktora sormanızı gereken bise varsa yazın kızlar sorayim çok opuyorummm sizi

İştahı elinizde olan anneler bu nimeti kullanın vallahi ne diyeyim,bulantılar göz açtırmıyor ve her geçen gun daha da şiddetleniyor,yaşamakdan zevk almaz oldum.Her gün öğürmek, öğürmemek için sürekli yutkunup kendini yolda arabada sıkmak ne feciat birşey..Bu bulantıların tamamiyle geçeceği,karnımı sevip hamileliğimin tadını çıkaracağım günleri dört gözle bekliyorum.Zira herşeyden geçmiş vaziyetteyim şu sıralar

Gunaydinlar
Gece çok zor geçti mide bulantılarimdan suan yataktan kalkmaya korkuyorum
Yine başlayacak diye; (
Çalışanlara Rabbim kolaylik versin
ahh ahh saol canım,Allah razı olsun.
Sabah korkudan kalkamıyorum bende işe gelirken uzun bır sure öylece yatıp tavanı izliyorum.
Komıdının uzerine kraker galeta koy akşamdan,kalkmadan hemen at ağzına bı parca işe yarıyor.

aynı fikirdeyim ama bide üstüne bulantılarım iyice arttı hiçbişey yiyemiyorum leblebile ile bütün gün gezilir mi ya

Geceleri uykunda çok geriniyorum uyanıp korkuyorum sonra dolaba uzanmak bile tehlikeliyken gerinmek zarar verir diye korkuyorum. Ama elimdede değil çünkü uykumda olan bişey geriniyorum ve karnımı içime çekiyorum farketmeden. Sizde yaşıyomusunuz böyle şeyler?

bu arada biliyorum çok erken ama esprili hamile tshirtleri giymek istiyorum. Geçen aldım çok heves ediyorum giymek için akşamları karnım çok şişiyo giydim evdeyken çok hoşuma gitti. Benim gibi karnı çıkmadan giymek isteyen el kaldırsın :-D gerçi çokta zayıf bi insan değilim orta halliyim çokta abes durmaz sanırım

KIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)
Ben öğrenmeden bir gün önce deli gibi mercimek köftesi istedim. Erindiğimden kalkıp yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…