2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4 de başlayıp şu saate kadar süren çiş üst baş emme işlemi uykuya dalışla son bulnak üzere.

Elektrikli yakıyorum alt değiştirirken .gece soguk gb iki derece düşüyo ısı.

Pembedon5 kız ben ilk başlar öok terliyordum şimdi geceleri kaldı ter.

Soruyorum eşime kokuyom mu bak dogru soyle diye hayır diyo. Inşallah oyledir diyom.

Bugün misafirlerim var. İkramları hazırladım. Bi temizlik kaldı yarın eşimle halletcez onlar gelmeden.

Kızlar eşim kahvaltıya yemege yardım ediyo artık cok seviniyorum. Yoksa mahvolcam bebişle. Hiç işi bitmiyo.

Ama yine de gece ben ayaktayken onun uykusu bölünmeden fosur fosur uyumasına ayar oluyorum. Bu cocuk nasıl eşit derece de ikimizin olur ?? Ona ben bakıyom hep .

Bi de iyki alt acma bezleri var. Hazır acmısken gazını da cıkarsın diye ovuyorum bacak hareketleri yapıyoz. Kakalıyo heryeri gazla. Yoğsam halim dumandı. Çişin yanına bi de kaka eklendi altını açarken.

ben heyecanla bekliyom senin doğurmanı

Kızlar ya bizimkisi alt açma kısmında yıkıyor ortalığı öyle böyle değil, katıla katıla ağlıyor daha doğrusu bağırıyor, kucağına al susuyor, kafayı yicez annemle ...
Sizde durumlar Nasıl....
Dün gece emzir uyut altına yapsın, değiştirirken uyansın, tekrar emzir uyut altına yapsın , değiştirirken uyansın döngüsü içinde hiç uyumadım....
Hep memede uyudu bizimki emdikten sonra , siz Nasıl uyutuyorsunuz , çünkü emme işlemini sırasında altını kirlenmişse geçmiş olsun , tekrar diğer memeyi emene kadar uyumuyor... O esnada bi daha altına yaparsa eyvahlar olsun, annede süt kalmıyor

emzirmeden önce altına bakarsan işin kolaylaşır canım.bazen kenarından bakıom ben her zaman açmıyorum tamamen.primalarda bişey yapmışsa mavi oluo yapmamışsa sarı kalıo.ordan anlıorum.sonra emzirme faslına geçiyorum

Zaten emzirmeden önce bakıyorum canım, sıkıntı emerken altını kirletmesi, cok sık kaka yapıyor bizimkisi, gerci doktor bu durumun iyi olduğunu söyledi. .. o uyumayınca haliyle bende süt olmuyor, mama vermek zorunda kalıyorum ve üzülüyorum bu duruma

Yataktan çık,elinde tas banyoya yürü suyu şar şar aç sıcak su gelene kadar ayakta bir iki uyu su geldi aahaaaa ... tası azcık doldur içine pammık (konyaca) at..sepetten bez al selpak mendili elinde biyere sıkıştır...yatağa yay oğlanı sırt üstü düzet.......2015 aralıkta okudum...termosa sıcak su alıp yanına koyuyomuş gece kaka yapıldığında dışarı bile cıkmak yok ben şok
..
Üle bizde lohusayız neeennn akıl edemioz bugün git banaaaaa derhal termos al desim tongaya düştüm...perde siyah...kaka yaptı minnoş.tası tarağı topladım gidiyom tolete...isyannnnnnñnn deliyeeee döndümmmm anaaa oda ne saate bakarken adamın tel alarm çaldı...isyannnnnnnn ah be ...bilseydim sana ben delice bağlanmazdım bilseydimmmm sana ben kakayı kakalardım

Ah be adam şans senden yana

Gece tüm o tıkırtılara uyanmıyorlar ya bide....
Offff...

Canim benimki de altının açılmasını çok seviyor kuşlar gibi cıvıl cıvıl ötüyor fakat o döngüyu soracak olursan malesef bizimde öyle bizim bide kusmasi var dün gece tam bitirdim üstünü değiştirmeyi hoop kustu yeni kitafetlere aglayacaktim neredeyse gece gece hiç çekilmiyor tam yeniden giydirdim bu seferde altına bi daha yaptı hadi ben neyse de eşim de hiç uyuyamiyor

şubat anası ,gece çişlerini biliyoruz ...komidin üzerinde duran tele uzandın ve ilerlemek bilmeyen sayfayı açtın ve okudun...
Şşşş...bu gece sana birşeyler olabilir sen bide bu geceyi bi bekle

Yaklaşık bir bucuk saat önce ne kadar da zorlanarak gözümü acmadan uyanmıstım. Şimdi uyuyabilcem mi merak ediyorum.

kk ya girip çıkmak uykuyu bozar..at atttt kahkaha at haydi haydi ...şimdi mutfağa gidip bir iki kırıntı arıcam ağzıma göre ...daha ne oldugunu bende bilmiyom su içip hop yatağa...şu girip çıktığımız saatleri takip et cisrik biri birine uymuoyr sanki hiç uyumuyoz dimi

Benimki de öyle zor nefes alıyor gibi oksurugu de var ama mikrop kapacak diye hastaneye götürmeye korkuyorum sende mi mama veriyorsun ben mama verdiğim için suçlu hissediyorum ama doymayinca durmuyo emerken bi süre sonra basiyo feryadi

1 aylık olmadan önce benim bebik te aynıydı yıkıyordu ortalığı 1 aylıkken ne olduysa şimdi alt açmayı sever oldu şimdide giydirirken ortalığı yıkıyor. Büyüdüğünün farkında sanırım inşallah seninde Zaman geçtikçe değişir.

Bizde allahtan annem var şu an, ama gece o kısır döngü içinde sinir geliyor resmen, kıyafet kalmıyor ya, bi bakıyorsun bi anda üç takım birden kirletmiş... Eşim için şu An durumlar iyi, ama annemler gidince asıl o zmn zorlanacak

Günaydınlar. Dün doktora gittik. Artık alttan bakarken ne yaptıysa kanamam oldu. Dedi ama olur diye. Hala akıntımla geliyor az az. Umutlu konuştu doğurursun dedi de daha bişey yok. Bişey mi yaptı acaba. Nst yede doğumhanede girdim. Sancım 100 yakın çıktı. Hemşire gitmiş doktoru çağırmış. Şaşırdılar panik oldular. Ben sakin tabi. :))cumartesi yine çağırdı. Erken gel dedi hatta. Bilmiyorum artık. Hayırlısı.

Canım inşallah olur hemen dun ben de alttan baktirdim baya açısı aksam da pembe bir şey geldi ama anlayamadım ne olduğunu agrim falan da yok bugün de dogurmadim takvim bitiyor gel artik bebeğim

Kac oldun simdi bende ayni durumdayim nstde sancilar 100 lerde acilma en son 1 2 cm. Di doktor alttan muayenebsirasinda biz tetikleyici bisiler yapiyorz ddi anlatti ama heyecandan duyamadim ertesi gun nisanim geldi dunde koyu akintim vardi bende bugun tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…