- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.841
ben heyecanla bekliyom senin doğurmanıHahaha :)) yeni uyandim uykumdan cise gittim geldim ..dedim bi girip bakiimm kalanlardan sancisi gelen var midimi uc bes kisi kaldik zaten artik hic heycan yapmio millet sancim var nisanimgeldi diyenlere..sona kalan dona kalir derler dimek dogruymus
Kızlar ya bizimkisi alt açma kısmında yıkıyor ortalığı öyle böyle değil, katıla katıla ağlıyor daha doğrusu bağırıyor, kucağına al susuyor, kafayı yicez annemle ...
Sizde durumlar Nasıl....
Dün gece emzir uyut altına yapsın, değiştirirken uyansın, tekrar emzir uyut altına yapsın , değiştirirken uyansın döngüsü içinde hiç uyumadım....
Hep memede uyudu bizimki emdikten sonra , siz Nasıl uyutuyorsunuz , çünkü emme işlemini sırasında altını kirlenmişse geçmiş olsun , tekrar diğer memeyi emene kadar uyumuyor... O esnada bi daha altına yaparsa eyvahlar olsun, annede süt kalmıyor
Zaten emzirmeden önce bakıyorum canım, sıkıntı emerken altını kirletmesi, cok sık kaka yapıyor bizimkisi, gerci doktor bu durumun iyi olduğunu söyledi. .. o uyumayınca haliyle bende süt olmuyor, mama vermek zorunda kalıyorum ve üzülüyorum bu durumaemzirmeden önce altına bakarsan işin kolaylaşır canım.bazen kenarından bakıom ben her zaman açmıyorum tamamen.primalarda bişey yapmışsa mavi oluo yapmamışsa sarı kalıo.ordan anlıorum.sonra emzirme faslına geçiyorum
Yataktan çık,elinde tas banyoya yürü suyu şar şar aç sıcak su gelene kadar ayakta bir iki uyu su geldi aahaaaa ...4 de başlayıp şu saate kadar süren çiş üst baş emme işlemi uykuya dalışla son bulnak üzere.
Elektrikli yakıyorum alt değiştirirken .gece soguk gb iki derece düşüyo ısı.
Pembedon5 kız ben ilk başlar öok terliyordum şimdi geceleri kaldı ter.
Soruyorum eşime kokuyom mu bak dogru soyle diye hayır diyo. Inşallah oyledir diyom.
Bugün misafirlerim var. İkramları hazırladım. Bi temizlik kaldı yarın eşimle halletcez onlar gelmeden.
Kızlar eşim kahvaltıya yemege yardım ediyo artık cok seviniyorum. Yoksa mahvolcam bebişle. Hiç işi bitmiyo.
Ama yine de gece ben ayaktayken onun uykusu bölünmeden fosur fosur uyumasına ayar oluyorum. Bu cocuk nasıl eşit derece de ikimizin olur ?? Ona ben bakıyom hep .
Bi de iyki alt acma bezleri var. Hazır acmısken gazını da cıkarsın diye ovuyorum bacak hareketleri yapıyoz. Kakalıyo heryeri gazla. Yoğsam halim dumandı. Çişin yanına bi de kaka eklendi altını açarken.
Canim benimki de altının açılmasını çok seviyor kuşlar gibi cıvıl cıvıl ötüyor fakat o döngüyu soracak olursan malesef bizimde öyle bizim bide kusmasi var dün gece tam bitirdim üstünü değiştirmeyi hoop kustu yeni kitafetlere aglayacaktim neredeyse gece gece hiç çekilmiyor tam yeniden giydirdim bu seferde altına bi daha yaptı hadi ben neyse de eşim de hiç uyuyamiyorKızlar ya bizimkisi alt açma kısmında yıkıyor ortalığı öyle böyle değil, katıla katıla ağlıyor daha doğrusu bağırıyor, kucağına al susuyor, kafayı yicez annemle ...
Sizde durumlar Nasıl....
Dün gece emzir uyut altına yapsın, değiştirirken uyansın, tekrar emzir uyut altına yapsın , değiştirirken uyansın döngüsü içinde hiç uyumadım....
Hep memede uyudu bizimki emdikten sonra , siz Nasıl uyutuyorsunuz , çünkü emme işlemini sırasında altını kirlenmişse geçmiş olsun , tekrar diğer memeyi emene kadar uyumuyor... O esnada bi daha altına yaparsa eyvahlar olsun, annede süt kalmıyor
Hahaha :)) yeni uyandim uykumdan cise gittim geldim ..dedim bi girip bakiimm kalanlardan sancisi gelen var midimi uc bes kisi kaldik zaten artik hic heycan yapmio millet sancim var nisanimgeldi diyenlere..sona kalan dona kalir derler dimek dogruymus
Yaklaşık bir bucuk saat önce ne kadar da zorlanarak gözümü acmadan uyanmıstım. Şimdi uyuyabilcem mi merak ediyorum.
Benimki de öyle zor nefes alıyor gibi oksurugu de var ama mikrop kapacak diye hastaneye götürmeye korkuyorumkızlar nasılsınız :)) doğum yapmayan kaldı mı ocak annişlerinde, bebeğim yüzünden şöyle bir bakamıyorum bile buraya, sizin bebeklerinizin nefes durumu nasıl kızlar, mamadan sonra, uyurken falan bazen nefes alırken zorlanıyor gibi ses çıkıyor yani normal mi anlamadım birde yenidoğan durumundan kaç aylıkken çıkıcaklar zaman çabuk geçsin istiyorum artık bu arada hamileyken iyice dinlen diyenler haklıymış yaa
1 aylık olmadan önce benim bebik te aynıydı yıkıyordu ortalığı 1 aylıkken ne olduysa şimdi alt açmayı sever oldu şimdide giydirirken ortalığı yıkıyor. Büyüdüğünün farkında sanırımKızlar ya bizimkisi alt açma kısmında yıkıyor ortalığı öyle böyle değil, katıla katıla ağlıyor daha doğrusu bağırıyor, kucağına al susuyor, kafayı yicez annemle ...
Sizde durumlar Nasıl....
Bizde allahtan annem var şu an, ama gece o kısır döngü içinde sinir geliyor resmen, kıyafet kalmıyor ya, bi bakıyorsun bi anda üç takım birden kirletmiş... Eşim için şu An durumlar iyi, ama annemler gidince asıl o zmn zorlanacakCanim benimki de altının açılmasını çok seviyor kuşlar gibi cıvıl cıvıl ötüyor fakat o döngüyu soracak olursan malesef bizimde öyle bizim bide kusmasi var dün gece tam bitirdim üstünü değiştirmeyi hoop kustu yeni kitafetlere aglayacaktim neredeyse gece gece hiç çekilmiyor tam yeniden giydirdim bu seferde altına bi daha yaptı hadi ben neyse de eşim de hiç uyuyamiyor
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bana ve tum bekleyenlereCanim dogumum oldu kendi sancimla normal dogum cok şükür darisi sizlere olsun minnaklarinizi alin kucaklariniza cok cok guzel bir duygu
Canım inşallah olur hemen dun ben de alttan baktirdim baya açısı aksam da pembe bir şey geldi ama anlayamadım ne olduğunu agrim falan da yok bugün de dogurmadim takvim bitiyor gel artik bebeğimGünaydınlar. Dün doktora gittik. Artık alttan bakarken ne yaptıysa kanamam oldu. Dedi ama olur diye. Hala akıntımla geliyor az az. Umutlu konuştu doğurursun dedi de daha bişey yok. Bişey mi yaptı acaba. Nst yede doğumhanede girdim. Sancım 100 yakın çıktı. Hemşire gitmiş doktoru çağırmış. Şaşırdılar panik oldular. Ben sakin tabi. :))cumartesi yine çağırdı. Erken gel dedi hatta. Bilmiyorum artık. Hayırlısı.
Kac oldun simdi bende ayni durumdayim nstde sancilar 100 lerde acilma en son 1 2 cm. Di doktor alttan muayenebsirasinda biz tetikleyici bisiler yapiyorz ddi anlatti ama heyecandan duyamadim ertesi gun nisanim geldi dunde koyu akintim vardi bende bugun tekrar gidicemGünaydınlar. Dün doktora gittik. Artık alttan bakarken ne yaptıysa kanamam oldu. Dedi ama olur diye. Hala akıntımla geliyor az az. Umutlu konuştu doğurursun dedi de daha bişey yok. Bişey mi yaptı acaba. Nst yede doğumhanede girdim. Sancım 100 yakın çıktı. Hemşire gitmiş doktoru çağırmış. Şaşırdılar panik oldular. Ben sakin tabi. :))cumartesi yine çağırdı. Erken gel dedi hatta. Bilmiyorum artık. Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?