2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şubat anası ,gece çişlerini biliyoruz ...komidin üzerinde duran tele uzandın ve ilerlemek bilmeyen sayfayı açtın ve okudun...
Şşşş...bu gece sana birşeyler olabilir sen bide bu geceyi bi bekle

Iyi uyumusum masallah kiz he ins bu gece gelir esim de izinli hem aynenoyle sag tarafimdaki komidin uzerinde telim,himencecik uzanip aldim baktimm daaa azcik sayfa vardi artik birikmio

Evet oyle gibi duruyor ,siz kendinize "uykusuz her gece" yi armagan ediosunuz ya biz de soyle bise yapalim.. Muslum babadan "takvimsizleerr nı nı nı nı nı nı ,takvimsizleerrr nı nı nı nınını" ne de olsa bitti bitcek

Canım inşallah olur hemen dun ben de alttan baktirdim baya açısı aksam da pembe bir şey geldi ama anlayamadım ne olduğunu agrim falan da yok bugün de dogurmadim takvim bitiyor gel artik bebeğim
inşaallah. Bana ilk kez bakmadı ki. Bu üçüncü. Diğerlerinde böyle olmamıştı. Ve daha kısa sürmüştü. Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler çok bekletmeden

yarın 40 bitiyor. Bende hiç açılma yok. Rahimdr açılmamış dedi dün. Kesin öyle bişey yaptı. Yoksa ilk kez değil üçüncü bu alttan muayene. Hayırlısı olsun. İnşaallah nişandır da sağlıcakla kavuşursun bebeğine.

E
Canım salı günü banada alttan bakınca kanamam oldu. Doktor kanaman 1,5 gün olur önce pembe sonra kahverengimsi, snra da geçer demişti ki öyle oldu.
Gece biraz adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Dedim tamam geliyor glb ama şu an hiçbir şey yok. Bomba gibiyim patlamaya hazır ama pimimi çeken yok ben glb şubat annesi olcm kızım hiç yer değiştirmiyor. Hala kaburgamda asılı sanki. Kanala doğru yönelmeye hiç niyeti yok ztn.. Doktorum haftaya kadar da beklerim daha da beklemem alırım dedi kızım o zmna kadar kendiliğinden gelse diyorum ama hiiiiç niyeti yok... Çok nazlı çıktı..

Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz

çok iyi anlıyorum benimki de sürekli memede olmak istiyor mama yedikten sonra bile emecek illa e mide genişlio süt kalmıo mamaya dayanıoz mecbur ama sürekli memede olması iyi dedi doktor da bazen yorucu oluo işte.sürekli altını kirletmesi de yi beslendiğini gösteriyo aslında

benimkide kahverengimsi çok şükür. tuvalete gittikçe geliyor.
bende biraz ağrı sızı var. ama gazda var. karnım taş gibi.
benimki kanalda. dün gösterdi tam yerleşmesine ramak kalmış. yürüyeyim diyorum. çanak ağrısından 10 dk zor yürüyorum.
hayırlısı olsun tüm bekleyenler için. sağlıcakla kavuşalım da artık nasıl olursa. kısmet.

Canım ayin kacinda doğum yaptın ve doğumdan sonra kaçıncı gün kan aldilar
Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz

Bende bugun itibariyle 40+5 oldum sanki mudahale edilmeden artik dogum yapamicakmisim bi sorun varmista sancularim kendiliginden baslamicakmjs gibi geliyo zaten yarin yada c.tesi yatircaklar artik dua edelim birbirimize canm hepimize insallah saglikli dogumlar

iyi düşünelim iyi olsun herşey.
Amin.. Amin.. İnşaallah cümlemiz sağlıcakla kavuşuruz.

karnı tokken denedn mı? benımkı de aynı seyı yapıyor bazen
eşim poşet alıp elıne onun sesını cıkarıyor, bir şekilde oyalanıyor o sesle.. o anda ilgisini çekecek şeylere yönelin

memede uyuyor beşiğe alınca uyanıyor, eşim saatlerce sallıyor bazen :=) yani senden farkımız yok
bebeklerın genel sorunu bu sanırım.
şu 3 ayı bı atlatsaydık allahın ıznıyle :=) 2 saat uyudum sadece
o da eşim baktıgı için, yoksa onu da uyuyamazdım

benımkı de beslenırken hırıltılı ses cıkarıyor
onun dısında nefes sesı pek cıkmıyo. ama uykunda çok sesler cıkarıyor orası ayrı :=)
gecelerı zehır gecıyor dıyebılırım

''kucaga alısmasın'' diyenler haksızlarmıs canım
bebek annesını, o güvenı ıstedıgı ıcın durmuyor yerınde.

o alt dudak tıtrermış genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…