- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.861
şubat anası ,gece çişlerini biliyoruz ...komidin üzerinde duran tele uzandın ve ilerlemek bilmeyen sayfayı açtın ve okudun...
Şşşş...bu gece sana birşeyler olabilirsen bide bu geceyi bi bekle
Gözünüz aydın canım kavuştun bebişeCanim dogumum oldu kendi sancimla normal dogum cok şükür darisi sizlere olsun minnaklarinizi alin kucaklariniza cok cok guzel bir duygu
kk ya girip çıkmak uykuyu bozar..at atttt kahkaha at haydi haydi ...şimdi mutfağa gidip bir iki kırıntı arıcam ağzıma göre ...daha ne oldugunu bende bilmiyom su içip hop yatağa...şu girip çıktığımız saatleri takip et cisrik biri birine uymuoyr sanki hiç uyumuyoz dimi
inşaallah. Bana ilk kez bakmadı ki. Bu üçüncü. Diğerlerinde böyle olmamıştı. Ve daha kısa sürmüştü. Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler çok bekletmedenCanım inşallah olur hemen dun ben de alttan baktirdim baya açısı aksam da pembe bir şey geldi ama anlayamadım ne olduğunu agrim falan da yok bugün de dogurmadim takvim bitiyor gel artik bebeğim
yarın 40 bitiyor. Bende hiç açılma yok. Rahimdr açılmamış dedi dün. Kesin öyle bişey yaptı. Yoksa ilk kez değil üçüncü bu alttan muayene. Hayırlısı olsun. İnşaallah nişandır da sağlıcakla kavuşursun bebeğine.Kac oldun simdi bende ayni durumdayim nstde sancilar 100 lerde acilma en son 1 2 cm. Di doktor alttan muayenebsirasinda biz tetikleyici bisiler yapiyorz ddi anlatti ama heyecandan duyamadim ertesi gun nisanim geldi dunde koyu akintim vardi bende bugun tekrar gidicem
Canım salı günü banada alttan bakınca kanamam oldu. Doktor kanaman 1,5 gün olur önce pembe sonra kahverengimsi, snra da geçer demişti ki öyle oldu.Günaydınlar. Dün doktora gittik. Artık alttan bakarken ne yaptıysa kanamam oldu. Dedi ama olur diye. Hala akıntımla geliyor az az. Umutlu konuştu doğurursun dedi de daha bişey yok. Bişey mi yaptı acaba. Nst yede doğumhanede girdim. Sancım 100 yakın çıktı. Hemşire gitmiş doktoru çağırmış. Şaşırdılar panik oldular. Ben sakin tabi. :))cumartesi yine çağırdı. Erken gel dedi hatta. Bilmiyorum artık. Hayırlısı.
çok iyi anlıyorum benimki de sürekli memede olmak istiyor mama yedikten sonra bile emecek illa e mide genişlio süt kalmıo mamaya dayanıoz mecbur ama sürekli memede olması iyi dedi doktor da bazen yorucu oluo işte.sürekli altını kirletmesi de yi beslendiğini gösteriyo aslındaZaten emzirmeden önce bakıyorum canım, sıkıntı emerken altını kirletmesi, cok sık kaka yapıyor bizimkisi, gerci doktor bu durumun iyi olduğunu söyledi. .. o uyumayınca haliyle bende süt olmuyor, mama vermek zorunda kalıyorum ve üzülüyorum bu duruma
benimkide kahverengimsi çok şükür. tuvalete gittikçe geliyor.E
Canım salı günü banada alttan bakınca kanamam oldu. Doktor kanaman 1,5 gün olur önce pembe sonra kahverengimsi, snra da geçer demişti ki öyle oldu.
Gece biraz adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Dedim tamam geliyor glbama şu an hiçbir şey yok. Bomba gibiyim patlamaya hazır ama pimimi çeken yok ben glb şubat annesi olcm kızım hiç yer değiştirmiyor. Hala kaburgamda asılı sanki. Kanala doğru yönelmeye hiç niyeti yok ztn.. Doktorum haftaya kadar da beklerim daha da beklemem alırım dedi kızım o zmna kadar kendiliğinden gelse diyorum ama hiiiiç niyeti yok... Çok nazlı çıktı..
AMİN.. İnşaallah.Kızlar gelsinler artik ya surda uç beş kişi kaldık bekleyen koklayalim kucağımiza alalım artik sağlıkla
Canım ayin kacinda doğum yaptın ve doğumdan sonra kaçıncı gün kan aldilarBenim 29u 1 ayim dolacak gecen camasirim batmisti kanamadan. devam ediyo yani.
Şimdi miyop olarak görüyolar nesne ya da kişi takibi yapmasi lazım benimki takip ediyo beni yön değiştirsem. Ama yavasça deģiştircen hizli hareketi takip edemiyor.
Kızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Canım ayin kacinda doğum yaptın ve kaçıncı gün aldılar topuk kanınıKızlar topuk kanı için yeniden aradılar sağlık ocağından .bi değeri yüksek çıkmış bebeğin. Ben şimdi nasıl bi kez daha verdireçehım topuk kanı ..inş bişey çıkmaz
Bende bugun itibariyle 40+5 oldum sanki mudahale edilmeden artik dogum yapamicakmisim bi sorun varmista sancularim kendiliginden baslamicakmjs gibi geliyo zaten yarin yada c.tesi yatircaklar artik dua edelim birbirimize canm hepimize insallah saglikli dogumlaryarın 40 bitiyor. Bende hiç açılma yok. Rahimdr açılmamış dedi dün. Kesin öyle bişey yaptı. Yoksa ilk kez değil üçüncü bu alttan muayene. Hayırlısı olsun. İnşaallah nişandır da sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
iyi düşünelim iyi olsun herşey.Bende bugun itibariyle 40+5 oldum sanki mudahale edilmeden artik dogum yapamicakmisim bi sorun varmista sancularim kendiliginden baslamicakmjs gibi geliyo zaten yarin yada c.tesi yatircaklar artik dua edelim birbirimize canm hepimize insallah saglikli dogumlar
aslında süt yetmemıs olsa bebek memedeyken aglar durmazmıs.Ben yatmadan once humana still tea icmeye basladim. Sabaha kadar sutum yetiyor uyumasa huysuz olsa bile. Onceden boyle gecelerde goguslerim acimaya basliyordu boşaldigı icin.
karnı tokken denedn mı? benımkı de aynı seyı yapıyor bazenKızlar ya bizimkisi alt açma kısmında yıkıyor ortalığı öyle böyle değil, katıla katıla ağlıyor daha doğrusu bağırıyor, kucağına al susuyor, kafayı yicez annemle ...
Sizde durumlar Nasıl....
Dün gece emzir uyut altına yapsın, değiştirirken uyansın, tekrar emzir uyut altına yapsın , değiştirirken uyansın döngüsü içinde hiç uyumadım....
Hep memede uyudu bizimki emdikten sonra , siz Nasıl uyutuyorsunuz , çünkü emme işlemini sırasında altını kirlenmişse geçmiş olsun , tekrar diğer memeyi emene kadar uyumuyor... O esnada bi daha altına yaparsa eyvahlar olsun, annede süt kalmıyor
benımkı de beslenırken hırıltılı ses cıkarıyorkızlar nasılsınız :)) doğum yapmayan kaldı mı ocak annişlerinde, bebeğim yüzünden şöyle bir bakamıyorum bile buraya, sizin bebeklerinizin nefes durumu nasıl kızlar, mamadan sonra, uyurken falan bazen nefes alırken zorlanıyor gibi ses çıkıyor yani normal mi anlamadım birde yenidoğan durumundan kaç aylıkken çıkıcaklar zaman çabuk geçsin istiyorum artık bu arada hamileyken iyice dinlen diyenler haklıymış yaa
''kucaga alısmasın'' diyenler haksızlarmıs canımVik dese kucağa aldık diyenlere tıs tıs güldüydüm de e alıştırmışınız dedim içimdenviklemesin diye saat kuruyorum emziriyorum cisrik o alt dudak titriyor ya işte o an anında dudağı düzeltmek için neler yapmıyon...dün emdi gazı cıktı uyumuyor..keyifsiz cırlıyor kızarıyor bilemedim...amannnn bide baktımda kaka yapmış anında özür dileye dileye temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?