2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler hepiniz yorgunluktanuykuya mi daldiniz bugun :) hadi soyle bi yorumyapiimm..bebekler uyudu siz de firsat bu firsat diyip sekerleme yapiosunuz dimiii
Uyku bize ugramayali çok oldu ben hamileyken hic uyuyamiyorum diyordum ama çok uyuyormusum şuan uykular saati bırak dakikalık oldu ama minnoslarin kokuları bakışları yeter hava cok guzel ankarada bal ogluma yeni ciciler alacam birazdan gezmeye çıkıyoruz

Ah ah biliyorumm bilmem mii..hayallerimizi dile getirMek istemistim sadece biz de uyuruz insallah yakinda kolay gelsinn is yapan yapmayan anneleree benimki cebellesti ama 1saattir uyuyor sukur,ben de is yapicam azcik

Gece azcik uyutuyor sagolsun cunku kendi de gece uyuyabiliyor.. Gunduz de uyumak isterdim ya yarim saat de olsa oh gunes keyfini cikar,ben de alisverise gitmek istiyorumm sanirm bikac haftaya ben de alicambsiiler senin minnosun da yeni cicilerini gule gule giysin simdiden

Slm kızlar bn bayadr girmiyorm çünkü 50 günlük bir oglm vr ve hiç durmuyo uyumuyo başını bekliyorm resmn çk asabi birde gaz poreblemimiz vr ne gece ne gündz yarm saat bile uykusu yok ilk bşlards doymuyomu acaba dedim mama verdim 2 haftalktı isteksiz içti anladmki aç degil doyuyr kilosuda iyi 2900 dogdu 43 günlükkn 5 kilo olmştu benim durumumda olan varmı sizin bebişlr nasl rahatmı bn 23 ocakta dogm yaptm bnle aynı gün dogm yapn varmı kızlar

merhaba. ben yazılanları sadece uzaktan izleyenlwrdendin. 56 günlük oğlum var.

anne olmaya yeni yeni adapte oluyorum sanırım. yani uzun süre özgür takıldıktan sonra zor gelmedi değil.
Bir an önce büyüsün karşılıklı oyun oynayalım konuşalım istiyorum. günler yavaş geçiyor sanki:))
sizin de öyle m

Anneler hepiniz yorgunluktanuykuya mi daldiniz bugun :) hadi soyle bi yorumyapiimm..bebekler uyudu siz de firsat bu firsat diyip sekerleme yapiosunuz dimiii
Saka yapiyosun caniiiim zeynito ya huy degistiriyo, ya asidan sonra agrisi var bilemedim meme savaslari karin guruldamasi gazman bebito. Uyku hak getire

Kizlar 2.ay asisindan sonra bebitolar ne kadar zamanda toparliyolar? Bugun 3. Gun bizim toparlayamadi... Babasi fitil koy dedi, yok dedim atesi yokken fitil mi tikilir? Bilemedim...

Yanlis hesaplamiyorsam benim bebitoda bugun 76 gunluk, bende yeni yeni alisiyorum diyebilirim. Sut vermeye devam ettigimiz ve surece yeniden ozgurluk zor gozukuyor... En azindan az ayaklanip yada kucagina otturup beraber takilsak ben ona da raziyim... Uyaninca yatakta yuvarlansakta olur, bizde sabah hep ikinma seansi

Bende 1 gün 1 gece sürdü sıkıntı Calpol verdim ateşi yoktu ama ağrısını gidersin diye
bende atesi olmadan fitil vermistim hemsire oyle demisti... facebookdaki grupda okudum, biri ayni sekilde carpol veriyo cocuga, 32-33e dusmus bebegin vucut sicakligi, allah korusun. Onu okuduktan sonra korktum acikcasi.

sanırım biraz konuşması bir de ayaklanması lazım biraz. genellikle tecrübeli anneler tepki vermeye başladıkça daha güzel olduğunu söylüyor. şu an ufaktan gülmeye başladı o bile güzel geliyor:)

Dört gzle bekliyorum uyusada biraz uyussm diye ama surekli mizirdandi uyuyamadm zaten yemek ev işi derken uyku kaldı yine belki birazdan uyursa uyurum ne iyi olur sabaha kadar uyutmadi zaten

her bebegın huyu farklıdır
o yuzden kıyaslama yapma

selam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana
nasıl anlatsam; nefesını hızla içine çekiyor. onu takıp edıcem dıye gec yattım.

0+6 aylık zeka kartları varmıs nette gördüm.
yazıcıdan cıkarıp mınnoşa göstercem.

Bizim kız da yapıyor, hatta eşimle "Yine virajı alamadı" deyip gülüyoruz, resmen virajı alamayan araba tekeri gibi bir ses çıkıyor çünkü
Ben dikkat ettim, nefes alırken ıkınır gibi yaptığında daha sık oluyor o ses, ya da iç çeker gibi nefes aldığında, ama çok şükür ardından tıkanma gelmiyor, ilk haftalar boyuna tıkanıyordu minik kornişonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…