- 29 Nisan 2015
- 124
- 244
- 23
- 30
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.461
Allah belalarini versin bunların kaç tane amblans gitti ankarada otran kizlr vardı durumlarınis iyidr insllh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kiBenimki gorunce basti yaygarayi![]()
Zeka kartları ? Nasıl birşey ki birde ne ise yariyormusselam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana
nasıl anlatsam; nefesını hızla içine çekiyor. onu takıp edıcem dıye gec yattım.
0+6 aylık zeka kartları varmıs nette gördüm.
yazıcıdan cıkarıp mınnoşa göstercem.
Benim kadar olamazsın zaten oglumdan hatıra bel fıtığım var ayakta emiyordu sadece oturduğumu nasıl anlıyorsaydı sıpa. Aslında büyük cesaret öyle bir çocuktan sonra tekrar çocuk istemek helal olsun banayok ben senın kadar degılım![]()
bravo sanaBenim kadar olamazsın zaten oglumdan hatıra bel fıtığım var ayakta emiyordu sadece oturduğumu nasıl anlıyorsaydı sıpa. Aslında büyük cesaret öyle bir çocuktan sonra tekrar çocuk istemek helal olsun bana![]()
İveet hemde prensesim oldu.bravo sanahadi kurtardın sen 2. de cıktı aradan
allah bagıslasın evlatlarımızı.İveet hemde prensesim oldu.![]()
Bilmem sevmedi galibaniye ki
benimki ta da senin bu iletini okurken o dediğin sesi çıkardı uykusundaselam anneler, nörüyonuz?
dün minoş iyi uyudu uyumasına da bazen fren sesi gibi nefes sesı cıkarıyor. var mı öyle bebikler?
MazlumuGetirinBana
ben pampers kullanıyorum. oğlum 6 kg civarı. 1-2 defa çok fazla yaptığında yanlara sıvı sızdı ama onun dışında gayet iyi. 3 numara kullanıyorum 4-9 kg olması lazımMerhabA pampers 5-9 kilo kullaniyorm kakaaz yapmasina ragmen beline cikiyor.kizim 6 kilo civarinda .hango bezi ve kac numara kullamam lazim cevap için teşekkürler
şu 2. meselesi ciddi kafamı karıştırıyor. tam rahata erdemi uykuları düzeldi dediğim sıra 2. nin olması da zor geliyor. ama araları az olursa o daha zor. sanırım problem bende tembelim. .. :))bravo sanahadi kurtardın sen 2. de cıktı aradan
Link link linkselam anneler, nörüyonuz?
MazlumuGetirinBana
Ayni ayni , cunku bizde de aynisi. İğhğğğhğ.ben korkuyorum öyle yapınca. inşallah aynı şeyden bahsedıyoruzdur :=)
Cok gecmis olsun . Aksamdan beri izlemek blie nasil can yakiyor. Yasamak ve o acinin yasayani olmak... Cok zor ...Allah belalarini versin bunların kaç tane amblans gitti ankarada otran kizlr vardı durumlarınis iyidr insllh
BombastikKizlar cok komik bise oldu gorumceme gelen görücüler konuyu acmadan geri gittiler![]()
Valla begenmediler galibaBombastikYalniz yazik kiza la
![]()