• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorum :KK28: doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak :oops:sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde :KK30::KK30: umarım hepiniz iysnzdr öpücükler:KK60::KK60:
doktor banada ilişki yasak dedi canım ama bi hafta daha geçsin sonra olabilir dedi..

Bi bankadan teklif aldım şimdiki işimden istifa etmek istiyorum çıkışımı vermiyorlar. İkna etmeye çalışıyorlar beni bende istemiyorum sanki o bankayı kabul etmezsem hayatımın en büyük hatasını yapacak gibi hissediyorum kendimi biraz zorlcaklar gibi görünüyor o yüzden gergin bir ortam var ofiste :KK70:
Anladım canım hakkında hayırlı olsun bebek kısmet getirilmiş bence de git bende iyi hissediyrm orayi şuan inş en güzeli olr senin icin

Merak ettim seni, geçen gün sordum gören oldumu diye olmamış, tek sorunun bu olsun canımm :) inşallah herşey gönlünce olur
Bi kaç gündür girip okuyamadım hiç yazılanları da. Birazcık mahrum kaldım :) Çok şükür iyiyiz canım dün minnak kolları bacakları gördük oynattı hatta yerim ben onu yaaa :KK46:

Kızlar benim gelecek ay 3sinavim var bana dua edermisinz hepimiz hamileyiz lutfen maddi drumumz biraz kötüleşti bebek de geliyo bu sene kesin kazanmaliyim hep virgullerle kacirdim bu sene hic çalışmadım aslında ama önceden temelin var ama unuttum baya bana dua eder misiniz calisaym

selam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorum :KK28: doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak :oops:sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde :KK30::KK30: umarım hepiniz iysnzdr öpücükler:KK60::KK60:
cnm biz de serbest

Kızlar benim gelecek ay 3sinavim var bana dua edermisinz hepimiz hamileyiz lutfen maddi drumumz biraz kötüleşti bebek de geliyo bu sene kesin kazanmaliyim hep virgullerle kacirdim bu sene hic çalışmadım aslında ama önceden temelin var ama unuttum baya bana dua eder misiniz calisaym
Hakkında hayırlısı olsun canım bebişin kısmetidir belki bu sene. Benimde çok kötü geçen bi mülakatımdan 2 ay sonra olumlu cvb geldi şimdi bir bankacıyım inşallah :)

R
Rabbim duanı yaşatsın inşallah, bebeğin kısmetiyle gelsin :)

Bi bankadan teklif aldım şimdiki işimden istifa etmek istiyorum çıkışımı vermiyorlar. İkna etmeye çalışıyorlar beni bende istemiyorum sanki o bankayı kabul etmezsem hayatımın en büyük hatasını yapacak gibi hissediyorum kendimi biraz zorlcaklar gibi görünüyor o yüzden gergin bir ortam var ofiste :KK70:
Canım şuan ne iş yapıyosun çalışma ortamın nasıldr bilmem ama banka için bi kez daha düşün derim. Ben bankadan istifa ettim 5 ay önce hemde devlet bankasıydı ona rağmen çalışma şartları çok ağır haberin olsun. Çıkış saatleri pek belli değil. Ama yinede başlıcağın pozisyon da önemli ama hayatının geri kalanını stresli bi insan olarak geçirebilirsin söylemek istedim kayıtsız kalamadım. Kafanı karıştırmak istemem ama çok iyi düşün canım

1434031823368-1101651648.webp
Burada canlarım ben bi karar aldım bu lif mavi pantolonlu şunu da oruyorum sınavdan sonra hemen biter neyse kimin cinsiyeti benden farklıysa ilk duyduğumuza kabul ederse gondercem eğer atanirsam yeterince sermayem olursa çok yapıp yollarım inş..örerken zevk aliyrm zaten..cinsiyetleri ogrensekde biseler yapıp alışveriş yapaak ck heyecanliyim..ben erkek istyrm ama herkes kız dyo sağlıklı olsun yeter..burada watsapp gurubu kurmadiniz mi kizlarr
1434031823368-1101651648.webp

Eki Görüntüle 1554902 Burada canlarım ben bi karar aldım bu lif mavi pantolonlu şunu da oruyorum sınavdan sonra hemen biter neyse kimin cinsiyeti benden farklıysa ilk duyduğumuza kabul ederse gondercem eğer atanirsam yeterince sermayem olursa çok yapıp yollarım inş..örerken zevk aliyrm zaten..cinsiyetleri ogrensekde biseler yapıp alışveriş yapaak ck heyecanliyim..ben erkek istyrm ama herkes kız dyo sağlıklı olsun yeter..burada watsapp gurubu kurmadiniz mi kizlarrEki Görüntüle 1554902
Cnm eline sağlık ne güzel olmuş :-)

Kızlar kayınvalidem bana makas bıçak testi yaptı. Gittim makasa oturdum kız olcak dedu. Doğruluk payı var mı ki :oops:

Back
X