2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimde tam adet günümde olmuştu.dr a sordum o da bana alakası yok dedi ama hep öyle olurmuş büyüklerimize.bu yüzden adet oldum sanıp hamile olduğunu anlamayanlar var 2 ay 3 ay
evt okuduğum hamilelik kitabında da 8. haftada vücut programlanmış gibi adet olucakmış gibi davranabiliyor hatta kanama ağrı bile olabiliyor diyor yarın tekrar hem kan testi göstermeye hem de durumu tekrar kontrol etmeye gidicem Allah bize ve bebeklerimize sağlık versin inşallah

E
Benim bulantım ypk ama ev iişi yapmak istemiyorum hiç

Benim de çok gazım var canım.karnım kocaman oldu

benimde adet gunun bugun acaba ondan mi bu bel agrisi diye merak ettim. Allah herseyin hayirlisini versin beklemekten baska bisey gelmiyo elden.

Ben görmeden örtünün altına biyere makas bi yere bıçak koydu. Bi tarafa otur dedi.bende makasa oturmuşum kızın olcak dedi kimse bilmiyo mu bu yöntemi
Ben biliyorum canım cikiyomus eşime biliyomus yapcam ama sen hep ayni yerlere oturuyosun diyo ben biraz takintiliyim da:)mesala annemlerde kayinvalidemde evde hep oturdgm yer vardır başkasının evine gitmem lazim:)))

Gectimi sendeki hassasiyet bi sure sonra? Gectiyse sevindim cnku ben bu duygusallikla 9 ay yasarsam ölürüm :)
doktor banada ilişki yasak dedi canım ama bi hafta daha geçsin sonra olabilir dedi..
kızlar bizede yasak dedi 1 hafta yapmadık sonra devam ::)) kanamam fılan da olmadı ılkte olmustu kanama olsaydı ama yapmazdım heralde 9 ay bazı doktorlar cinselliği öneriyorlar bile ::))

Ben biliyorum canım cikiyomus eşime biliyomus yapcam ama sen hep ayni yerlere oturuyosun diyo ben biraz takintiliyim da:)mesala annemlerde kayinvalidemde evde hep oturdgm yer vardır başkasının evine gitmem lazim:)))
Ayy inşallah sağlıklı bi kızım olur çok isterim.allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar bizede yasak dedi 1 hafta yapmadık sonra devam ::)) kanamam fılan da olmadı ılkte olmustu kanama olsaydı ama yapmazdım heralde 9 ay bazı doktorlar cinselliği öneriyorlar bile ::))
Benim vardı ama doktor yasaklamadi ama ben görmedim simdi takilyoruz:)hatta bebeğine gözünü kapa diyorum şöle bi sorunumuz var tabi çok fazla akintim oluyor bizim için sıkıntı oluyo

Benim vardı ama doktor yasaklamadi ama ben görmedim simdi takilyoruz:)hatta bebeğine gözünü kapa diyorum şöle bi sorunumuz var tabi çok fazla akintim oluyor bizim için sıkıntı oluyo
O kadar da olur bende devamlı karnıma bastırma karnıma bastırma dıyom :::)))) bebişimiz eziliyo dıyorum heheheyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…