- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.741
maşallah bebegm bizimde ilk bebek:)Allah sağlıklı kucagmza almayı nasip etsinEvet ilk bebek canım çok heyecanlıyım o yüzden. 8+3 bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebegm bizimde ilk bebek:)Allah sağlıklı kucagmza almayı nasip etsinEvet ilk bebek canım çok heyecanlıyım o yüzden. 8+3 bugün![]()
Ay çok terbiyesiz olcam ama bebegm nete bak bebek için pozisyonlar var mesala bayanın üstte olması daha iyimis hani sen yorma kendini ama üstte ol ay çok ayıp konustum yada sen yan yatarken oda iyimis :))O kadar da olur bende devamlı karnıma bastırma karnıma bastırma dıyom :::)))) bebişimiz eziliyo dıyorum heheheyt
Valla ıkımızde cok açıldık su an hahahayt ::)) hepsıne baktım ben ::)))Ay çok terbiyesiz olcam ama bebegm nete bak bebek için pozisyonlar var mesala bayanın üstte olması daha iyimis hani sen yorma kendini ama üstte ol ay çok ayıp konustum yada sen yan yatarken oda iyimis :))
Ayy amin canım ya. Sağlıkla alalım kucağımıza insallahmaşallah bebegm bizimde ilk bebek:)Allah sağlıklı kucagmza almayı nasip etsin
Vallaa bu ne ya .... bunlar niye boyle davraniyor insanlara ben anlamiyorum,maas aliyorlar sonucta. Meslegini de sevmiyorsa gotsin baska.birsey yapsin canim.hemen ara 182 sikayet hattini ver bilgilerini aninda valilik ten sorusturma baslatiyorlar... soruaturma icin.ifadeye cagrilinca yusuf yusuf oluyorlar ama,sonradan sut dokmus kesi oluyorlar.ara sikayet et burnu surtsunBebeği bulana helal olsun :))))) Eki Görüntüle 1554859
Hayirlisi olsun canim. Suan calistigin yerde ozel saglik sigortan yoksa,bankada baslayinca olur. hem de dogum paketide dahil,en guzel hastanede dogumunu yaparsinBi bankadan teklif aldım şimdiki işimden istifa etmek istiyorum çıkışımı vermiyorlar. İkna etmeye çalışıyorlar beni bende istemiyorum sanki o bankayı kabul etmezsem hayatımın en büyük hatasını yapacak gibi hissediyorum kendimi biraz zorlcaklar gibi görünüyor o yüzden gergin bir ortam var ofiste![]()
Benim 2 temmuzKızlaarrr 2li test için tarihleriniz ne??
Ayy ne güzel guzel haberler getir bize annesiTerbiyesiz kızlarr siziii
Yarınnn doktora gidicem çooook heyecanlıyım minnoşumu göreceğim için taaam 1 aydır bu günü bekliyorum dıp tıs dıp tıs![]()
:)))))tamam ozaman sorun yok yavrum:)))Valla ıkımızde cok açıldık su an hahahayt ::)) hepsıne baktım ben ::)))
İnş minnosum:)Ayy amin canım ya. Sağlıkla alalım kucağımıza insallah![]()
Herşey bebisler için kuzum..biliyorum canım ben yarin gideceğini bende senin kadar heyecanliyim doktor cinsiyet söyleyecek miacaba sana 12 oldun sanrm snrada benim randevum var haberlerini bekliyrmTerbiyesiz kızlarr siziii
Yarınnn doktora gidicem çooook heyecanlıyım minnoşumu göreceğim için taaam 1 aydır bu günü bekliyorum dıp tıs dıp tıs![]()
Yani sonrada derken 20sinde teyzesiAyy ne güzel guzel haberler getir bize annesi
Bende 2 gün önce devlet hastanesine gittim tam randevu saatim geldi isim çıkmadı içeri girip sordum meğer randevum olusturulmamisSinirden ağladım haftaya perşembe gidicem çok heyecanlıyim
![]()
20haziran canimBenim 2 temmuz
Benim ilk hamisligimde 11+4 de gitmistim ikili teste doktor ooo geç kalmışız demisti halbuki herkes 11 + larda yapiyomus testi doktoruma çok mu gec dedim yok falan deyip gecistirdiKızlaarrr 2li test için tarihleriniz ne??
Aynı zamanlarda denk geliyor aramızda tam 10 gün var . 12+2 oluyor.20haziran canim