• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim randevum 11+3 te doktor 11+5 te cagirmisti ama semineri varmış 2 gün önceye aldım randevuyu bakalım ikili için uygun zamanmi az kaldı salı gidiyorum

Ayy ne güzel guzel haberler getir bize annesi
Bende 2 gün önce devlet hastanesine gittim tam randevu saatim geldi isim çıkmadı içeri girip sordum meğer randevum olusturulmamis :KK43::KK43::KK43: Sinirden ağladım haftaya perşembe gidicem çok heyecanlıyim:KK49:
Bizim seninle aynı bebişler ikimizin de doğum tarihi 19 ocak canım:KK54:

Benim ki biraz kilo biraz da gaz heralde :KK45: yoksa bebek 16mm daha :KK46: düşük tehdidi vardı kahverengi lekelenmem olmuştu iğne vuruluyorum hala ve dinleniyorum bol bol.e haliylr tombalacık oldum hemen:anneadayı::oops:

selam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorum :KK28: doktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak :oops:sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde :KK30::KK30: umarım hepiniz iysnzdr öpücükler:KK60::KK60:
doktor bana yapabılırsın veya yapma demedı
'' şunu yap, bunu et'' hiç demedı daha...
ben yınede 3 ay dolsun ondan sonra olur dıye dusundum kafama gore :=)

Günaydınnn güzel anne adayları :)
Bugün hepimiz için güzel bi gün olsun inş , riski olanların riski geçsin , bulantısı olanların bulantıaı geçsinn , aminnn :))
Dün gece rüyamda gördümm oğlum olmuş kucağımda bana bakıo duruo :))
Göbüş konusunda akşamları felaket oluorum ama gündüz daha çok yok öle akşamları iice şişioruz sanırım gaz flnda tabi..
Ama artık çıkmaya başlar heralde :)
Bgn gidip akşam alışveriş yapiciimmm ;)

Gunaydinlarrrr uyanma işini gitgide öne alıyorum sanki işe gidiyorum.....dün gece 11.30 da yatağıma geçtim uyumam yine 2 3 leri buldu bütün vücudum agrı sızı içindeydi o neydi öyle ya masaj yaptı hep eşim öyle öyle uyumusuz çok fenaydi

Gunaydinlarrrr uyanma işini gitgide öne alıyorum sanki işe gidiyorum.....dün gece 11.30 da yatağıma geçtim uyumam yine 2 3 leri buldu bütün vücudum agrı sızı içindeydi o neydi öyle ya masaj yaptı hep eşim öyle öyle uyumusuz çok fenaydi
Kuzum bir anda çok öne almışsın :)) ama bgn erken kalktın ya akşam erken uyursun eğerki gündüz uyumazsan tabi :))

Back
X