- 14 Mart 2014
- 639
- 90
- 48
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.761
bizlere de dua edin kizlar bizde duyalim insallah ilk cocugum degil ama ,sanki ilk defa yasiyorum bu hissi korkulari ,cok garip bisey bu hormonlardan herhalde aglamalar falan .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanliyim kuzumAynı zamanlarda denk geliyor aramızda tam 10 gün var . 12+2 oluyor.
benimde arkadsm yapti bende makasa otrdum canm kismetBen görmeden örtünün altına biyere makas bi yere bıçak koydu. Bi tarafa otur dedi.bende makasa oturmuşum kızın olcak dedikimse bilmiyo mu bu yöntemi
![]()
Ben 7artı 4 üm.5 hafta sonra çağırdı doktorumKızlaarrr 2li test için tarihleriniz ne??
Bizim seninle aynı bebişler ikimizin de doğum tarihi 19 ocak canımAyy ne güzel guzel haberler getir bize annesi
Bende 2 gün önce devlet hastanesine gittim tam randevu saatim geldi isim çıkmadı içeri girip sordum meğer randevum olusturulmamisSinirden ağladım haftaya perşembe gidicem çok heyecanlıyim
![]()
Benim çıkmadı.kilo almadaım hiç.gaz olabilir : )Kızlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim sanki 4 aylık gibi göbeğim var.
Benim çıktı hiçbir pantalon olmuyor rahatsız ediyor. ..Özellikle aksamlari çok fenaKızlar göbeğiniz çıktı mı sizin benim sanki 4 aylık gibi göbeğim var.
CnmSurrender sabah oldu haydi uyan bakim ben çok acıktım en son dün öğlen 4 gibi yemiştim kahvaltı hazırlıyorum hava miss huhuuuuu uyannn
![]()
doktor bana yapabılırsın veya yapma demedıselam kızlar o kadar hızlısınız ki geriye dönük akışı okuyamıyorumdoktor benden bir sürü tahlil istedi onları hala yaptırmadım hiç istemiyrm kan aldırmak... yaa özel olucak ama bize ilişki yasak
sizdede öyle bir durum warmı?? ayrıca göğüslerim şiş we ağrıyo benimde
umarım hepiniz iysnzdr öpücükler
![]()
Kuzum bir anda çok öne almışsın :)) ama bgn erken kalktın ya akşam erken uyursun eğerki gündüz uyumazsan tabi :))Gunaydinlarrrr uyanma işini gitgide öne alıyorum sanki işe gidiyorum.....dün gece 11.30 da yatağıma geçtim uyumam yine 2 3 leri buldu bütün vücudum agrı sızı içindeydi o neydi öyle ya masaj yaptı hep eşim öyle öyle uyumusuz çok fenaydi
Uyurum cnm hala yatsktayim bu saatte kalkarsam ne uzun bir gün olurKuzum bir anda çok öne almışsın :)) ama bgn erken kalktın ya akşam erken uyursun eğerki gündüz uyumazsan tabi :))