2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

images-1.webp

M Mismommy canım eşim sabamed 50faktorlu almış güneş losyonu eczacida bunu tavsiye etmiş eltim kizinada kullanmis memnun kalmış bakalım sonuç nasıl olacak alerji yapmaz inss

Saclari dokuldu yola yola :KK70: besigindede donerken kafayi surtr surte dokuyo
Bizim suan dökülmuyo ama çok dökülürdu suan sadece çekiyor
Yalnız bugün epey kirpik döküldü bu durumu yaşayan oldu mu kızlar?

Ben doğal ailem den aldım, bu aralar çok revaçta o ürün. İnstagramda doğal bebeğim diye bir hesap var, oradan sordurdum, ellerinde kalmamıştı, bu doğal ailem de aynı grubun web sitesi zaten. Baktım orada var, hemen kaptım.

Hatta diş sıkıntısı çekenler, size bir ürün önereyim ; Jack n Jill parmak diş fırçası. Parmağınıza takıp minnoşun dişini kaşıyorsunuz, ben üzerine de Nurse Harveys rahatlatıcı diş jeli sıkıyorum, akşamları muhakkak bir seans yapıyoruz. Son bir aydır diş sıkıntısı çeke çeke bunları buldum. Aynı dertten muzdarip olanlara duyurulur.
Hatta dişi çıkınca kullanmak için yine Jack n Jill in çilekli bir diş macunu var, tamamen doğal, ondan da aldım. Dişleri çıkınca temiz tutmak gerek, hemen çürümeye başlamasın diye, bir de alışkanlık haline getirelim diş fırçalamayı diye. Bu macun bir kaç çeşit, muzlu var, çilekli var filan, okudum baktım, en çok çilekli olan seviliyormuş bebişler tarafından, bir de tamamen doğal olduğu için yutulmasında bir sakınca yok, o çok iyi.

Eveeet, yine sizi masrafa sokmaya geldim anlayacağınız, napayım anacım, bitmiyor dertleri. :anne:
öyle bi anlatmışsin ki fake hesap sandım döndüm bi daha nickine baktım

Yikanmicak gibi degil, toz kir hep uzerine yapisti 2 dakikada. Bizim gibi basaklar icin hic ic acici degil :KK53: piti kac dogumluydu senin kiz?
başak miyim bende ya acaba

28 Ocak teyzesi, Zeynodan bir ay küçük.
Tam bir hafta büyüğüz

Masallah sizinde 5 bitti he ... Hey gidi ... :KK50:
5mi 0bitti yeni girmedik mi ya

Piticim kalip gibi olmuyo mu o dogal gunes koruyucular?
Aynen canım çok katı
Bilgisayar acmak mi? O ne ? :KK53: Telefondaki fotograflari atmak icin 2 ayda bir falan anca acabiliyorum, oda mecburen hafiza bitiyo :KK70:
çok zor oluyordu zaten Atom ya.o yüzden hep geriden geliyordum.

bir keresinde annem karnıyarığı ısıtayım diye borcamı ocağa koymuştu..anne bak fırında ısıtalım çatlar matlar demiştik bizim gelinle ben..annem bi susun be ne çok gonuşuyonuz dedi ardından borcam kütürt kırılmıştı..saydık tam sekiz parçaya ayrıldı..
Canim ben hep yemek ısıtıyorm bir sorun olmuyo
Eger dolaptan çıkarıp direkt koyarsanız patlıyor soğuk sıcak tepki bom

@birickm bi yerde zeynebi sormustun degilmi? Gordum sanki :KK70: iyi canim cok sukur... Diskisi bir sulu, bir normal. Ama ikinmasi cok bol, gece uykudan uyanip 2 kez kaka yapti. Sikintili biraz ama uyumaya devam ediyo neyseki... Oksuruyo az, yalan mi gercek mi anlayamadim, bazen elini agzina goturuncede oksuruyo cunku... Yarin asisi var unutmazsam herseyi soylicem bakalim :)
canım arasıra olan öksürük diş sebebiyle olabilirmiş diye okumuştum bizimki de öyle arada üç dört kez ard arda kuru kuru öksürür sonra kesilir

Back
X