- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #11.341
Merhabalar bende aranıza yenı katıldım.2kızımvar 3.ye hamileyi m .25 ocak görünüyor doğum.sağlıklı sıhhatli alırız inş bebeklerimizi kucağımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin :)Merhabalar bende aranıza yenı katıldım.2kızımvar 3.ye hamileyi m .25 ocak görünüyor doğum.sağlıklı sıhhatli alırız inş bebeklerimizi kucağımıza![]()
Masallahhhh hoşgeldinMerhabalar bende aranıza yenı katıldım.2kızımvar 3.ye hamileyi m .25 ocak görünüyor doğum.sağlıklı sıhhatli alırız inş bebeklerimizi kucağımıza![]()
Masallah hosgeldin kac yasinda kizlarinMerhabalar bende aranıza yenı katıldım.2kızımvar 3.ye hamileyi m .25 ocak görünüyor doğum.sağlıklı sıhhatli alırız inş bebeklerimizi kucağımıza![]()
Canim ben hakiki kakao kremi aldim cok uyguna almis esim 3tl mi neye sonra getirdi erittik cok fazla cikti onu suruyorum rahatlatiyo bayAKızlar aranızda çatlak kremi kullanan varmı. Ben göğüslerimde çatlaklar başlamış gibi hissediyorumen etkili krem hangisi acaba
Yumurtalgmda saniri. CNim kiyamam cok gecmis olsunsenin yumurtalığında değilmi miyomlar rahim kas dokusunda oluşuyor.Ağrının nasıl birşey olduğunu bilirim.
bizimde komsumuzun kizi ispartadan katkisiz gul kreni gul vazelini gul suyugetrdi.bebek yikabiomus gul suyuyla aldm bende. vucudumada vazelni suruyorum cok ii gelio hep nemli eger dogal vazelin bulabilirsen kullan canim giyinsende o kremli hali kalio vucut yagli duruo kucuk almstm ama bikactane daha sipars vericenCanim ben hakiki kakao kremi aldim cok uyguna almis esim 3tl mi neye sonra getirdi erittik cok fazla cikti onu suruyorum rahatlatiyo bayA
Canim ben hakiki kakao kremi aldim cok uyguna almis esim 3tl mi neye sonra getirdi erittik cok fazla cikti onu suruyorum rahatlatiyo bayA
Bepantol yada farklı bir krem kullanacakmısınız ?bizimde komsumuzun kizi ispartadan katkisiz gul kreni gul vazelini gul suyugetrdi.bebek yikabiomus gul suyuyla aldm bende. vucudumada vazelni suruyorum cok ii gelio hep nemli eger dogal vazelin bulabilirsen kullan canim giyinsende o kremli hali kalio vucut yagli duruo kucuk almstm ama bikactane daha sipars vericen
benım kızımu da 12. hafta da bildş doktorİns soler canim bendede sinava nasi gircem diyorum insan seslenmek istiyo oglum kziim diye sevmek istiyo:)
Bana solemedi canim 12 arti 4 te yanilma olur diye mi solemiolar acaba
Tamam canim esime soleyeyim baksin bi aktarciya gul vazelini bulabilir miyiz bilmiyorumda universitede ispartali bi arkadasm vardi olmadi ondan rica ederim guzelse sagol canim ben kakao yagindanda memnunum ama onuda deneyeyim esim cok onem veriyo su tas gibi vucudu catlat ki ben sana napayim diyo sen kendne bak diyom :)ne istersen sole alayim catlasin diyobizimde komsumuzun kizi ispartadan katkisiz gul kreni gul vazelini gul suyugetrdi.bebek yikabiomus gul suyuyla aldm bende. vucudumada vazelni suruyorum cok ii gelio hep nemli eger dogal vazelin bulabilirsen kullan canim giyinsende o kremli hali kalio vucut yagli duruo kucuk almstm ama bikactane daha sipars vericen
Ben onu suruyodum ama eskiden doktor vermisti ilac degil mi yanlis hatirlamiyosam dogal icerikli kullan bence canmBepantol yada farklı bir krem kullanacakmısınız ?
Bende 12 arti 4 te bise demedi canim suan tam 13olduk ins saglicakla kucagimiza aliriz hergecen gun icin seviniyorum:)benım kızımu da 12. hafta da bildş doktor
Merhem krem şeklinde cnm pişik kremide var haniBen onu suruyodum ama eskiden doktor vermisti ilac degil mi yanlis hatirlamiyosam dogal icerikli kullan bence canm
Şimdi daha erken diyeceksiniz ama bir çoğumuzun doğumu Allahın izniyle ocak başı gibi. Olur da aralığın son günlerinde doğarsa kimliğe tam doğum tarihini mi yazdırırsınız ? Açıkcası ben tam doğum gününü yazdırmak istiyorum ama 3 5 gün yüzünden 1 yıl da kaybetsin istemiyorum kafam karıştı![]()
Sen yasadiklarinin neticesinde kendini korumaya almissin..eskiye baktigimizda simdiki erkekler bal dok yala.ama erkek yine erkek ne yapsan yaranamazsin.hicte parami veremem bende..ama desdpcokta abartmamak lazim bende eskiden oyleydim baktim bu isleri daha beter yapiyor.simdi yumusak dominantim:)Eskiden çok dominant tim..aaa düşünüyorum bakıyorum anneme herşeye tamam dedi durdu senelerce Maaşını aldı adamın eline verdi..noldu dayakta yedi boynuz da..mallar da babamın üstünde idi..her sene ben bildim bileli boşanıyorlardı..gene noldu 26 sene sonra anneme tak dedi..o kadar sessiz kaldı sustu pustu..simdi özgür rahat istediği gibi takılıyor..o yüzden psikolojik galiba annem çok sustuğu için ben hiç susamıyorum..
Canım nasıl oldun. Atıldı mı dikiş ? Merak ettim seni bişey de yazmamışssınİstanbulda bir arkadaşım vardı elevit te domuz birseyi var demiş doktoru vermemişti ona..bende bir öncekinde elevit kullanmıştım..ama bu sefer imom omega verdi folik asitte varmış içinde..daha kesemedim progesteronu leke geliyor diye..çok kotu midem yaa..gece yedim yattım..çatlıyor başım..midem bulanıyor susadım çok fena..allah kolay lik versin oruç tutanlara..güneşin altında çalışanlara..