- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.421
Ayy ben karıştırdım o zaman kusura bakma arkadaşım.pardonBenim ilk çocuğum olcak kısmetse canım 3. Defadan kastım 3 kontrolde yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben karıştırdım o zaman kusura bakma arkadaşım.pardonBenim ilk çocuğum olcak kısmetse canım 3. Defadan kastım 3 kontrolde yani![]()
kesinlikle sana katılıyorum nette videoları seyrediyom arada. yalnız ilk yıl ciğer gelişiminde pek yaklaştırmayı düşünmüyorum.
kesinlikle katılıyorum.
Merhamet ve şefkati öğreniyorlar küçük yaşta.
Hayvanlar anlıyor zaten kimden zarar gelebileceğini, kimin zararsız olduğunu...aynen , zaten hayvanlarda anne gibi davranıyo bebeklere =)))
![]()
7 miiimakinelerden kaynaklanıyo tatlım ben 14 haftanın içindeyim geçen mecbur devlete gittim adam 7 haftalıksın sen dedi bende güldüm geçtim ne diyim şimdiii
Hayvanlar anlıyor zaten kimden zarar gelebileceğini, kimin zararsız olduğunu...
O minik masumları sadece kokluyorlar, hatta kuyrukları çekilse bile :)
22 Nisan.evett :) bu arada senınle aramızda 2-3 gün var.sat kac senın?
Benim doktor cinsiyet konusunda bizden aceleci çıktısana öle demiş bana ne dedi biliyomusun doğunca öğreniver cinsiyeti dedi. e dedim alışveriş yapcammmmmmmmmm sabırsızlıkla onu bekliyom ben.
Önemli değil canım allah söyletti belki de ben de 3 çocuk istiyorum zatenAyy ben karıştırdım o zaman kusura bakma arkadaşım.pardon![]()
Bende bugün doktora dedim azcık hareket etsin durun göreyim diye :) bacaklarını oynatıyoduanladım canım, bir sorun olmasın da :)
ben de dün hareketlerini gördüm ultrasonda, tekrar görmek için sabırsızlanıyorum :)
Bir sonraki randevunuz kaçıncı haftada?
Dün zıplıyordu yattığı yerde kuzum :)Bende bugün doktora dedim azcık hareket etsin durun göreyim diye :) bacaklarını oynatıyodu15+2de gitmiş olucaz canım sat.a göre ama usg.de biraz önceyiz bi kaç gün
![]()
hastaneye göre değişiyo tatlım benim 5 günde çıktı tıp fakültesinde yaptıran bi arkadaşın aynı gün beklemek zor oluyo :)İkili test yaptıran arkadaşlarım sonuçlar yaklaşık kaç günde çıkıyor?
Bizim ikili test 3 gün içinde çıktı .......
Cevaplar için teşekkürler.hastaneye göre değişiyo tatlım benim 5 günde çıktı tıp fakültesinde yaptıran bi arkadaşın aynı gün beklemek zor oluyo :)
inşallah canımCevaplar için teşekkürler.
Yarın ben de yaptıracağım bakalım.
İnşallah sonucu güzel çıkar.
anladım canım mide bulantın geçer İnşallah bi kaç haftaya en azından benimki öyle olmuştuGunden gune farkli oluyo aslinda. Bazen yiyorum bazen de midemde hic sindirilmeden duruyo sonra agirlik yapiyo ve cikiyo. Hele ki kiraz.! Sabah bir dilim elma yedim o da geri cikti.
Muz yiyebiliyorum sadece duzenli olarak.
Midemi alip damardan beslesinler beni bi sure. Zaten canim bi sey istemiyo icin damagimdan bi tad gecmesini aramam yani:)![]()
ben nokralamalari sevmiyorum canim :)kız elcio arada nokta virgül kullan![]()