• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef var böyle tipler.ben evlenmeden bi komşumuz geldi felan canın kızı evlendi düğün ertesi teneşir tahtasında namazını kıldı dedi. Ilk kızımda Yenidoğan sarılığı oldu hastanede kaldı 10 gun .3.gunu gelip uzul më bende 17 gunluk kızımı kaybettım dedi turk filmlerindeki Suzan Avcı karakterinden gulüşü ile ayrılıyor du sadece kahkaha sı yoktu
tobe yarabbim yaa ne denirki boyle kadina... allah bizi ici disi bir olmayan kotu insanlardan korusub

sen de olmasan napardık :KK48: ama bir anda arkadasın mesajı görünce sevınmıstım
senınkını görünce yine aynı ruh halıne büründüm
Domates benim bulantımı kesiyor ne hikmetse onu denedin mi?annem bana hamileyken 9 ay boyunca sadece domates ekmek yemiş 9 ay devam etmiş bulantısı. Tabi ben iskelet doğmuşum rahmetli dedem bu kız ölür demiş :KK70:

Yaaaa ne güzel ben diyetisyene başladığım halde ve diyetisyenin dediğinden çıkmıyorum yine bir buçuk haftada 1 kilo daha almışım anlamıyorum ki birde ben hiç hayatımda kilo alan bir koz olmadım... :KK43: 12 buçuk geceyim 6 kilo aldım :KK43:
Tatlım çok yediğinden değil bebiş aldırıyo sana kiloyu. Al boşver bebiş büyüsünnn :21:

:KK67::KK67:
oyle kiziyorumki oyle insanlara bizim gelin bana dogurabilirmisin demisti ki o bana gore cok nazlidir sen doğurdu ysan ben niye dogurmayim dedim sustu... o agri sanci girince gorcem seni dedi. zevk mi alicaksin tamam gorursun dedim. sonra anlayamiyorum herkes doguruo herkes bu asamadan geciyor neden bu sekilde davraniyorsunuz dedim kapadi cenesini salak.. ilk geceyi de oyle abartirlar ya yasayinca bunu mu abartiyorlar demistim ve kesinlikle izin vermem yanimda evlenicek kizlari korkutanlara.. korkmayin hic bisi olmuyor yeterki kasmayin kendinizi derim. Turk milleti olarak cok cok tuhafiz
Ben o hatunun saçını başını yollarım valla. Ona inat çatır çatır doğuralım :KK67:

selam kızlar pazartesi bebişimi görücem çok heyecanlıyım ikili test için gidicem çok karmaşık duygular içerisindeyim. bi yandan nasıl çıkıcak sonuçlar ya doktor bişey derse bi yandan cinsiyeti belli olabilir onun heyecanı bi yandan bebişimi görücem onun heyecanı.. nasıl değişik duygular yaşıyoruz böyle :-)

Selamlar kizlar
Ben de ocak annesiyim insaAllah. Tup bebekle hamile kaldim. Dun bebegimizi gorduk hareketlenmeye baslamis. Cok guzel bir duyguydu. Ense kalinligina bakildi normal cok sukur. Kan verdim ikili test icin 3 gun sonra cikacakmis. Cinsiyetini goremedik . 20 gun sonra randevum var. Bakalim gosterecekmi.
Hepimizin bebekleri hayirli olsun. Rabbim saglikla kucaklarimiza almak nasib etsin.

Back
X