- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.361
kiz bebekte kalça genisler derler ya. valla benim kalcam zaten var iyicce genislerse yandim ki ne yandim. bi arkadasimin fizigi benim gibiydi kizda gobek kalmadi bi kalca kaldi Jennifer yaninda halt etmis.onunda kizi olmustu :)aynen yaa. baldır kısımları olmuyor
ben kalça ve alt kısımalrdan cok aldım ya
sağol canım iyi çok şükürGözünaydın canım. Bebisinden hayırlı haber almissin.
Banada ayni gunde basta oglana benziyo dedi sonra % 51 kiz dedi 1 bucuk ay sonra var kontrolum sabirsizlaniyorum cokBende de çıkıntı vardı erkek gibi dedi , cuma kız gibi dedi, belli değil yani, bende su görüntüleri bi anlasam
benım 6-7 cm genişlemiş kalcam :=)kiz bebekte kalça genisler derler ya. valla benim kalcam zaten var iyicce genislerse yandim ki ne yandim. bi arkadasimin fizigi benim gibiydi kizda gobek kalmadi bi kalca kaldi Jennifer yaninda halt etmis.onunda kizi olmustu :)
bende kullaniyorum canim gunluk ped akintm cokken kullanmiodum ama islaklik gelio ic camsri degis esofmani degis gina geldi pecete koyuodum smdi simdi ped koyuom gene napim ya zaten eski ic camasirlarim olmuo buyuk aldim onlari da yikayip duruom :)göbek deliğimin sol tarafı sagdan daha fazla şişik :=)
seninde çok oluyor mu?bende kullaniyorum canim gunluk ped akintm cokken kullanmiodum ama islaklik gelio ic camsri degis esofmani degis gina geldi pecete koyuodum smdi simdi ped koyuom gene napim ya zaten eski ic camasirlarim olmuo buyuk aldim onlari da yikayip duruom :)
oyyyy hadi gozun aydin canim. :)kızlar doktordan geldim bebiş iyi çok şükür.cinsiyeti öğrenemedik kapatmış bacaklıarı açmıyor.doktor uğraştı olmadı 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.Keyif insanı bebişim elini yüzüne koymuş işaret parmağıyla yüzünü okşuyorkabırgalarını omurgasını vs. daha net göördük minacık midesini bile hoplayıp zıplıyor keyfi yerinde maşallah 2 miyom daha tespit edildi oldular 4 tane Allahtan sonradan fark edilenler rahim dışına doğruymuş bebeğe etksi yok.Doktorum hala bakıyor dedim daha fazla bakmayın siz baktıkça bunlar çoğalıyor
olabilir canim.vucut yapisiylada ilgili.seninde çok oluyor mu?
sağol canım. inşallah hiç sorun yaşamadan bebişleri kucağımıza alırız hayırlısıylaoyyyy hadi gozun aydin canim. :)
Oğlana nasıl benzettı acaba kordonmu gorduki? Bende biliyorum banada değişmiş diyecek inşallahBanada ayni gunde basta oglana benziyo dedi sonra % 51 kiz dedi 1 bucuk ay sonra var kontrolum sabirsizlaniyorum cok
inşallah canim insallahsağol canım. inşallah hiç sorun yaşamadan bebişleri kucağımıza alırız hayırlısıyla
Canım o akıntı kıvamlı mı yoksa su gibimi? Benim çoğu zaman kıvamlı ama bazen su gibi çamaşırımı ıslatacak kadar oluyo nedense kıvamlı olan değil de su gibi olan canımı sıkıyo.bende kullaniyorum canim gunluk ped akintm cokken kullanmiodum ama islaklik gelio ic camsri degis esofmani degis gina geldi pecete koyuodum smdi simdi ped koyuom gene napim ya zaten eski ic camasirlarim olmuo buyuk aldim onlari da yikayip duruom :)
Bana hiç bişey söylemedi henüz.bende pipi ş görmek istiyorum.bende en başından beri sağda hissediyorum.hiç Öğütme yaşamadım hatta hiç kusma dım da.Hollanda'da sarımsaklı peyniri ve soslu peynirleri denediği m için fazlaca tiksindi m peynirden.naneli şekeri de orda keşfettim ciddi anlamda bulantıyı kesiyor.Oğlana nasıl benzettı acaba kordonmu gorduki? Bende biliyorum banada değişmiş diyecek inşallahhayirlisiyla tabii
aaa o nasil biseymiski arastirayim. bakayim varmi buralarda resmi varmi canm bi yukleyebilrmisin bilellim nasil birsey oldugunu
Bende şişik yokkipirdama falan oluyormu o tarafta?
Bana hiç bişey söylemedi henüz.bende pipi ş görmek istiyorum.bende en başından beri sağda hissediyorum.hiç Öğütme yaşamadım hatta hiç kusma dım da.Hollanda'da sarımsaklı peyniri ve soslu peynirleri denediği m için fazlaca tiksindi m peynirden.naneli şekeri de orda keşfettim ciddi anlamda bulantıyı kesiyor.
kıvamli canim. acil sarımsıCanım o akıntı kıvamlı mı yoksa su gibimi? Benim çoğu zaman kıvamlı ama bazen su gibi çamaşırımı ıslatacak kadar oluyo nedense kıvamlı olan değil de su gibi olan canımı sıkıyo.
saol canim yazdiktn snra gordm resimleri ama.burda yok galiba cikmio netteBoyle yuvarlak icinde bise var canim.Arastirin belki vardir benim cok hosuma gitti.
Eki Görüntüle 1583482
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?