- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.461
A
Ins cnm gebelik problemsiz oldugu zaman her doktor iyi oluyo cnm oyuzden sen hic sikma caniniCok cok Gecmis olsun canim ibrahim beyle ilgili iki olmsz yorum okudum bende oda 2013 te karisinn dogumu icin gtms hastalari kalms biride bayramda birnn sancisi gelms eve gondermisler bikackere gel git yaptiktan sonra kadni ambulansla baska hastaneye gtrmsler kadin orda dogum yapms. Benmkide aralik 31 e denk gelebilir dogum o korkutuo yılbaşına tam denk gelirse ne ozelde ne devlette doktr olmaz diorm ama yapicakta bisey yok eger ole bisi yasicaksamda. Yada sezeryan olup one alirim :) selim beyide cok ii die duydum ama cok sogukkanliymis artik kismet isimiz sansa kaldi allah hepimizi ii doktrlarla karsilastrsin insallah ben devlette de doktra gidicem arastrmada mustafa altundag icinde ii diolr bide ona giderim diorum sali zubeydede ilk randevum bakalm artik ibrahm beye cuma gidicem soracagim sorulara gore kararimi vericem hakkimizda hayirlisi olsn insallah. Cem beyi bende duydum ama dogum cok pahali orada gerci jimerin acili icinde ii seyler duymadim sanirim her doktrun ve hastanenin iyi ve kotu tarafi var insallah iyilerle karsilasiriz