• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende de hiç bi belirti yok bende zaman zaman endişleniyorum 18 inde randevum var ama öncesinde gitsem mi acaba kalp atışları duyulmazsa daha da strese girerim şu an 6+1 deyim 4 unde kese 6 mm'di

Şu isim listesine başlangıç kilomuzu da mı ekleseydik, uğraştırıcı mı olur ki bu saatten sonra, aralık annelerinin listesinde gördüm ii olmuş.

selam kızlar, bugun doktora gittim bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı.. yaptırdım hcg 5748 çıktı
sonra doktorla karsılasamadık :D hemşire bilgi verdi işte bıraz :=) yapılacakları

Herkese iyi Akşamlar
Bugün karın üstü ultrasonla keseyi gördüm. 5+2 haftalık. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğim.

Bugün canımı diğer insanlar canımı sıktı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Duygusallık had safhada tabii. Daha önce söylemiştim 21 aylık bi kızım var. Hamile olduğumu söylediğim bir arkadaşım " nasıl cesaret ettin? Kızına haksızlık değil mi? O daha ilgiye Muhtaç " dalan ve daha bir sürü şey. Açıkçası artık onun için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Çok moralim bozuldu. Olan olmuş artık geri dönemem. Bunları ben de biliyorum ama yapacak bir şey yok. Ben keyiflenmeye pozitif düşünmeye çalışıyorum insanların ettiği laflara bak.
Bosver canim kimseyi dinleyip moralini bozma.benimki ikiz olacak allah nasip ederse benimkilere haksizlik degilmi ozaman.Allah nasip etmis.kimseye laf etmek dusmez.dogana kadar 3 yasinda olacak zaten.kendini bilecek abla olacak.hayirli olsun canim.

hatırlamıyorum.. varken mi gitmek lazım? doktor bişi göremeyınce sadece hcg ıstedı
Cnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugun

Cnm ultrasona giderken idrara sıkışık gidersen net görünür...ben kaç saat tuttum öyle gittim su içtim hep ve tam 5. Haftaya girdiğimde gördü keseyi....peki folik aldinmi bugun
maalesef göremedı
evet aldım folıc trıo aldım. yarında aıle hekımınden bazı tahlıller ıstendı onu halletcem :=)

Son düzenleme:
Kızlar bende de hiç bi belirti yok bende zaman zaman endişleniyorum 18 inde randevum var ama öncesinde gitsem mi acaba kalp atışları duyulmazsa daha da strese girerim şu an 6+1 deyim 4 unde kese 6 mm'di
4 haftalikken mi gordu canim keseyi peki karindabni bakti vajinadanmi canim

Back
X