• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın...
Size söyleyeceğim şu ki bir arkadaşta güzel güzel anlatmış gerçi..
Bulantılarınız başlamadan canın ne istiyorsa YEYİN.. İnanın yataktan bile kalkmak istemiyor insan.. Bol bol süt için yoğurt yeyin.. Depo edin yani :) Etinizi tüketin, meyvenizi ihmal etmeyin..
günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)

günaydın aynen öle yapıyorum walla, ama bide bulantı olmazssa erkenden ki,lo aldığımla kalacem:)
Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece.. :((( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. :(((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü :(

merhaba canım kesen çok büyük değil perşembe görmüşsün
gördüğün tarihde kaç haftalık olduğun mühim
kesesi santim olan arkadaşlar var
aklın rahat olsun
ve hayırlısıyla sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hepimiz

Çok sağol canım, dün gittim tekrar boş gebelik değil dedi doktor çok şükür, rahatladım cuma da kalp atışı için gidicez 6. hafta vajinal ultrason ile bakacak :)

Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece.. :KK43:(( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. :KK43:((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü :KK43:
evet genelde annaye benziyormuş ama onun kadar olmazsın umarım,:110:

Canım olsun bebeğin sağlıklı olsunda.. eşim hafta sonu dolabı sütle, meyveyle doldurdu, inan hiçbirini gözüm görmüyor.. Deli gibi uyuyorum sadece.. :KK43:(( Sabahları çok fena zaten.. birde bu halde işe gelmek hepten kötü.. çubuk kraker ve ekmek bastırıyor sadece.. :KK43:((
Birazda genetik olabilir bu bulantı durumuu.. Umarım anneme çok çekmem 9 ay serumla yaşamış çünkü :KK43:

evet işte daha bi fena:( sabahtan açtım bu sefer çubuk krakerimi.ekmek ve krakerle yaşıyorum :( akşama da anca makarna yiyebilcem sanırım..

lilyum10 lilyum10 ozaman sonucu bekliyorum :KK70: eğer görebilirsen, bende hemen yarın doktordayım :KK70: şimdi biz SAT tarihine göre kaç haftalık olduğumuzu söylüyoruz, bakalım dr ne diyecek :KK70:
Canım ben gittim doktora dün. Çok şükür keseyi gördük. Kahverengi akıntım olduğu için vajinal baktı. Herhangi bir sıkıntı yok dedi. Progestron testi orada yapıldı bugün sonucunu alcaz inşallah. Bir de aile hekiminden genel bazı testler istedi. Progestron normal çıkarsa kalp atışlaırı için 2 hafta sonra gel dedi.
Öyle çok şükür:)

evet işte daha bi fena:KK43: sabahtan açtım bu sefer çubuk krakerimi.ekmek ve krakerle yaşıyorum :KK43: akşama da anca makarna yiyebilcem sanırım..
Aynen öyle akşam bende makarna yiyebildim sadece... Eşime de yemek falan hiçbirşey yapamıyorum, gerçi o aramıyo kendi yapıyo ama insan yine de kötü hissediyo kendini:(((

Back
X