• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anne adayları günaydınlar herkese, battan iki gün geçti benim şuanda 4 artı 2 mi oluyorum ben o_O birde kese en erken ne zaman görülür. Doktora pztesi gitmeyi düşünğyorum sanırım o zaman tam 5 hafta oluyor o zamana herşey yolundaysa göZükürmü?

Günaydın annişler :anneadayı:
Bugün itibariyle 5+5 olduk ve ilk dr randevumuz var En Büyük TÜRKİYE
Çok heyecanlıyım.Acaba kesemiz kaç mm?
Dr 'a neler sorsam diye düşünüyorum,yazın kızlar bebeğimle ilgili ne sorabilirim,drun yanında nutkum tutuluyo benım :KK54: Şu balık meselesi aklıma takıldı,tmm dip balıkları zararlı ama geçen okudum hamsi bile yemeyin diyor,çok kafam karıştı.Dr dan sonra bugun balıkcıya gıdıcez kaç gundur canım hamsi tava istiyor:KK71: Birde 1 yılı aşkın süredir lazere devam ediyordum,onu sorucam. Başkaaa... kan uyuşmazlığımız var onu atlamıyayım.Haa en önemlisi çok şiddetli kalp çarpıntım var,bu beni çok korkutuyor:KK35:
Merhaba,seninle aynı gün sanırım ikimzin de 9 ocak muhtemel tarih=))Bugün kontrolden sonra haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.Kalp atışını yaklaşık ne zaman sonra duyacağını da sorabilirsin mesela ha bende lazere devam ediyorum onu da paylaşırsan sevinirim dediğin gibi.=)Birde enson beta da degerin neydi ve hangi gün ölçtürdün?

Merhaba,bişi sorucam bende bu c.tesi kontrole gideceğim geçen c.tesi beta 840 dı bu c.tesi sanırım keseyi görürüz ama kalp atışı zor gibi değil mi?Benim geç yumurtlama oldu 4,5 gün kadar ondan belki geridir diye düşünüyorum.
Cnm hayırlı olsun öncelikler :)
Kaçıncı haftada oluyorsun doktora gideceğin gün ? Ben keseyi tam 5.haftada gördüm , dün de 5+3 te yolk sac oluşmaya başlamıştı ama bnm bildiğim kalp atışı minimum 6.haftada duyuluyor hatta 7.ye de sarkabilir .
Ben tam 6+2 de dilan gideceğim inşallah duyarım

Merhaba,seninle aynı gün sanırım ikimzin de 9 ocak muhtemel tarih=))Bugün kontrolden sonra haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.Kalp atışını yaklaşık ne zaman sonra duyacağını da sorabilirsin mesela ha bende lazere devam ediyorum onu da paylaşırsan sevinirim dediğin gibi.=)Birde enson beta da degerin neydi ve hangi gün ölçtürdün?
Evet canım muhtemel doğum 9 ocak..
İnşaAllah biraz stress yaptım,keşke Allah ım diyorum hem keseyı hem bebeğimizi görsek..
Buyuk ıhtımal lazeri ertele diyecek ama kol ve bacak içinde ne gibi zararı olur bunu merak ediyorum.
Ben tam geçen hafta bu akşam kan testi yapmıştım iş çıkışı..
Yani 7 mayıs Bhcg 8708 idi
tekrarlama gereği duymadım yüksek çıkınca..
Senin değerin nasıl? Dr randevun ne zman?

Güzel anne adayları günaydınlar herkese, battan iki gün geçti benim şuanda 4 artı 2 mi oluyorum ben o_O birde kese en erken ne zaman görülür. Doktora pztesi gitmeyi düşünğyorum sanırım o zaman tam 5 hafta oluyor o zamana herşey yolundaysa göZükürmü?
Canım ben BHCG nin 2000 i geçmesinden sonra kese rahatlıkla görülebileceğini okumuştum.Çok erken gitme derim en azından 5. haftan bitsin.

günaydın kızlar :) mutlu günler olsun :) birazda içtiklerimizden konuşsak nasıl olur??? ben gün içerisinde 6 fincan kadar çay tüketiyordum 2 kupa da kahve :) artık bunlara bir ara verdik çayı 1 sabah 1 öğleye indirdim 1 fincan da türk kahvesi içiyorum yoğurt yemeğe ve akşamları da süt içmeye çalışıyorum berde suu fakat çok içemiyorum :( meyva çayı içsek zararı olur mu????

Canım ben BHCG nin 2000 i geçmesinden sonra kese rahatlıkla görülebileceğini okumuştum.Çok erken gitme derim en azından 5. haftan bitsin.
Aynen canım ben bire bir yaşadım aynı şeyi,dr bana 1700 ü gezmezse keseyi görmeyiz demişti...Kalp atışı içinde,ben 7.haftada yım geçen hafta gorebildik sadece duyamadık aklınızda olsun

:KK43: canın istiyorsa ona benzer bise varsa evde ye.. elma armut fln olabilir.. vucut ihtiyacı olan seyi istermis..
Bende sordum manava bu mevsimde ayvayı cok zor bulursunuz,bulsanız da cok pahalıdır dedi. ayvanın mevsimi mi varmış :KK70: simdi arastırdım ekim-ocak arası oluyormus :KK39:
Evet canım kış meyvesi oo :((( bende bulamadım bulsam 1 tane olsun alıcamdayok işte... Elma da hiç sevmiyorum yaaa :((((

Anladım canım pazretsi tam 5 oluyor sanırım bir kaç gün dhaa bekleyip öyle giderim o zaman, birde bu altan keseye nasıl bakılıyor yani cihaz filan mı yoksa elle mi bakılyor, hiç alltan muayen olmadım cahilim biraz , teşkürler cvp için canım.

Kızlar merhaba lar bende varım...:)
13 nisan transferim oldu,ikizlerime hamileyim çok şükür :) bu arada okudum biraz 6. Haftada olan arkadaslarim var bulantilar baslamadi diyor,7. Haftada genelde başlıyor kızlar bulantilar bugunlerinizin tadını çıkarın.
BENDE İKİZ İSTİYROUM HAYRLISIYLA :)

günaydın kızlar :) mutlu günler olsun :) birazda içtiklerimizden konuşsak nasıl olur??? ben gün içerisinde 6 fincan kadar çay tüketiyordum 2 kupa da kahve :) artık bunlara bir ara verdik çayı 1 sabah 1 öğleye indirdim 1 fincan da türk kahvesi içiyorum yoğurt yemeğe ve akşamları da süt içmeye çalışıyorum berde suu fakat çok içemiyorum :KK43: meyva çayı içsek zararı olur mu????
Bende bi iki çay içiyordum şimdi bıraktım soda ve ayrana devam inş..
Bnce yinede biraz daha azaltırsan ıyı olur canım,onun yerine süt ayran soda vs içebilirsin.
Meyve çaylarının içerisinde bitki de karıştırıyorlar,içeriğine dikkat edip içmek lazım.Bitki çayları rahim kaslarını gevşettiği için önerilmiyor.

Anladım canım pazretsi tam 5 oluyor sanırım bir kaç gün dhaa bekleyip öyle giderim o zaman, birde bu altan keseye nasıl bakılıyor yani cihaz filan mı yoksa elle mi bakılyor, hiç alltan muayen olmadım cahilim biraz , teşkürler cvp için canım.
ultrason çubugu var ama korkulacak birşey değil.ÇAtala çıkıyorsun,örtünün altından hafifce itiyor ekrandan bakıyorsunuz.Ben çoook alttan muayene oldum nasıl titryerek gitmiştim hiç anlamıyorsun bile.Kaldı ki zaten karından ultrasonla gördümü alttan muayene etmiyor gebelikde..

Günaydın annişler :anneadayı:
Bugün itibariyle 5+5 olduk ve ilk dr randevumuz var En Büyük TÜRKİYE
Çok heyecanlıyım.Acaba kesemiz kaç mm?
Dr 'a neler sorsam diye düşünüyorum,yazın kızlar bebeğimle ilgili ne sorabilirim,drun yanında nutkum tutuluyo benım :KK54: Şu balık meselesi aklıma takıldı,tmm dip balıkları zararlı ama geçen okudum hamsi bile yemeyin diyor,çok kafam karıştı.Dr dan sonra bugun balıkcıya gıdıcez kaç gundur canım hamsi tava istiyor:KK71: Birde 1 yılı aşkın süredir lazere devam ediyordum,onu sorucam. Başkaaa... kan uyuşmazlığımız var onu atlamıyayım.Haa en önemlisi çok şiddetli kalp çarpıntım var,bu beni çok korkutuyor:KK35:
Aayy canm benmde kalbim carpiyor.unuttum onu sormayi.

ultrason çubugu var ama korkulacak birşey değil.ÇAtala çıkıyorsun,örtünün altından hafifce itiyor ekrandan bakıyorsunuz.Ben çoook alttan muayene oldum nasıl titryerek gitmiştim hiç anlamıyorsun bile.Kaldı ki zaten karından ultrasonla gördümü alttan muayene etmiyor gebelikde..
Anladım canım inşallah ultrasondan görülür de gerek kalmaz altan bakılmaya :) ö yüzden 5 haftayı geçince gitmek dhaa mantıklı dediğin gibi:KK45:

Yok canım içmiyorum zaten, eşim içerken bir yudum alıyorum hani nefsimi köreltsin diye o kadar, zaten zararlıydı bünyeme hamile kaldım hepten zararlı.. :)
Baksana daha 7-9 mm kadarlar minicikkk :)))
Minicikler.bizim dr bir ay sonra insan gorceksiniz dedi hahahahha komik adam ya. minnoslar buyucek

QUOTE="esra417516, post: 40956307, member: 444015"]Annişlerrrrrr günaydınnnnnnnn :anneadayı:
Yarın randevum var keseyi görebilirmiyim sizceee??
Hepimiz için stressiz, sağlıklı huzurluuu ve bol gülücüklü bir gün olsunnn...[/QUOTE]

günaydın canım bence görebilirsin ama henüz cok kücüktür benim dün 6mm cıktı biraz zor gözüktü bol su icip gitmiştim aklında olsun:KK36:

Back
X