• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6. Hafta doldu mu canım? 5 doldu 6 ya mı girdi?
Merak ediyorum bende. Vajinal istemiyorum ama. Kararsız kaldım.
Çok teşekkür ederim canımm hepimizin inşallah:)

yarın 6+0 olacak canım benimde işte cumaya kalp atışları belli olur dedi ...karından belli olur zaten ...olası bir durumda vajinadan bakıyorlar zaten ..

Günaydııın,
Bugün bir buçukta randevum var. Üçüncü gebeliğim ve artık kesenin içini görmek istiyorum...
5+ 5' te bakalım ne göreceğiz...
Hayır duaları kabul edilir :)
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah canım:)
Haber verirmisin dönüşte kalp atışını duydun mu falan diye:)

Kizlar saglik ocagina bildirmek gerekiomus ozelde yapilan tum testler oradada yapilio bide onlarda sizi belli haftalarda cagrip ayrica test yapiolar beni 20.haftada tekrar cagrdilr mesela birde sisteme girdiler.allah korusun dusuk olursa ozamanda bildirin cunku saglik bakanliginda gebe goruneceksiniz eger dusuk olur 1 ay icinde bida hamilelik olursa bu sefer sistemde karisiklik oluyor dedi bana

ozaman mecbur gidicez canım

Biz çok şükür keseyi gördük. Şu an pıt pıtlar için heyecanlanıyoruz:)
Ben çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu. Çok belirgin bir belirti de yok. Yani sadece hafif göğüs şişmesi ve arada kasıklarda batma. Onun dışında bulantı vb. yok zaten. Cuma görebilir miyiz diyoruz kalp atışlarını da kararsız kaldık. Doktorun bize söylediğine göre cuma tam 6 hafta doluyor inşallah.
Sizin nasıl?

Be

Benimde yok canim bende endiseleniyorum bazen akintim var hafif sari az az oluo bide goguslerim acio oda hafif. Bende cars gidicem insallah duyariz kalp atisini

inşallah canım ya duyarız, bende de hafif sarı akıntı oluyor aynen göğüslerim acıyor dokununca bi o belirti kaldı :)

Slm annişler hastaneden geldik çok şükür keseyi gördük 16mm yani 1.5 cm olmuş 5 haftalık hamilesin dedi geç döllenme olmuş 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz kısmetse :) Allah yardımcımız olsun dün gece kendime sıkıntı yapmışım uykumda kabuslar gördüm bugün iyi haber aldık çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin bize de devamını getirmeyi nasip etsin(amin)

Merhaba hatunlar... Ben cumaya gidiyorum doktoruma şuan 5+3 üz... cumaya 6+0 oluyoruz... umarım keseyi görürüz hatta kalbi de duysak fena olmaz hani :KK48: İnşallah hepiniz de işler yolundadır... Benim bulantılarım başlamadı inşallah 9 a kadar da başlamaz şuan Ankarada tek başımayım eğitim sebebiyle... Bir tek bel ağrım var o kadar...

A aa! Kızlar beni sağlık ocağından aradılar... Onlara bildirilmiş :) Arayıp bilgilerimi sordu... İşin tuhafı ben aile hekimim nerde hangi sağlık ocağında bilmiyorum... Hastaneler sisteme giriyormuş gebe olduğumuzu. Bizde kan uyuşmazlığı var :KK43: onu duyunca kadın çok üzüldü tüh tüh dedi... :KK57:
canım selam hayırlı olsun bebeğin...Kan uyuşmazlığı bizde de var ama 2 iğneyle halloluyor... kadın biraz fazla tepki vermiş

Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsin :KK19:

hayırlı olsun canım sat kilo vs yazarsan tabloya ekleyeyim seni de :KK73:
Allah hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah :KK36::KK19:

AramızA hoşgeldin

Hoşbulduk arkadaşlarım.
Ben 36 yaşındayım.
21 aylık beklemeden sonra gelen bebeğimiz, bizim ikinci mucizemiz.
4 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı :)

Sat: 22 Nisan 2015
Muhtemel doğum tarihi: 27 Ocak 2016

14 Mayıs betahcg: 19,04
18 Mayıs betahcg: 341,4
Dört günde yaklaşık 18 kat artmış. Biraz endişeliyim ama, kızımda da artışlar gün aşırı dörde katlardı, yani böyleydi.

Annelik... Sabırla beklemek önce... Sabırla büyütmek sonra... Hepsi o eşsiz duyguyu "anneliği" yaşamak için fazlasıyla değer...

Tüm anneler sağ sağlim kavuşsun, büyütsün, öpsün, koklasın yavrularını...
Hepinize sonsuz sevgiler...

Hoşbulduk arkadaşlarım.
Ben 36 yaşındayım.
21 aylık beklemeden sonra gelen bebeğimiz, bizim ikinci mucizemiz.
4 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı :)

Sat: 22 Nisan 2015
Muhtemel doğum tarihi: 27 Ocak 2016

14 Mayıs betahcg: 19,04
18 Mayıs betahcg: 341,4
Dört günde yaklaşık 18 kat artmış. Biraz endişeliyim ama, kızımda da artışlar gün aşırı dörde katlardı, yani böyleydi.

Annelik... Sabırla beklemek önce... Sabırla büyütmek sonra... Hepsi o eşsiz duyguyu "anneliği" yaşamak için fazlasıyla değer...

Tüm anneler sağ sağlim kavuşsun, büyütsün, öpsün, koklasın yavrularını...
Hepinize sonsuz sevgiler...
Gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin... Değeriniz güzel artmış darısı kese ve kalbe

merhabalar.. oncelikle yanimda olup iyi weyler dilediyiniz icin cok tewekkur ederim..doktordan geldim..bebeyime dair en ufak bir bulgu olmadigi icin kimyasal tanisi kondu...ocak annesi olamayacagim malesef..bu baki'dan topikte bulunmamai pek dogru bulmuyorum..sizlere bol bol salik iyi hamilelikler diliyorum..allah sizinkileri korusun..amin howcakalin..

Back
X