• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kizlarrr kimin çok detayliysa testleri üsenmeden şuraya yazsada bizde ona göre sorsak doktora hadi be sevaptir :KK53::KK71::rolleyes:

Kızlar testleri benden de istediler sağlıkocağına gidince öğrenicem. Ama bir arkadaş yazmış, aile hekimi bi kısmını yapabiliyor. Diğerlerini de devlet hastanesine yaptırmış hiç para ödememiş. Bilginize..

Kızlar testleri benden de istediler sağlıkocağına gidince öğrenicem. Ama bir arkadaş yazmış, aile hekimi bi kısmını yapabiliyor. Diğerlerini de devlet hastanesine yaptırmış hiç para ödememiş. Bilginize..
Cnm bende aile hekiminde yaptırdım eksik 2 tane vardı onlarida medicalde yaptırdım 35 tl

hosOTE="cimcim16, post: 41019653, member: 464516"]hosgeldinn nn sefalar getirdinnnnn :KK60: bizim topiktekiler bilmiyomki ne yapıyorlar ne alemdeler birkacgundur hareket az :) :KK19: artık sende ev sahibisin boş bırakma yani buraları :KK59::KK20:[/QUOTE]
hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim

Back
X