- 26 Nisan 2015
- 179
- 56
- 13
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.061
Canim ne testler verdi doktor.bana pek bisey yapmadilarda test olarak.
Benden o kadar çok test istedi ki 935 lira tuttu. Şeker hormon kızamıkçık vs...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne testler verdi doktor.bana pek bisey yapmadilarda test olarak.
Sabah süt akşam ayran içiyorum bende. O da kalsiyum nasıl olsa dedim kendimce.Kizlar süt yerine ayran icsek olurmu
O ne yaa ben sadece aile hekiminde yaptırdım cogunu yapıyorlardı eksik olan 2 tanesi hastanede yaptirdimBenden o kadar çok test istedi ki 935 lira tuttu. Şeker hormon kızamıkçık vs...
Hee ozaman tamam.ben hamilelik dusunuyorum diye hamile kalmadan 1 ay once gitmistim ozaman yapmislardi.d vitaminim ve ferritin diye bi degerim cok dusuk cikti.onemli testler gercekten bunlar.Benden o kadar çok test istedi ki 935 lira tuttu. Şeker hormon kızamıkçık vs...
umarım ikisii de görürsün canım bende cuma gidiyorum 6+0 da... bana referans olacaksınBende çarşamba ilk kez gidicem doktora. Tam 6+0 iken. İnşallah kese, bebiş ve kalp atışları hepsini görürüz.
Ben artık onada dikkat edemiyorum yaa sabahlarida yumurta yerken korkuyoruz kuş gribi çıkmış yineKizlar süt yerine ayran icsek olurmu
Yaa sütü soguk ve sekersiz icmeye calisiyorum ama yine zor geliyo.en azindan 1 bardak icin zorlayayim kendimiSabah süt akşam ayran içiyorum bende. O da kalsiyum nasıl olsa dedim kendimce.
Beylikdüzü medicana da yaptırdım bende şoka girdim fiyatı duyuncaO ne yaa ben sadece aile hekiminde yaptırdım cogunu yapıyorlardı eksik olan 2 tanesi hastanede yaptirdim
Yaa sorma canim bi o eksikti tavuk falanda nasil yiyeceksek.yumurtanin beyazinida yiyemiyorum eskiden beri.insallah sarisi yariyodur bebislerime..Ben artık onada dikkat edemiyorum yaa sabahlarida yumurta yerken korkuyoruz kuş gribi çıkmış yine
Yaa sütü soguk ve sekersiz icmeye calisiyorum ama yine zor geliyo.en azindan 1 bardak icin zorlayayim kendimi
Şaşırdım kaldım yaa yuhhh yani keşke biraz fiyat soruştursaydinBeylikdüzü medicana da yaptırdım bende şoka girdim fiyatı duyunca
Cnm bende aile hekiminde yaptırdım eksik 2 tane vardı onlarida medicalde yaptırdım 35 tlKızlar testleri benden de istediler sağlıkocağına gidince öğrenicem. Ama bir arkadaş yazmış, aile hekimi bi kısmını yapabiliyor. Diğerlerini de devlet hastanesine yaptırmış hiç para ödememiş. Bilginize..
nekadar misafir perver bi tipik bi hoşgeldin diyen bile yok
Konuşmaktan yorulduk biz bugüüünnnn :) hoşgeldin. Hamile olduğun nerden bellii amaaaaaaa hemen trip atmışsınnekadar misafir perver bi tipik bi hoşgeldin diyen bile yok
Hahahaha kızzz ne güzel dedinKonuşmaktan yorulduk biz bugüüünnnn :) hoşgeldin. Hamile olduğun nerden bellii amaaaaaaa hemen trip atmışsın![]()