• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosOTE="cimcim16, post: 41019653, member: 464516"]hosgeldinn nn sefalar getirdinnnnn :KK60: bizim topiktekiler bilmiyomki ne yapıyorlar ne alemdeler birkacgundur hareket az :) :KK19: artık sende ev sahibisin boş bırakma yani buraları :KK59::KK20:
hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim[/QUOTE]
Allahın izniyle bulur inş cnm hayırlısıyla :)

hosbuldum bu hamileligim 9 ayi gorurse insallah bol bol yazarim
Allahın izniyle bulur inş cnm hayırlısıyla :)[/QUOTE]
ben 2 ay once kürtaj oldum ve yine Rabbim nasip etti bundan öncede 1 düşük yapmistim bu biraz erken oldu ama görelim mevla neyler neylerse guzeleyler

Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sen ilk defa hamilesin tamammi :KK45: ve hersey cokkk güzel olacak :KK54: bu arada sat kaç

, post: 41019869, member: 464516"]Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sekardeşim olacak diyorfa hamilesin tamammi :KK45: ve hersey cokkk güzel olacak :KK54: bu arada sat kaç[/QUOTE]
13 nisan birtane kizimda var teyzeleri oda abla olmak istiyor hergun anne benim ne zaman kardesim

, post: 41019869, member: 464516"]Şimdi hiç gecmistekileri düşünme cnm sekardeşim olacak diyorfa hamilesin tamammi :KK45: ve hersey cokkk güzel olacak :KK54: bu arada sat kaç
13 nisan birtane kizimda var teyzeleri oda abla olmak istiyor hergun anne benim ne zaman kardesim[/QUOTE]
Ayy yy masaallah :) eee keseyi görmeye gitmissindir ozaman dimi

daha hamile olduğum için test bile yaptirmadim bende sizin gibi heyecanlı olmak isterdi ama malesef

bende mantar oluştu genetik tip a gitmistim oradaki doktora mantardan ve kurtajdan dolayi adetim gecikmiş olabilirmi dedim cvp=hayir hamile olduğuniiçin mantar olmuş olabilirsiniz dedi

navutgelinii, post: 41020087, member: 651078"]Anlamadım valla :KK16: hamilemiymişsin ?[/QUOTE]
evet 5 gun geciktim hamile iken mantar sıkıntısı cook daha fazla yasaniyormus

16, post: 41020117, member: 464516"]Aaaa evde yapılan testidemi yapmadin[/QUOTE]
yapmadim cunku zaten adetine 1 hafta varken ben hamile olabilirim dedim kendimi artik çok iyi taniyorum saglik ocagina ve hastanelere kan vermekten sıkildim artık

evde yapilani bugün düşündüm ama vaz geçtim bu 5 ci olacak ve 1 sagim var inşallah buda sağ olur

günaydınlar,hayırlı sabahlar
dün adetime 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı
daha sonra çook silik bir çizgi belirdi
yine umutlandım
yarın tekrar test yapıcam
ocak anneleri arasına girmekte hala ısrarlıyım :D

günaydınlar,hayırlı sabahlar
dün adetime 4 gün kala erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı
daha sonra çook silik bir çizgi belirdi
yine umutlandım
yarın tekrar test yapıcam
ocak anneleri arasına girmekte hala ısrarlıyım :KK70:
Canım benimde çoook silik çıktı eczacıya gösterdim test yanlıştır dedi gebelik yok dedi. Kan verdim sonra 62 çıktı 2 gün sonra 212 ye yükseldi çok şükür gebeyim. Geçen hafta kesemizi gördük :)

Back
X