• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim randevu cumaya 6+0 oluyoruz tam.... sonra eğitimim için ankaraya geri dönücem birde ankarada randevum var o da salı gününe o zaman da 6+4olucaz bakalım ne zaman pıtpıtları duyucam...sen gittin mi doktora
benim sadece hormon tahlilim yapıldı (hcg ve progesteron). pazartesiydi doktora gittiğim sonuçlar için. 2 hafta sonra gel dedi ultrasona almadı. 2 hafta sonra 7+3 günlük falan olacak. en azından kesesini görseydim di mi ama :KK15:

bi de aranızda ankarada olan var mı hangi hastaneye/doktora gidiyorsunuz?

benim sadece hormon tahlilim yapıldı (hcg ve progesteron). pazartesiydi doktora gittiğim sonuçlar için. 2 hafta sonra gel dedi ultrasona almadı. 2 hafta sonra 7+3 günlük falan olacak. en azından kesesini görseydim di mi ama :KK15:

bi de aranızda ankarada olan var mı hangi hastaneye/doktora gidiyorsunuz?
canım ben şuan eğitim için ankaradayım doğru düzgün bilmiyorum ama ben ankara numunenin kolej polikliniğine gittim diğer hastanelerde yer bulamadım... ordaki doktorda bakmadı bana 26 sına randevu verdi o zaman bakacakmış... inş sende miniğinin pıtpıtlarını duyarsın

ben de Haziran'ın ilk haftası gidicem. kese için ayrı çağırmadı. kalp atışı da kese de daha 2 hafta sonra. bulantım falan yok çok şükür. hormon tahlili dışında hamile olduğuma dair bi şey yok elimde. kendimi hamile gibi hissedemiyorum. :110:
şizofren gibi hissediyorum kendimi, sanki bi yalan uydurmuş önce milleti sonra da kendini inandırma safhasına geçmişim gibi :KK33:

Ben de öyleyim valla. Bi de benim bebiş geç döllenme. 2 hafta sonra kese için daha da sonrası kalp atışı için gideceğim.
Benim bir de eşimle benden başka bilen yok, eşim de daha hiç moda girmiş değil. Sanki kendi kendime hayal aleminde yaşıyorum aynı senin dediğin gibi.

Gerçi ben yarın yine gideceğim doktora, geçen gittiğimi sevmedim. Kahverengi lekelenmelerimi de önemsemedi. İçime sinmedi.

Günaydın kızlar moralim çok bozuk dün doktora gittik kalp atışlarını duyamadık haftayada duyulmazsa gerekeni yaparız bundan sonrası sana zarar verir dedi bütün gece ağladım kese büyümüş 12mm olmus gecen hafta yolk sac gözükmüyordu oda gelişmiş bu hafta gözüktü ilerleme var ama doktor öyle dedi aklım çok karışık cok Üzgünüm bu gün başka bir doktora randevu aldım saat 4te ona gidicem inşallah güzel şeyler duyarım

Günaydın kızlar moralim çok bozuk dün doktora gittik kalp atışlarını duyamadık haftayada duyulmazsa gerekeni yaparız bundan sonrası sana zarar verir dedi bütün gece ağladım kese büyümüş 12mm olmus gecen hafta yolk sac gözükmüyordu oda gelişmiş bu hafta gözüktü ilerleme var ama doktor öyle dedi aklım çok karışık cok Üzgünüm bu gün başka bir doktora randevu aldım saat 4te ona gidicem inşallah güzel şeyler duyarım
ne yazacağımı bilemedim.allah sabır versin.inş bugün duyarsın canım...

Panik yapma daha yolc sac yeni oluşmuş diyorsun, kalp atışı duyulmaması çok normal vajnal mi baktı doktor? Ben de yolc sac oluştuktan 1 hafta sonra duyuldu kalp atışı ve daha 3,4 mm idi bebek

Ahahahhashah :)) kaydetmek lazım aslında ya unutuoruz :) bebeği ölçtümü peki?
Yok canım her şey yolunda dedi geçen haftaya göre gelişimi çok iyi dedi. Kalp atışı için 2 hazirana gün verdi. Açıkcası benimde acemiliğime geldi bebeği ölçmesi hiç aklıma bile gelmemişti sen söyleyene kadar :D Testler yaptırmıştım onlarda iyi çıktı sadece açlık kan şekerim 100 çıkmış yüksek değil ama dikkatli oldedi 2 haziranı iple çekiyorum :)

gayet iyi bence kuzum gözün aydın... benim battan 2 gün sonra 894 çıkmıştı senin ki de ikiye katlayınca baya oluyo
çok saol canım ya. o kadar telaşlıyım ki akşam acile gidip tekarar kan verdim bu sefer de 947 çıktı :KK51: bu seferede 2 kattan fazla arttığı için sorun var diye ağlamaya başladım ama neyse ki doktor normal deyince rahatladım

çok saol canım ya. o kadar telaşlıyım ki akşam acile gidip tekarar kan verdim bu sefer de 947 çıktı :KK51: bu seferede 2 kattan fazla arttığı için sorun var diye ağlamaya başladım ama neyse ki doktor normal deyince rahatladım
zaten 2.5 kat artması lazım:D 100 iken ilk değer 2 gün sonra 250 çıkmalı yani

Back
X