• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Var mı gelişme annecik :)
Haberlerimiz guzel cok sukur
1 cm olmus minik bebegim
Kalbini dinledik heyecanli heyecanli atiyordu.
Kanamam cok sukur yok ama ilacima devam edecegim.
Kan ve idrar testleri yaptik. Kan uyusmazligimizoldugu icin testler istedi troid tam kan ure vs vs hatirlamiyorum hepsini.
Hazirana randevu aldik tekrar.

Haberlerimiz guzel cok sukur
1 cm olmus minik bebegim
Kalbini dinledik heyecanli heyecanli atiyordu.
Kanamam cok sukur yok ama ilacima devam edecegim.
Kan ve idrar testleri yaptik. Kan uyusmazligimizoldugu icin testler istedi troid tam kan ure vs vs hatirlamiyorum hepsini.
Hazirana randevu aldik tekrar.
hadi gözün aydın

Allahima bin şükür gördüm yavrumu ilk kez :KK73:kalbi pıt pıt atıyordu gördüm:nazar: çok heycanlandim aglicaktim tuttum kendimi 7+2 olmusuz yaa çok değişik bi duyguymus gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin..:KK74:

Slmmm bayanlar yine evde yine uzaniyom :) benim bugün hiç ağrı sizim yok valla şükür Dr randevuya daha çok salı günü beklicezzzz :)

Folic Trio kullanıyorum banada doktor söylemeden eczacı önerdi biliyordum aldım günde 3 kez yazıyordu ama bana 1 kez iç dedi gece yatarken içiyorum şimdilik. Alabilirsin ne kadar erken başlarsam o kadar iyi diye ben beklememistim doktora gitmeyi

Folic Trio kullanıyorum banada doktor söylemeden eczacı önerdi biliyordum aldım günde 3 kez yazıyordu ama bana 1 kez iç dedi gece yatarken içiyorum şimdilik. Alabilirsin ne kadar erken başlarsam o kadar iyi diye ben beklememistim doktora gitmeyi
Ben kullanmaya başladım o aralar hamile kalmışım sanırım geç kalmadim :)

Back
X