- 16 Nisan 2015
- 102
- 100
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.501
amin.inşallahins olur canim Allah bagislasin Allah dort gozden ayirmasin ve onlara kardes versin amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin.inşallahins olur canim Allah bagislasin Allah dort gozden ayirmasin ve onlara kardes versin amin
Haberlerimiz guzel cok sukurVar mı gelişme annecik :)
bütün kötü senaryolar bende bacımkız bacım üzme bakıyım içerdeki miniği... bak gördün mü ne güzell artmış... neşelen canım benim
hadi gözün aydınHaberlerimiz guzel cok sukur
1 cm olmus minik bebegim
Kalbini dinledik heyecanli heyecanli atiyordu.
Kanamam cok sukur yok ama ilacima devam edecegim.
Kan ve idrar testleri yaptik. Kan uyusmazligimizoldugu icin testler istedi troid tam kan ure vs vs hatirlamiyorum hepsini.
Hazirana randevu aldik tekrar.
Ben folik 1 kullanıyorumhangi flik asitleri alıyorsunzu üç ay önceden kulalnamdım sıkıntı olur mu
ben folbiol kullanıyorum.hemen başla bence sıkıntı olmazhangi flik asitleri alıyorsunzu üç ay önceden kulalnamdım sıkıntı olur mu
siz de hemen başlayın geç kalmış sayılmazsınızKızlar doktor banada vermedi folik asit kontrollerime daha var napsam acep
Ben kullanmaya başladım o aralar hamile kalmışım sanırım geç kalmadim :)Folic Trio kullanıyorum banada doktor söylemeden eczacı önerdi biliyordum aldım günde 3 kez yazıyordu ama bana 1 kez iç dedi gece yatarken içiyorum şimdilik. Alabilirsin ne kadar erken başlarsam o kadar iyi diye ben beklememistim doktora gitmeyi
Muhtemel tarihimiz aynıBen kullanmaya başladım o aralar hamile kalmışım sanırım geç kalmadim :)
Başka folik kullanmayı denesen mideni bulandiriyorsa değiştir benceBen de inofolic combi kullanıyorum. Her sabah ve akşam 1 adet. Eziyet gibi midemi bulandırıyor öğüre öğüre içiyorum.