- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.521
Aaaa evt ayniyiz sat 2 nisanmiMuhtemel tarihimiz aynı
Hadi hayırlısı 3. Aya kadar kullanıcaz zaten tedbirimizi aldık. Artık Rabbimden hayırlisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa evt ayniyiz sat 2 nisanmiMuhtemel tarihimiz aynı
Hadi hayırlısı 3. Aya kadar kullanıcaz zaten tedbirimizi aldık. Artık Rabbimden hayırlisi![]()
Sordum doktoruma ama bunu kullanmak zorundayım ben Polikistik var bende. Inozitol takviyesi sağlıyo bana.Başka folik kullanmayı denesen mideni bulandiriyorsa değiştir bence
Haberlerimiz guzel cok sukur
1 cm olmus minik bebegim
Kalbini dinledik heyecanli heyecanli atiyordu.
Kanamam cok sukur yok ama ilacima devam edecegim.
Kan ve idrar testleri yaptik. Kan uyusmazligimizoldugu icin testler istedi troid tam kan ure vs vs hatirlamiyorum hepsini.
Hazirana randevu aldik tekrar.
Aiiiiy ben dayanamadım daha fazla 6+4deyim. Hastaneye geldim. Bizimki gelişim olarak biraz ilerde ona güvenerek kalp atışı için geldimm. Dua edinnnnn nolur duyayımm1 saat sonraya randevu aldım. Herşeyin hayırlısı bakalım bizim minnak kendini belli edecek mi..
Sennn benim evi bir görsenn bu evde 5 çocuk var dersin öyle fena. Gücümü hastaneye harcadım :))) yarın da evime harcıycamKızlar bugün çok dağılmış bir haldeyim, ne gücüm var, ne de halim. Kolumu kaldırmak bile gelmiyor içimden, midem birkaç gündür iyiydi bugün, ne yazık ki çıkarttım en sonundaBir an önce bu hastalıklı modundan çıkmak istiyorum... Evim dandini bir halde benim gücüm sıfır
![]()
Sennn benim evi bir görsenn bu evde 5 çocuk var dersin öyle fena. Gücümü hastaneye harcadım :))) yarın da evime harcıycam
Çalışsanda ev hanımı da olsan hamılelıkde boyle olucak gıbı canım.Ben temizlik hastasıyımdır,yoğun çalıştığım halde evde tüy uçuşsa peşinden silerdim gel gör ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri koy verdim gitti.Pazar günü en azından bir odayı temizliyeyim silip dıp kose toz alayım dedim,kasık agrım oldu,kovaya eğilmek bile zorluyor.Yapıcak birşey yok,ben her ay yumurtlama döneminden önce kendimi yorardım,nasıl olsa suan hamıle olma olasılığım yok henüz diye,sonra arkasından da içimden geçirirdim.Keşke hamile olsam da evim pis olsa,keşke çocuğum olsada evim dağınık olsa diye...Şimdi o gunleri hatırlıyorum.Mutlu olmaya çalışıyorum,evladımız sağlıklı olsun da ev işi başkasına da yaptırılır.Ramazan öncesi halı perde herşeyi yıkattırıcam,sonrasında da devamlı birini alıcam.Hiç birşey bizden ailemizden önemli değil.sağlık sıhhat olsun gerisi kafa kalabalığı :)Kızlar bugün çok dağılmış bir haldeyim, ne gücüm var, ne de halim. Kolumu kaldırmak bile gelmiyor içimden, midem birkaç gündür iyiydi bugün, ne yazık ki çıkarttım en sonundaBir an önce bu hastalıklı modundan çıkmak istiyorum... Evim dandini bir halde benim gücüm sıfır
![]()
Çalışsanda ev hanımı da olsan hamılelıkde boyle olucak gıbı canım.Ben temizlik hastasıyımdır,yoğun çalıştığım halde evde tüy uçuşsa peşinden silerdim gel gör ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri koy verdim gitti.Pazar günü en azından bir odayı temizliyeyim silip dıp kose toz alayım dedim,kasık agrım oldu,kovaya eğilmek bile zorluyor.Yapıcak birşey yok,ben her ay yumurtlama döneminden önce kendimi yorardım,nasıl olsa suan hamıle olma olasılığım yok henüz diye,sonra arkasından da içimden geçirirdim.Keşke hamile olsam da evim pis olsa,keşke çocuğum olsada evim dağınık olsa diye...Şimdi o gunleri hatırlıyorum.Mutlu olmaya çalışıyorum,evladımız sağlıklı olsun da ev işi başkasına da yaptırılır.Ramazan öncesi halı perde herşeyi yıkattırıcam,sonrasında da devamlı birini alıcam.Hiç birşey bizden ailemizden önemli değil.sağlık sıhhat olsun gerisi kafa kalabalığı :)
Aiiiyyyy duydum kalp atışlarınııııı :) o kadar güzelkiiiiiii :) Rabbim herkese nasip etsinnnnnnnn :) 1 cm olmus miniğim 6+6mıyşHadiii inşallah duyarsın minnoşum, güzel haberler getir bizlere![]()
Aiiiyyyy duydum kalp atışlarınııııı :) o kadar güzelkiiiiiii :) Rabbim herkese nasip etsinnnnnnnn :) 1 cm olmus miniğim 6+6mıyş
KIZLAR DOKTORDAN GELDIM....CTESI DUYACAGIMIZ KALP ATISINI BUGUN DUYDUK COOOOOOK ŞÜKÜR....
KESE ALTINDA HAFIF KANAMA OLMUS....7+1 DEYMISIM....BOL BOL DINLEN YAT DEDI...2 TANE IGNE VERDI 3 GUNDE BIR YAPTIRICAM....AYRICA CRINON JELE DEVAM EDIYORUM...AYRICA MIDE BULANTISI ICIN DRAMAMINE DIYE ILAC VERDI KULLANMAYI DUSUNMUYORUM COK ZORDA KALMAYINCA..RABBIME BINLERCE KEZ ŞÜKÜR BU DUYGUYU BANA YASATTI VE ISTEYEN HERKESE YASATSIN...RABBIM EVLATLA IMTIHAN ETMESIN HICBIRIMIZI....HEPINIZE COK TESEKKUR EDIYORUM ILGINIZ ICIN ICIMI RAHATLATTINIZ DUN AKSAM TATLI ANNELER ALLAH RAZI OLSUN DUA ILE...
selamlar, nasılsınız?![]()
Canım ben solgarın folacın ini alıyorum sadece. Demir vermedi bana doktorumhangi flik asitleri alıyorsunzu üç ay önceden kulalnamdım sıkıntı olur mu
hadi hayırlısı bakalım inşallah.ilk bebeğinmi canım.kaç yaşındasınCanım gittim geçen haftaya göre çok iyi gelişimi kalp atışı için 2 haziranda gidiyorum. 2 cm olmuş kesem ultrasyona bakınca aaa kocaman olmuş dediim doktor da bana gülüyo geçen haftaya göre büyümüş dedi![]()
Alma canım. Kalp atışını dinlemek çok faydalı birşey degğil çocuğu yoruyormuş. Ayrıca kendi kendini yersin. Gerek yok. :)Kızlar kalp atışı dinlenen bir cihaz buldum belki bilenleriniz vardır. Angeltalk adı. Şu anda Satışta olan yer bulamadım. Bulursam alacam hemen.