• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

image.webp image.webp
image.webp
image.webp

ayyy ne güzel keseler görünüyor kal atışları duyulutor Allah daim etsin herkesinkini

öncededn düşük hikayesi olanlar doktoruna söylesin ve iğne kullansın ben ilk kızımı hergün iğne vurararak kucağıma aldım şimdi yine vuracağım 677 heterozigot çıkmıştı ben de

Zencefilli gazoz ya da cay ise yariyor diye duydum. Bi dene istersen. Ben maden suyuna limon dilimleri ve azicik buz ekleyip iciyorum kesiyor o bulanti hissimi
Çok kötüyüm minnoş :( Allah'ın gücüne gitmesin gücüm kalmadı bugün artık bir an önce bitsin istiyorum bu bulantılar :mad:

Çok kötüyüm minnoş :KK43: Allah'ın gücüne gitmesin gücüm kalmadı bugün artık bir an önce bitsin istiyorum bu bulantılar :mad:
Kötu bir his gercekten biliyorum :KK43:
Bizim minnoslar zorluyor azicik bizi. ama söyle dusun bulantin hamileligin saglikli devam ettiginin bi göstergesi ayni zamanda.
azicik daha sikalim disimizi yakinda gececek.
bir de bana temiz hava azicik yurumek de iyi geliyor bulantima odaklanmami engelliyor sanirim. Yataga girip gecmesini bekleyince hic gecmiyor cunku

Kötu bir his gercekten biliyorum :KK43:
Bizim minnoslar zorluyor azicik bizi. ama söyle dusun bulantin hamileligin saglikli devam ettiginin bi göstergesi ayni zamanda.
azicik daha sikalim disimizi yakinda gececek.
bir de bana temiz hava azicik yurumek de iyi geliyor bulantima odaklanmami engelliyor sanirim. Yataga girip gecmesini bekleyince hic gecmiyor cunku
banuşum seni böyle gördüğüme inanki çok sevindim canım :KK74::KK74::KK74::KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes:seni kk da görünce profilinden baktım maşallah nisanda mı yaptırdın nasıl olduuuuu

Bu da benim fasülyem, kalp atışını gördük ama duyamadık çok minik olduğu için. 2 hafta sonra çağırdı doktor :)

Bu da bizim ilk fotomuz. 6+6 iken bakildi sali gunu yani:nazar:

Maşallah. Allah nazardan saklasın. :nazar:

Benim bebişimin de böyle görüntüleri olur inşallah

Benim de bulantım var 1haftadır yemek pisiremiyorum hergün kusuyorum ve 3 yasinda bi kızım var bakmam gereken çok zor gerçekten :110: ve ben daha kalp atışını da göremedim ikikez gittim görülmedi yarın tekrar gidicem dua edin benim için de kızlar inş. Duyarı. buarada kalp atislarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.insallh sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımiza:KK39:

banuşum seni böyle gördüğüme inanki çok sevindim canım :KK74::KK74::KK74::KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes:seni kk da görünce profilinden baktım maşallah nisanda mı yaptırdın nasıl olduuuuu

Kuzummm :KK19:Çok sağol canım arkadaşım.. Darısı en kısa zamanda başına:nazar::anneadayı::KK36::KK36:

Nisanda evet son bi kez deneyelim demiştik, oldu oldu olmadı yolumuza devam edelim artık diye, çok şükür rabbime tuttu bu sefer. :nazar::KK37::KK49:

Sen neler yapıyorsun mesaj at bana..
Çok teşekkürler tekrar:KK51::KK28::KK15:

Benim de bulantım var 1haftadır yemek pisiremiyorum hergün kusuyorum ve 3 yasinda bi kızım var bakmam gereken çok zor gerçekten :110: ve ben daha kalp atışını da göremedim ikikez gittim görülmedi yarın tekrar gidicem dua edin benim için de kızlar inş. Duyarı. buarada kalp atislarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.insallh sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımiza:KK39:
Yarın inşallah duyarsın canım benimm.. Dualarım seninle :)

Back
X