• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın tekrar doktora gidicem..geçen hafta ankarada keseyi yolk saç gorunmustu 1 hafta sonra tekrar ultrasona git bebis daha ufacık olduğu için görünmüyo demişti. .inşallah yarın melegimi gorebilirim bi aksilik cikmadan o_O yarın 6+0 olucam
İnşallah görürsün minnoşum bebeşini göremezsende stres yapma 6+0 bebişin görünmesi ve kalp atışı için çok erken. 7+0da her şeyi olması gerektiği gibi görmüş olursun. Önemli olan yolk sac, sağlıklı gebelik müjdeliyor :KK36:

İnşallah görürsün minnoşum bebeşini göremezsende stres yapma 6+0 bebişin görünmesi ve kalp atışı için çok erken. 7+0da her şeyi olması gerektiği gibi görmüş olursun. Önemli olan yolk sac, sağlıklı gebelik müjdeliyor :KK36:
yolk saç gorunupte bebeğin oluşmaması gibi bi durum olmaz dimi tatlım? Ozaman boşa gidip stres yapmiyim kendime haftaya ankara gidicem 7+0 olurum esimle gideriz belki pitpitciklarimizi duyarız :) dua et nolurrr

benim sat 21 mart.sata göre 8+5 ,doktora göre 7+1 oluyorum.dün bhcg 15000 oldu. haftaya kalp atışı için çağırmıştı (ilk muayene 6 mayıs-3hafta sonra gel demişti) sizin bhcg kaçken kalp atışını duydunuz arkadaşlar

Ben de doktora göre 6+ 1 dim. 1.3 cm kese vardı, ama ne yolk sac ne yavrucak vardı. 28'inde gidicem tekrar, inşallah görürüm.

Eklentiler

• IMG_20150521_215501.webp
    IMG_20150521_215501.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 84
kizlar kalp atisini duyan herkesiiii öpüyorum kocaman :KK15::KK15:bizde dun duyduk kalp atisini mukemmel birsey duynayanlarda duysun insallah en kisa zamanda mukemmel birsey:KK46::KK54:
tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip etsin.darısı bizim başımıza benim randevuma dah var

Aslında kişiden kişiye değişiyormuş ama sabredebilirseniz haftaya daha garanti olur tabi. Şu da var ki bem de 28'inde 7+4 olucam, ben de mi ertelesem ki birkaç gün daha :KK66:)
Valla suan olaki görmemesi durumunda kendimi yiyip bitir cem 1 hafta..ama sabredeyim en azından merak olucak ve olumsuz daha az düşüncem. .Burada yazılanları okumasak daha az etkileniriz aslında sürekli kıyas yapıyoruz içten içe

İyi geceler güzel annemler
yarın sabah beta hcg sonucumu alıcaktım ama bekleyemedim.
Az önce yine idrar testi yaptım. Bu sefer 2.çizgi daha çabuk çıktı ama hâlâ silik.
Yine de kendimi hamile kabul ediyorum.
Beni de listeye eklerseniz çok sevinecem. Sonundan da olsa yakaladım ocağı. Allahım sana sonsuz şükürler olsun

İyi geceler güzel annemler
yarın sabah beta hcg sonucumu alıcaktım ama bekleyemedim.
Az önce yine idrar testi yaptım. Bu sefer 2.çizgi daha çabuk çıktı ama hâlâ silik.
Yine de kendimi hamile kabul ediyorum.
Beni de listeye eklerseniz çok sevinecem. Sonundan da olsa yakaladım ocağı. Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Tebrik ederim :-)

Back
X