• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yolk saç gorunupte bebeğin oluşmaması gibi bi durum olmaz dimi tatlım? Ozaman boşa gidip stres yapmiyim kendime haftaya ankara gidicem 7+0 olurum esimle gideriz belki pitpitciklarimizi duyarız :) dua et nolurrr
Gönlünü ferah tut bebeşim yolk sac gözlenen gebeliklerde bebek oluşumu %99muş. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etme :)

Ben de doktora göre 6+ 1 dim. 1.3 cm kese vardı, ama ne yolk sac ne yavrucak vardı. 28'inde gidicem tekrar, inşallah görürüm.
Belki geç döllenmedir, ya da idrara sıkışık değilsen farklı çıkıyor makinelerde. Hastanelerin makineleri bile çok farklı sonuçlar veriyor. Gönlünü ferah tut minnoş :)

Merhaba heyecanlı annişler ve anniş adayları... aranizda olmaktan çok mutluyum umarım sonuna kadar birlikte yürüruz. Hic o duyguyu yasayamadim iki kaybım var.. anlatıp da sizi yersiz endişelere surüklemek istemem geçti gitti önümüze bakıyoruz..

Rabbim sağlıklı, huzurlu bir gebelik gecirmemizi nasip etsin. Sağlıklı, hayirli, akıllı ve sakin evlatlarimiz olsun innnnnnsssaaalllaaahhh.... (amin)

:)

herkese günaydın
ağrısız,acısız,bulantısız bir gün diliyorum hepinize
teşekkür ederim canım

şimdi oğlumu okula bırakıp hastaneye gidicem
dönüşte görüşmek üzere
inşallah güzel haberlerle dönerim
hepiniz bebişlerle birlikte Allah'a emanet olun

B

bendede pko var doktora soylediğim hakde bişi vermedi 2 doktorda :/ neden vermişler banada bilgi verirmisiniz
Ben önce folbiol kullanıyordum ama pcos olduğumu bilmiyordum. Pcos çıkınca doktorum inofolic kullanmamı söyledi. İnofolicde hem folik asit hem inositol var. Ama herkese vermiyorlar bildiğim kadarıyla. İnsülin direnci varsa yada kiloluysan başlatıyorlar inofoliğe. İnsülin direncini kırıp hamile kalmanı da kolaylaştırıyor. Ama artık hamile kaldığıma göre sadece folik asit alsam yeterli olur diye düşünüyorum. :)

Günaydın kizlaar:KK68:
bugun arastirdim ve 6. Haftada 15mm kesenin normal oldugunu ogrendim. Sinir oldum dünkü doktor yüzünden tüm aksamim zehir oldu :KK20:
bugün bol su içerek kesemizi büyütücem inşallah
herkese mutlu rahat huzurlu bir gun dilerim :21:
Bu arada bende göğüs agrisi ve bazen kasik agrisi disinda belirti yok o_O
aramiza yeni katilip ozelden mesaj atan arkadaşlari kahvalti dan sonra ekleyecegim :KK15:

Ben önce folbiol kullanıyordum ama pcos olduğumu bilmiyordum. Pcos çıkınca doktorum inofolic kullanmamı söyledi. İnofolicde hem folik asit hem inositol var. Ama herkese vermiyorlar bildiğim kadarıyla. İnsülin direnci varsa yada kiloluysan başlatıyorlar inofoliğe. İnsülin direncini kırıp hamile kalmanı da kolaylaştırıyor. Ama artık hamile kaldığıma göre sadece folik asit alsam yeterli olur diye düşünüyorum. :)
Canım bende aynısını düşündüm ama hayır dedi doktorumdevam ediver çünkü Bebeğin tutunmasını ilk 3 ayda kolaylaştırıyor ve sıkı sıkı tutunmasını sağlıyormuş

Back
X