• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aranizda sigara icen varmı acaba nasıl bırakacağım bilmiyorum valla birakmaliyim biliyorum doktorum birakmami istemiyor azalt diyor cunku stres daha çok etkilermis bebisleri ama ona zarari oldugunu bile bile icemem ki

Azaldı canim gunde 1defa geliyor kahve.. inşallah bitiyodur. Sen nasılsın?
iyi azaIsin cok sukur.ben de nebiIeyim hicbi beIirti yok tabii.daha doktora gidicem onumuzdeki hafta bakaIim nedicek.benim ikinci oIdugundan hamiIeIigimi biIe unuttum.iIkinde hergun takip ediodum netten simdi hevesim daha az.dogum korkusu var bende

B
Hatta oyleki yerimden kalkamiyordum sagiyordum sutumu ki sut artirici malt iceceklerden iciyordum dunya kalori olur kendileri bir ara kilo vermemi durduramadigim icin diyetisyene gittim ne kadar alirsam alayim ogluma sut vericegim dedigim icin betin otomatikman kilo vermis dedi hicte fena olmadi 15 ay emzirdim aslinda sagdim emmedigi icin kilo normal dogum olursa kalmiyor kanimca
Ben de 12 kilo almıştım. 17 verdim. Emzirme+ diyet. ama yemeği seven bünyem var 8 kilo geri aldım. Şimdi daha da alıcam. Sonra verme derdi olacak. Vücudum iyice sapıtacak

kizIar sacimi acik kumraI yapmistim simdi hamiIeyim dip boya yapamicam.koyu kendi rengime bidefacik dipIere cok degirmeden boyasam hemencik bisi oIurmu ki acaba

B

Ben de 12 kilo almıştım. 17 verdim. Emzirme+ diyet. ama yemeği seven bünyem var 8 kilo geri aldım. Şimdi daha da alıcam. Sonra verme derdi olacak. Vücudum iyice sapıtacak
Geri alinandan bahsedersek 5 te ben aldim bir onceki dogum baslangicimdan 500 gr fazlayim bakalim bu sefer ne olucak oglum 2.5 yasinda ve calisiyorum cok zor olucak sizinki kac yasinda

Günaydın kizlaar:KK68:
bugun arastirdim ve 6. Haftada 15mm kesenin normal oldugunu ogrendim. Sinir oldum dünkü doktor yüzünden tüm aksamim zehir oldu :KK20:
bugün bol su içerek kesemizi büyütücem inşallah
herkese mutlu rahat huzurlu bir gun dilerim :21:
Bu arada bende göğüs agrisi ve bazen kasik agrisi disinda belirti yok o_O
aramiza yeni katilip ozelden mesaj atan arkadaşlari kahvalti dan sonra ekleyecegim :KK15:
Bnmde goguslerm cok aciyor canim 7+2 yim bugun...ama ilk gundn beri cok hassaslar

kizIar sacimi acik kumraI yapmistim simdi hamiIeyim dip boya yapamicam.koyu kendi rengime bidefacik dipIere cok degirmeden boyasam hemencik bisi oIurmu ki acaba
Bence birsey olmaz cunku ben hamile oldugumu bilmedigim icin lazer yaptirdim ertesi gun 5 haftalik oldugunu ogrendim dr um hic bir zararinin olmadigini söyledi yinede dr una sorabilirsin

Geri alinandan bahsedersek 5 te ben aldim bir onceki dogum baslangicimdan 500 gr fazlayim bakalim bu sefer ne olucak oglum 2.5 yasinda ve calisiyorum cok zor olucak sizinki kac yasinda

Ben bir önceki hamileliğinin başlangıcımdan 4 kilo fazlayım. 22 aylık bir kızım var. Ben de çalışıyorum. Çok zor olacak benim için de. Hem hamilelik hem sonrası. Dün işten sonra tuvalete giremeden kızımı parka götürdüm. Ağlama krizine girdi park diye diye. Mide bulantısı üstüne. Sonra yemek Bulaşık derdi. Çocuk olmasa hiç düşünmez insan da. Ay valla pratik tarifler verelim birbirimize. İlki benden olsun. Biz geçen akşam tam öğrenci usülü Yumurtalı patates yaptık. Kızım da severek yiyor Allahtan

Ben bir önceki hamileliğinin başlangıcımdan 4 kilo fazlayım. 22 aylık bir kızım var. Ben de çalışıyorum. Çok zor olacak benim için de. Hem hamilelik hem sonrası. Dün işten sonra tuvalete giremeden kızımı parka götürdüm. Ağlama krizine girdi park diye diye. Mide bulantısı üstüne. Sonra yemek Bulaşık derdi. Çocuk olmasa hiç düşünmez insan da. Ay valla pratik tarifler verelim birbirimize. İlki benden olsun. Biz geçen akşam tam öğrenci usülü Yumurtalı patates yaptık. Kızım da severek yiyor Allahtan
Ne guzel çalışıyorsun ben 12 . Haftadan sonra ucamiyorum 7 yıldır havaciyim ve maddi manevi hazir degildim bu bebise psikolojik olarak cok mutsuzum kimseye soylemedik daha boyle guzwl bi haberi olmasi imkansizken geldi minik fasulye inan ne diyecegimi sirketime bilmiyorum umarim cikarilmam buna maddi olarak hazir degilim offf ki ne offf

Aranizda sigara icen varmı acaba nasıl bırakacağım bilmiyorum valla birakmaliyim biliyorum doktorum birakmami istemiyor azalt diyor cunku stres daha çok etkilermis bebisleri ama ona zarari oldugunu bile bile icemem ki
Ben içiyordum öğrendiğim için olsa gerek hemen bıraktım. 3.gün biraz zorlandım. Suan çok iyiyim. Tavsiye ederim. Çocuğum için olduğundan olsa gerek stres yaşamadım :)

Kalbini duymuştum cnm benim kesenin içinde dr nin anlamadıgı bırsey vardı 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi ama ben duramıyorum artık ya bebegıme bırsey olduysa gitmem lazım
inşallah kötü bişey yoktur canım stres yapmamaya çalış,Allah büyüktür

Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?
ben kendimi bildim bileli kabızımdır ama ben de bir kaç gündür normal çıkıyorum artık.bir de 4 gündür karnımın üst kısmında sanki afedersiniz ishal sancısı gibi bir sancı var ama ishal değilim

ben ilk gebeliğimde kendi kendime bıraktım,hamile olduğumu bilmeden.içerken keyif almadım bi daha da içmedim,meğer hamileymişim...inşallah senin de öyle olur

bence boyama canım çünkü bebeğe en çabuk geçen kimyasallar saç boyası ile göz kalemi imiş

Sen bayaaaa beklemişsin satlar aynı seninle. Kııııız 1 hafta daha beklesen 2. Aya gireceknişsinnn :)))
her zaman 15 -20 gün gecikiyor o yüzden birde cok karın ağrım var kesin adet olcam gözüyle baktığım için gebeliği düşünmedim.bulantılar başlayınca şüphelendim.ilk gebeliğimdede 14. haftaya kadar bulantılarım olmuştu kilo vermiştim.bakalım bunda ne olacak? birde çalışıyorum kendimi yorgun halsiz hissediyorum.dr. a gitmedim kimseye söylemedim henüz

her zaman 15 -20 gün gecikiyor o yüzden birde cok karın ağrım var kesin adet olcam gözüyle baktığım için gebeliği düşünmedim.bulantılar başlayınca şüphelendim.ilk gebeliğimdede 14. haftaya kadar bulantılarım olmuştu kilo vermiştim.bakalım bunda ne olacak? birde çalışıyorum kendimi yorgun halsiz hissediyorum.dr. a gitmedim kimseye söylemedim henüz
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. :) kolay bi hamilelik olsun :)

Ben bisey sormak istiyorum benim gobegimde surekli bi nokta segiriyo sizlerde de boyle bisey varmi karnimin icinde bisey var gibi anornal bisey mi acaba .doktorada haftaya cuna gidicem sigarayi biraktim bende cok zorlanmadim cocuk daha onemli dedim.ki ben 35 yasindayim ve 17 yadindan beri paket paket icen biriydim.

Back
X