• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
ben de 2 gün önce test yaptırdım 1198 çıktı, sanırım 4 buçuk haftalık daha :) inşallah bir aksilik olmaz da tutunur:KK46::nazar: sat ım 21 nisan. doğacağı tarih 26 ocak görünüyor. ilk gebeliğim olacak inşallah :) ben de aranızda olmak isterim kabul ederseniz :)

Merhaba kızlar,
ben de 2 gün önce test yaptırdım 1198 çıktı, sanırım 4 buçuk haftalık daha :) inşallah bir aksilik olmaz da tutunur:KK46::nazar: sat ım 21 nisan. doğacağı tarih 26 ocak görünüyor. ilk gebeliğim olacak inşallah :) ben de aranızda olmak isterim kabul ederseniz :)
Hoşgeldinnnnnnnnn :))) hayırlı uğurlu olsunnnn :)

Ne guzel çalışıyorsun ben 12 . Haftadan sonra ucamiyorum 7 yıldır havaciyim ve maddi manevi hazir degildim bu bebise psikolojik olarak cok mutsuzum kimseye soylemedik daha boyle guzwl bi haberi olmasi imkansizken geldi minik fasulye inan ne diyecegimi sirketime bilmiyorum umarim cikarilmam buna maddi olarak hazir degilim offf ki ne offf

İnşallah şirket bir problem çıkarmaz. Hazır olmadan bebeği öğrenince şok olmuşsundur. Ben de hep söylerdim arası çok olmadan doğurucam diye ama kaçtaydı. Plansız birden hamile kalınca ben bile şok oldum. İş problem olmasın da kendini bir şekilde hazırlarsın manevi olarak.

Merhaba kızlar,
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın :KK36:

Merhaba kızlar,
Hoşgeldinnnn hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn miniğini :anneadayı::nazar:

Merhaba kızlar,

Hayırlı olsun.
12 hafta 3 ay olmuyormu :110:
Gebelikte 3 ay 14. haftaya tekabül ediyor diye biliyorum.

Arkadaşlar merhaba
Bende 2 gün öncesi hamile olduğumu öğrendim 4+6 günlük hamileyim... Hayırlısıyla haftaya kese için dr. çağırdı. İnş. bir aksilik çıkmaz. Bu arada ocak ayında ne kadar hamile var maşallah...

cevap veren herkese tesekkur ediyorum yani soIe dusunuyorum sadece bir defa koyu renge boyuycam o da dipIere degiI cunku dipten kendi sacimin rengi cikti.ama nekadar dibe surmeseniz de dibe ister istemez biraz degiyor onu da varsayarak yapsam bir defacik bisi oIurmuki.1 tanecikkk birrrrr:KK53:

Selamlar kızlar

Bugün kontrolüm vardı... Çok şükür kesemizi gördük...Otomatik hesaplayıcılara göre 6+0 olmam gerekti ama doktor ölçümünde 5+3 çıktım o yüzden kalbe erken dedi doktorum.... Kıyamam daha miniciğiz biz :KK68::KK68::KK68:
12 Hazirana gel dedi tam 8+0 iken... Allaha şükür şimdilik herşey yolunda:KK49:

bu aralar duygularında gel git patlamasi olan ona buna ağlayan var mi benim gibi bugun sabah durup dururken esime patladim bosuna kirdim adami bi de ağladım deli deli :110:

Ay kızlar zaman öyle hızla geçiyor ki 8+0 olmuşum bugün :) Buraya ilk yazığımdan bu yana dolu dolu 4 hafta geçmiş inşallah hep böyle sorunsuz geçer günler hepimiz için
sen bizden cok ondesin 2 aylık olmusun masallah aralik annesi bile olabilirsin bir kac gun erken gelirse

Kizlar selam
ctesi 5+4 olan bebisimin kesesi tam gununde buyuklugundeydi. Bugun başka bir doktora gittim 6+2 deyim gunune gore kese az buyumus dedi. Ama bebek nokta kadar ve yolk sac olusmus gorduk. Kese az gelismesi neden olabilir sizde olan var mi?
Kese her makina da farkli boyutta olabiliyor 2 gun sonra git normal boyut diyecektir benim 2. Bebegim oradan biliyorum

Back
X