• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sey bi sey sormak istiyorum. Doktorum ben bebegi yani iste keseyi gorene kadar iliskiye ara verin dedi. Size de oyle bi sey soylendi mi

Bana ilk gittiğim doktor yasak dedi. Bugünkü söylemedi, ben de sormadım. Benim eşim bu konuda çok hassas. Ben doktor serbest dese de asla yapamam, bebeğe bir şey olur diye korkarım deyip duruyor. Belli ki bize kırkımız çıkana kadar yasak:KK53:

Kizlar selam
ctesi 5+4 olan bebisimin kesesi tam gununde buyuklugundeydi. Bugun başka bir doktora gittim 6+2 deyim gunune gore kese az buyumus dedi. Ama bebek nokta kadar ve yolk sac olusmus gorduk. Kese az gelismesi neden olabilir sizde olan var mi?
Doktorların ultrason cihazlarının hassasiyetinden dolayı da ölçümler değişebilir. Sıkılıp üzülme canım.

kizlar biz geldik sonunda kalp atislarini duyduk sukur 7+2 misiz doktor bana bulanti ilaci verdi kanser tedavilerndede kullaniliyo gebeliktede dedi merak etme bende kullandim dedi bole gitmez bebek seni yiyo beslenmen lazim dedi ilaci 1 tane ictim hemen etkisini gosterdi masallah biraz kesemizin yannda kanama bolgemiz varmis ondan geliyonus prigestana devam vajinalde kullanabilirsin dedisonuc bole mutluyuz bana dua eden herkese cok tsk derm fotograf yuklenmio sanirim deniyorum ama herkese saglikli hamilelik dilerim

cevap veren herkese tesekkur ediyorum yani soIe dusunuyorum sadece bir defa koyu renge boyuycam o da dipIere degiI cunku dipten kendi sacimin rengi cikti.ama nekadar dibe surmeseniz de dibe ister istemez biraz degiyor onu da varsayarak yapsam bir defacik bisi oIurmuki.1 tanecikkk birrrrr:KK53:
Yaparsan organik boya ile yap canim ;-)

CAM00443.webp 1432302979810.webp iste kac haftadir burnumuzdan getiren minnak kalbi hizli atiodu o yizden cinsiyet tahmini yaptim ama tabi en onemlisi saglikli olmasi bugun 160 mismis Allah bulanti vermesin ins hayirli gebelik versim kiz gibi ama kalp atisindan . kese konumundan ve

13. -14. haftaya kadar tamamen bitmiş olacak inşallah.
Bende hala bir şey yok:KK51: Ya çok erken ya da olmayacak.
5 haftalıkken bende de bısı yoktu :=) yenı yenı başladı. gecen bır arkadas burada bişi dedi '' kalp atısı oldugu andan ıtıbaren baslıyor bulantılar '' dıye
dogru mudur acaba? hanı sonucta hormon sevıyesı yukselmıs oluyor
aman inşallah olmaz sen de :=) bende yogun degıl ama az olması bıle berbat bişi

5 haftalıkken bende de bısı yoktu :=) yenı yenı başladı. gecen bır arkadas burada bişi dedi '' kalp atısı oldugu andan ıtıbaren baslıyor bulantılar '' dıye
dogru mudur acaba? hanı sonucta hormon sevıyesı yukselmıs oluyor
aman inşallah olmaz sen de :=) bende yogun degıl ama az olması bıle berbat bişi

Diğer konuda da bir arkadaş 2000 sonrası başlar bulantı dedi. Bu da kesenin göründüğü zamanlar falan oluyor. Benimki 415 bügünkü tahlile göre. 1 haftaya belli olacak bulantı var mı yok mu? Sağlıklı olsun da gerekirse çekeriz. Gerçi ben de bulantıya dayanıklı değilim ama:anneadayı:

Diğer konuda da bir arkadaş 2000 sonrası başlar bulantı dedi. Bu da kesenin göründüğü zamanlar falan oluyor. Benimki 415 bügünkü tahlile göre. 1 haftaya belli olacak bulantı var mı yok mu? Sağlıklı olsun da gerekirse çekeriz. Gerçi ben de bulantıya dayanıklı değilim ama:anneadayı:
benım adetımın ılk günü 463 tü
bır hafta sonra 5000 lerdeydı
diğer hafta da 11000 lerde :=) evet olabilir. benımde yenı başladı
valla benım en buyuk sorunum o olur :=)

Kızlarr slm..
Şimdi doktordan çıktık herşey güzel gidio dedi fakat mitral kapakta darlık olması sıkıntı çıkarabilir dedi pazartesi yada salı sabahtan gitcez kardyoloji ile konsultasyon yapcaklar umarım bişi çıkmaz kızlar dua edin lütfenn :(

Back
X