- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.681
selamlar. 3 gundur mıde bulantılarım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sey bi sey sormak istiyorum. Doktorum ben bebegi yani iste keseyi gorene kadar iliskiye ara verin dedi. Size de oyle bi sey soylendi mi
selamlar. 3 gundur mıde bulantılarım var
Doktorların ultrason cihazlarının hassasiyetinden dolayı da ölçümler değişebilir. Sıkılıp üzülme canım.Kizlar selam
ctesi 5+4 olan bebisimin kesesi tam gununde buyuklugundeydi. Bugun başka bir doktora gittim 6+2 deyim gunune gore kese az buyumus dedi. Ama bebek nokta kadar ve yolk sac olusmus gorduk. Kese az gelismesi neden olabilir sizde olan var mi?
soguk süt içiyorum ve karpuz :=) şu sıralar en hassas oldugum sey kokuSoğuk serin şeyler içmek iyi geliyormuş. Maden suyu, ayran falan denedin mi???
soguk süt içiyorum ve karpuz :=) şu sıralar en hassas oldugum sey koku
koku da tetıklıyor bulantıyı
Yaparsan organik boya ile yap canim ;-)cevap veren herkese tesekkur ediyorum yani soIe dusunuyorum sadece bir defa koyu renge boyuycam o da dipIere degiI cunku dipten kendi sacimin rengi cikti.ama nekadar dibe surmeseniz de dibe ister istemez biraz degiyor onu da varsayarak yapsam bir defacik bisi oIurmuki.1 tanecikkk birrrrr![]()
bır de taze nane ara sıra :=) acaba bunu ne kadar cekecegız? 3. aya kadar dıyorlar ama ınsallah öyledırBliemedim ki canım, içini serinleten şeyler daha iyi geliyor belli ki.
13. -14. haftaya kadar tamamen bitmiş olacak inşallah.bır de taze nane ara sıra :=) acaba bunu ne kadar cekecegız? 3. aya kadar dıyorlar ama ınsallah öyledır
Eki Görüntüle 1536258 Eki Görüntüle 1536259 iste kac haftadir burnumuzdan getiren minnak kalbi hizli atiodu o yizden cinsiyet tahmini yaptim ama tabi en onemlisi saglikli olmasi bugun 160 mismis Allah bulanti vermesin ins hayirli gebelik versim kiz gibi ama kalp atisindan . kese konumundan ve
5 haftalıkken bende de bısı yoktu :=) yenı yenı başladı. gecen bır arkadas burada bişi dedi '' kalp atısı oldugu andan ıtıbaren baslıyor bulantılar '' dıye13. -14. haftaya kadar tamamen bitmiş olacak inşallah.
Bende hala bir şey yokYa çok erken ya da olmayacak.
hayırlı olsun :=) şu ritim hızı konusu dogru mu ki ?Eki Görüntüle 1536258 Eki Görüntüle 1536259 iste kac haftadir burnumuzdan getiren minnak kalbi hizli atiodu o yizden cinsiyet tahmini yaptim ama tabi en onemlisi saglikli olmasi bugun 160 mismis Allah bulanti vermesin ins hayirli gebelik versim kiz gibi ama kalp atisindan . kese konumundan ve
Eki Görüntüle 1536258 Eki Görüntüle 1536259 iste kac haftadir burnumuzdan getiren minnak kalbi hizli atiodu o yizden cinsiyet tahmini yaptim ama tabi en onemlisi saglikli olmasi bugun 160 mismis Allah bulanti vermesin ins hayirli gebelik versim kiz gibi ama kalp atisindan . kese konumundan ve
5 haftalıkken bende de bısı yoktu :=) yenı yenı başladı. gecen bır arkadas burada bişi dedi '' kalp atısı oldugu andan ıtıbaren baslıyor bulantılar '' dıye
dogru mudur acaba? hanı sonucta hormon sevıyesı yukselmıs oluyor
aman inşallah olmaz sen de :=) bende yogun degıl ama az olması bıle berbat bişi
benım adetımın ılk günü 463 tüDiğer konuda da bir arkadaş 2000 sonrası başlar bulantı dedi. Bu da kesenin göründüğü zamanlar falan oluyor. Benimki 415 bügünkü tahlile göre. 1 haftaya belli olacak bulantı var mı yok mu? Sağlıklı olsun da gerekirse çekeriz. Gerçi ben de bulantıya dayanıklı değilim ama![]()
Adet günün ne kadar geçti? Kanaman ağrın falan yoksa beklemenin bit sakıncası yok cnmbu arada ben dr.dan geldim beta hcg 74
dr.15 gün sonra gel dedi başka da bişey demedi
aile hekimliğnde kaydımı da yaptırdım
tesekkur ederim tatlm hepimize insallahMaşallahAllah sağlıkla doğurmayı nasip etsinn.