• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CRAZYBEL CRAZYBEL bebişimmmm hadi gözün aydınnn, rabbim kimseye mide bulantısı vermesin.... İnsanı elden ayaktan kesiyor vallahi dün nerdeyse hastaneye gidecektim :( Seni çok daha iyi anlıyorum önceki günlere oranla. Şu anda da çok bulanıyor midem :(

CRAZYBEL CRAZYBEL cnmm gözün aydın yemek yiyebiliyomusun bana onu söyle sen :-) bulantıların durduysa yavaş yavaş başla yemelere bulantı ilacınıda bu ara hep kullan bırakma biraz kendine gel yemen lazım beni çok mutlu etti güzel haberin binlerce şükür olsun Rabbime sesimizi duydu demekki :(

Kızlar folic asitinizi düzenli saatlerde içerseniz eğer mide bulantınız geçiyormuş öyle duydum. Aynı saatte içmeye özen gösterin. Hoppa

Slm kızlar CRAZYBEL CRAZYBEL tebrik ederim canm ben de geldim hastaneden ve cok sukur duydum kalp atışını bebegimin :KK76:Allah herkesee nasip etsin bu duyguyu..bulantı için ZOFRAN diye bi ılac verdi doktorum aranızda kullanan var mı kızlar size ne verdi doktorlarınız

Slm kızlar CRAZYBEL CRAZYBEL tebrik ederim canm ben de geldim hastaneden ve cok sukur duydum kalp atışını bebegimin :KK76:Allah herkesee nasip etsin bu duyguyu..bulantı için ZOFRAN diye bi ılac verdi doktorum aranızda kullanan var mı kızlar size ne verdi doktorlarınız

bende duydum kalp atışını bugün çok farklı bir duygu ya :) bana vermedi bulantı ilacı hain doktor ya da unuttu heralde :)

Kızlar dün herşeyden umudumu kesmişken Rabbim yine bir umut verdi icime düşük tehlikesi olan hala kanaması devam eden gebeliğim var bunun üstüne birde kese büyümesi cok yavaş oluyordu kan tahlili falan yapılmıştı dün doktor bu gün tahminimden güzel artmış değerler dedi 12mm olan kesemizde 14mm olmuş yinede çok kaptırmak istemiyorum kendimi :110: pazartesi günü yine tahlil yapılacak ve kalp atışı duyulmaya çalışılacak yolk sacı görmüştük bu hafta; dua edin ne olur kızlar pazartesi kalp atışını da duyalım:nazar: Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın inşallah:KK46:

Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?
Benim de öyle. Hareketlilik oluyor. Kızımda da olmuştu. Şimdiki bebiş de yapıyor. Hem de ne hareketlilik :)

Sat 5 nisan 6+3 uz 31 yaşındayım ankarada yaşıyorum 4.5 yaşında bir oğlum var.Bugün doktor kontrolumuz vardı bebisimiz 7.7mm olmuş fakat rahim içinde kanama görüldü ultrasonda progestan verdi bir de dinlenmemi tavsiye etti gebelik haftasına bağlı olarak hafif bulantı halsizlik var sürekli uyumak istiyorum sizler ne durumdasiniz

Kızlar dün herşeyden umudumu kesmişken Rabbim yine bir umut verdi icime düşük tehlikesi olan hala kanaması devam eden gebeliğim var bunun üstüne birde kese büyümesi cok yavaş oluyordu kan tahlili falan yapılmıştı dün doktor bu gün tahminimden güzel artmış değerler dedi 12mm olan kesemizde 14mm olmuş yinede çok kaptırmak istemiyorum kendimi :110: pazartesi günü yine tahlil yapılacak ve kalp atışı duyulmaya çalışılacak yolk sacı görmüştük bu hafta; dua edin ne olur kızlar pazartesi kalp atışını da duyalım:nazar: Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın inşallah:KK46:
Canimmm cok benzer seyleri yasiyoruz benim de ptesi doktor randevum.. inşallah bebişlerimizin kalp atislarini duyariz 7ay sonra da saglikla kucaklarimiza aliriz canimm:KK68: kese icin bol su icmek iyiymis diye duymustum.. inşallah pazartesi cok güzel haberler aliriz canimmmm:KK15:

Back
X