- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.701
burdan okudum canim ole yorum yaptim:)tsk ederiz teyzesihayırlı olsun :=) şu ritim hızı konusu dogru mu ki ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan okudum canim ole yorum yaptim:)tsk ederiz teyzesihayırlı olsun :=) şu ritim hızı konusu dogru mu ki ?![]()
tesekkir ederiz teyzesi hepimize insallah :))aayy maşallahh maşallahh :) Allah sağlık evlat versin :)
bende kız ıstıyorumburdan okudum canim ole yorum yaptim:)tsk ederiz teyzesi
sen bizden cok ondesin 2 aylık olmusun masallah aralik annesi bile olabilirsin bir kac gun erken gelirse
Ben de okudum normal yazıyor. Soralım ama doktorlara
Slm kızlarCRAZYBEL tebrik ederim canm ben de geldim hastaneden ve cok sukur duydum kalp atışını bebegimin
Allah herkesee nasip etsin bu duyguyu..bulantı için ZOFRAN diye bi ılac verdi doktorum aranızda kullanan var mı kızlar size ne verdi doktorlarınız
Teyzeleriii bugün bizde doktora gittik.kesemiz büyümüş. İçinde yolk sac oluşmuş şükürler olsun. 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez ♡
Benim de öyle. Hareketlilik oluyor. Kızımda da olmuştu. Şimdiki bebiş de yapıyor. Hem de ne hareketlilik :)Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?
İyi bari vallahi korktum kabızlık olur diye biliyodum çünküBenim de öyle. Hareketlilik oluyor. Kızımda da olmuştu. Şimdiki bebiş de yapıyor. Hem de ne hareketlilik :)
Canimmm cok benzer seyleri yasiyoruz benim de ptesi doktor randevum.. inşallah bebişlerimizin kalp atislarini duyariz 7ay sonra da saglikla kucaklarimiza aliriz canimmKızlar dün herşeyden umudumu kesmişken Rabbim yine bir umut verdi icime düşük tehlikesi olan hala kanaması devam eden gebeliğim var bunun üstüne birde kese büyümesi cok yavaş oluyordu kan tahlili falan yapılmıştı dün doktor bu gün tahminimden güzel artmış değerler dedi 12mm olan kesemizde 14mm olmuş yinede çok kaptırmak istemiyorum kendimipazartesi günü yine tahlil yapılacak ve kalp atışı duyulmaya çalışılacak yolk sacı görmüştük bu hafta; dua edin ne olur kızlar pazartesi kalp atışını da duyalım
Rabbim bebislerimizi bize bağışlasın inşallah
![]()