- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #11.201
bende ilk hamile oldgmu ogrenncd 73.5 tum yarin 12.haftamiz olacak ve ben 75.5 um 3 ayda 2 kilo almisim iyidir diye düşünüyorum karnimda okdr belli degil. ama suda var evdeysem az yiyorum komsuda veya disardaysam fena yiyorum :) ama ne olursa olsn bazi zamanlar gece 12 de ole bi aclik gelioki 7 yildir dogru duzgub ekmek yemeyen ben yarim ekmek arasi yiorum korkuodum kilo cok alicam die ama bence normal.daha doktrum hic tartmadi ben evde tartiliorum :)gebelik Sürecinde hiç kilo aldın mı? Bide mesela en çok neye dikkat ediyorsun ben 2 ayda 5 kilo aldın diyetisyene gittim oda çok almışsın dedi fakat bana bi diyet listesi verdi ben günde o kadar yemiyorum o listeye uysam daha çok kilo alacağım napacağım bilmiyorum birde Ramazan geldi eşim iftara orunca mecbur onunla oturup yiyorum tek kalmasın diye sahur desen yine aynı ama mesela sahurda ben masaya oturup ya 1 bardak süt içiyorum yada 1 elma yiyorum ama iftarda dayanamıyorum 1 kase Çorba yarım tabak yemek yiyorum sence çok mu ne yapmam Lazım bilemedim çok da tedirgin oldum diyetisyen 9 kilo ile doğuma gidenler var sen 5 kilo almışsın bile deyince