- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.401
Aaaaa galiba pipi oKizlar bu fotoyu videodan cektim bagdas kurmus ayaklarni sizce aradaki pipismiEki Görüntüle 1579244
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa galiba pipi oKizlar bu fotoyu videodan cektim bagdas kurmus ayaklarni sizce aradaki pipismiEki Görüntüle 1579244
Hadi insallahAaaaa galiba pipi o![]()
makinelerden kaynaklanıyo tatlım ben 14 haftanın içindeyim geçen mecbur devlete gittim adam 7 haftalıksın sen dedi bende güldüm geçtim ne diyim şimdiiidoktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben![]()
bana da öyle geldi canım.Kizlar bu fotoyu videodan cektim bagdas kurmus ayaklarni sizce aradaki pipismiEki Görüntüle 1579244
2 canım birisi rot diğeri golden rot erkek golden kızdogrudur yaaa ,kaç taneler :)
çevremdeki annelerden bebeği erkek olanlar 11-12 de cinsiyetini öğrendiğini söylüyorlar.Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var![]()
Ben erkek hissediyorum ama dr % 51 kiz dedi .Psikolojik olarak eksi yemeye basladim simdibana da öyle geldi canım.
%51 bilmiyorum demek bence :)Ben erkek hissediyorum ama dr % 51 kiz dedi .Psikolojik olarak eksi yemeye basladim simdi![]()
2 canım birisi rot diğeri golden rot erkek golden kız![]()
kesinlikle katılıyorum.yerim onları :) cocukların hayvanlarla büyümesi çok güzel oluyor ya ,
Evet canım benim ilk 10+2de söyledi sonra 11+2de erkek dedi bugün de 12+3 yine erkek dedi artık yanılmaz heralde diyorumçevremdeki annelerden bebeği erkek olanlar 11-12 de cinsiyetini öğrendiğini söylüyorlar.
Dr sorumluluk altında kalmamak için söylemiştir tekrar bakma fikrini.
Hayırlı olsun.
en azından tutarlı gidiyor.Evet canım benim ilk 10+2de söyledi sonra 11+2de erkek dedi bugün de 12+3 yine erkek dedi artık yanılmaz heralde diyorum![]()
bu arada sormak ayıp olmazsa neden her hafta doktora gittin?Evet canım benim ilk 10+2de söyledi sonra 11+2de erkek dedi bugün de 12+3 yine erkek dedi artık yanılmaz heralde diyorum![]()
Aynen öyle canım. Ben size erkek demiştim dimi dedi. Evet dedik.evet erkek ama gidip hemen kıyafet fln almayın dedien azından tutarlı gidiyor.
En ufak bir karmaşa yaşamamış.
Zannetmiyorum canım değişeceğini.
Sağlıklı olsun inşallah.
kesinlikle sana katılıyorum nette videoları seyrediyom arada. yalnız ilk yıl ciğer gelişiminde pek yaklaştırmayı düşünmüyorum.yerim onları :) cocukların hayvanlarla büyümesi çok güzel oluyor ya ,
sana öle demiş bana ne dedi biliyomusun doğunca öğreniver cinsiyeti dedi. e dedim alışveriş yapcammmmmmmmmm sabırsızlıkla onu bekliyom ben.Aynen öyle canım. Ben size erkek demiştim dimi dedi. Evet dedik.evet erkek ama gidip hemen kıyafet fln almayın dediBizde o potansiyeli gördü galiba hehehehe
Rabbim herkes için önce sağlıklısını sonra da gönlündekini nasip etsin inşallah
Amin canim Allah korusun bebeklerimizi ve biziİnşallah canım. Rabbim kimseyi bebeğinin sağlığıyla imtihan etmesin
Bende yazarken amma gitmisim dedimbu arada sormak ayıp olmazsa neden her hafta doktora gittin?
anladım canım, bir sorun olmasın da :)Bende yazarken amma gitmisim dedimCanım 8 haftalıkken gittik bidaha 12 haftalıkken 2li taramaya gidicektik ki 10. Haftada lekelenmem oldu oyüzden gittik. Sonra ikili tarama zamanı gelmiş 10 gün geçmeden gelin dedi (özellerde 10 gün içinde ücret alınmıyo ya sanırım onu düşündü) işte o arada ikiliye gittik.e 1 hafta sonra sonuç için gelin dedi
Öyle arka arkaya denk geldi ama şimdi 3 hafta sonra gidicez bi aksilik olmazsa
![]()