• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 82
CanımUOTE="KGgozde, post: 41734558, member: 681556"]doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben :KK43:[/QUOTE]
Canım Doktorun soyledigine güven öyle oluyo çünkü ara ara bendede oluyor ağrılar ama çok kendini dinleme çünkü bende korkudan bu sefer evham yapıyorum oyüzden normal bu sancılar dayanilmucak kadar olmadığı sürece

Kızlar korkutmak istemem ama eğer kasık ağrınız varsa dışarı çıkmayın ayaklarınızın altına yasak koyup yatın... Ben hiç ciddiye almadım deli gibi çalıştım üstüne gezdim yürüyüş yordum kendimi Çarşamba günü kanama geçirdim. Şuan 15 gün boyunca yayacakmışız. Hiç bu stresi çekmeye değmez ağrınız olduğu zaman yatın, keşke o gün işe girmeseydim diye düşünmüyor Değilim, hadi gittim sağa sola o kadar hareketli olup koşturmasaydım:KK43:((neyse sağlık olsun ama size tavsiyem dinlenin.

hadi ya =/ Allahtan yrın doktora gıdıcemde bu durumu ıyıce bı sorucam . sagol tavsıyen ıcın

2015 ocak annelerine ziyarete gittim :) Bebişlerinin yaramazlıklarından bahsediyolar :) Bide dişleri çıkanlar varmış seneye bizde aynı olucaz inşallahhhh

Kızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor :rolleyes::rolleyes:

Kızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor :rolleyes::rolleyes:
Eet tatlımmm benimmmm çıktı :) geçen hafta salı günü arkadaşlar göbüşümü incelerken farkettiler :KK70::KK70:

Back
X