- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #15.481
Vitrin gezmek yinede hoş oluyo ama almak için göbişleri beklemek lazım bencedezaten bişiler bakmak için çok erken :=) biraz zaman gecsın göbekler çıksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitrin gezmek yinede hoş oluyo ama almak için göbişleri beklemek lazım bencedezaten bişiler bakmak için çok erken :=) biraz zaman gecsın göbekler çıksın
tabi Allah korusun dikkat etmek lazım , o videolara bnde bayılıorum ,yurtdısında yenıdogmus ufak tefek hıc sallamıolar yatırıolar yanyana :)
Hepsini yaptırmakta fayda var benceBenimde ikili kombine sonucum4500 de bir ama biyokimyasal riskim biraz yüksek çıkmış doktor Birşey yok gibi ama 4lü testide yapalım .... Dedi
Kızlar korkutmak istemem ama eğer kasık ağrınız varsa dışarı çıkmayın ayaklarınızın altına yasak koyup yatın... Ben hiç ciddiye almadım deli gibi çalıştım üstüne gezdim yürüyüş yordum kendimi Çarşamba günü kanama geçirdim. Şuan 15 gün boyunca yayacakmışız. Hiç bu stresi çekmeye değmez ağrınız olduğu zaman yatın, keşke o gün işe girmeseydim diye düşünmüyor Değilim, hadi gittim sağa sola o kadar hareketli olup koşturmasaydım((neyse sağlık olsun ama size tavsiyem dinlenin.
Canım benim tşk ederim
Alla alla neden çıkıyo ki o çizgi ben baktım öle bişi yok bendeKızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor![]()
Bende bol bol yeşil damar varKızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor![]()
benım cıktı :=)Kızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor![]()
bende de varKızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor![]()
Eet tatlımmm benimmmm çıktı :) geçen hafta salı günü arkadaşlar göbüşümü incelerken farkettilerKızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor![]()
Yani evet var ama üçlüyü yaptırma gerek yok zaten yüzde 60mış onun doğruluğu aynı zamanlarda yapıldığı için 4lüyü yaptır ona göre bakalım dedi. Tüp bebek olduğu içinde yüksek çıkıyor olabilirHepsini yaptırmakta fayda var bence
bende de yok ama göbüşüm maşallah yaniAlla alla neden çıkıyo ki o çizgi ben baktım öle bişi yok bende