- 24 Mart 2015
- 185
- 125
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.301
bana da kız dedi.
ama tabii ki ben de kesin gözüyle bakmıyorum.
Ilk bebis mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da kız dedi.
ama tabii ki ben de kesin gözüyle bakmıyorum.
evet, ilk..Ilk bebis mi ?
Acı badem sütünü ilk kez duyuyorum yağını duymuştum da aslında hakiki zeytin yağı da işe yarıyor diyorlar.. aynen bu aralar pek bi kaşınıyor bende kaşımıyorum ama daha göbüşlerimiz şişmedi ki :))) Senin şişti mi canım?[/QUOTE
Benimkide şişmedi ama ara ara kaşınıo ben şimdiden kullanıyorum
aynen yaa. baldır kısımları olmuyor
ben kalça ve alt kısımalrdan cok aldım ya
Sütü cnm bebak acıbadem sütü watsons gratis gibi kozmetik mağzalarında satılıyor parabende içermiyorcanım bu acı badem sütü mü yoksa yağı mı, eczaneden alınıyor dimi yoksa aktar mı
Sütü cnm bebak acıbadem sütü watsons gratis gibi kozmetik mağzalarında satılıyor parabende içermiyor
benım sat 7 nisan ama bebiş 1 hafta önden gıdıyormus geri çektim dogumuSeninle ayni gunmusuz kac kilo aldin ? Ben henuz almadim ama karnimdan dolayi giysiler olmuyor.
faydasını gören var mı?Sütü cnm bebak acıbadem sütü watsons gratis gibi kozmetik mağzalarında satılıyor parabende içermiyor
faydasını gören var mı?
benım sat 7 nisan ama bebiş 1 hafta önden gıdıyormus geri çektim dogumu
senın?
en son 3 kilo almıstım
Solda olunca kız mı oluyo yoksabenımki de sol da yasıyor
sol daha şişik.
herkes bişi diyorSolda olunca kız mı oluyo yoksa![]()
Tanıdığımız eczacı var oda onu kullanmış bende hem bebeyağı hem bebak kullanıyorumfaydasını gören var mı?
değiştirseydın ya :=)Anladim canim benm sat 30 mart benim bebiste 3 gun ondeydi ama degistirmedim![]()
ben de denıycem.Tanıdığımız eczacı var oda onu kullanmış bende hem bebeyağı hem bebak kullanıyorum
değiştirseydın ya :=)
Sevindimmmmm :)) umarım biter :)ben de iyiyimdir heralde.
nötrüm şuan.
bulantı için nane şekerini çok söyleyen olmustu, ben de bır deneyeyım dedım
olumlu sankı sonuc. ya da benım bulantılar baya seyreklestıler
ben gelişimi buradan takip ettiğim için düzelttimBoyle basladim boyle gitsin :)
bayramda işe yarasın daSevindimmmmm :)) umarım biter :)
Bnmki de solda ama bakalımm :))Solda olunca kız mı oluyo yoksa![]()