- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.321
Nasıl oluo ya durup dururken öğürmeye mi başlıosun :))bayramda işe yarasın da
insanların içinde öğürmekten hiç hoşlanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluo ya durup dururken öğürmeye mi başlıosun :))bayramda işe yarasın da
insanların içinde öğürmekten hiç hoşlanmıyorum
mesela midem bulanıyor diyelım, bazen eğildiğim zaman, bazen mutfaga gıderken, bazen bır kokudanNasıl oluo ya durup dururken öğürmeye mi başlıosun :))
Canan_Ela kuzum nasilsin?
Kıyamammm yaaa..mesela midem bulanıyor diyelım, bazen eğildiğim zaman, bazen mutfaga gıderken, bazen bır kokudan
hemen öğürme gelıyor
öğürüyorum işte
sen hiç öğürmedin mi![]()
nasıl yani?Kıyamammm yaaa..
Ben öğürmedimmm![]()
Kızlar nasıl anliyosunuz sağda solda olduğunu. Benim 3.hamilelik olmasına rağmen hiç hissetmiyorum.Bnmki de solda ama bakalımm :))
En güzeli o sanırım. Bende alicam.bende yoruldum artıksürekli iç çamasırı degıstırmekten gına geldı
ben de yaprak gunluk pedlerden aldım
kullanan var mı?
göbek deliğimin sol tarafı sagdan daha fazla şişik :=)Kızlar nasıl anliyosunuz sağda solda olduğunu. Benim 3.hamilelik olmasına rağmen hiç hissetmiyorum.![]()
sürekli degıstırmeye kilot yetıstıremedımEn güzeli o sanırım. Bende alicam.bende yoruldum artık![]()
sürekli iç çamasırı degıstırmekten gına geldı
ben de yaprak gunluk pedlerden aldım
kullanan var mı?
öteki türlüde mantar riski çok fazlaCanimcim benim doktor gunluk pedi ozellikle kullanma dedi. Istersen gunde 2 kere camasir degistir ama gunluk ped kullanma dedi.camasirda pamuklu olacak. Hava almasini engelliyormus
öteki türlüde mantar riski çok fazla
nemli kalıyor hep vajina
Bende şişik yokgöbek deliğimin sol tarafı sagdan daha fazla şişik :=)
benım akıntım cok fazla oluyor canım :=)Iste camasir pamuklu olunca nemli kalmiyor canimcim
yok öyle bişi hissetmıyorum şuan :=)Bende şişik yokkipirdama falan oluyormu o tarafta?
benım akıntım cok fazla oluyor canım :=)
bir kere gelsın çamaşır kötü oluyor
Ya ne yaptın?Kıyamammm yaaa..
Ben öğürmedimmm![]()