• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen yaa. baldır kısımları olmuyor
ben kalça ve alt kısımalrdan cok aldım ya
kiz bebekte kalça genisler derler ya. valla benim kalcam zaten var iyicce genislerse yandim ki ne yandim. bi arkadasimin fizigi benim gibiydi kizda gobek kalmadi bi kalca kaldi Jennifer yaninda halt etmis.onunda kizi olmustu :)

kiz bebekte kalça genisler derler ya. valla benim kalcam zaten var iyicce genislerse yandim ki ne yandim. bi arkadasimin fizigi benim gibiydi kizda gobek kalmadi bi kalca kaldi Jennifer yaninda halt etmis.onunda kizi olmustu :)
benım 6-7 cm genişlemiş kalcam :=)
bence kişinin vücut yapısına göre degısıyor

göbek deliğimin sol tarafı sagdan daha fazla şişik :=)
bende kullaniyorum canim gunluk ped akintm cokken kullanmiodum ama islaklik gelio ic camsri degis esofmani degis gina geldi pecete koyuodum smdi simdi ped koyuom gene napim ya zaten eski ic camasirlarim olmuo buyuk aldim onlari da yikayip duruom :)

kızlar doktordan geldim bebiş iyi çok şükür.cinsiyeti öğrenemedik kapatmış bacaklıarı açmıyor.doktor uğraştı olmadı 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.Keyif insanı bebişim elini yüzüne koymuş işaret parmağıyla yüzünü okşuyor:KK70:kabırgalarını omurgasını vs. daha net göördük minacık midesini bile :kk77::KK70: hoplayıp zıplıyor keyfi yerinde maşallah:nazar: 2 miyom daha tespit edildi oldular 4 tane Allahtan sonradan fark edilenler rahim dışına doğruymuş bebeğe etksi yok.Doktorum hala bakıyor dedim daha fazla bakmayın siz baktıkça bunlar çoğalıyor:KK70:
oyyyy hadi gozun aydin canim. :)

bende kullaniyorum canim gunluk ped akintm cokken kullanmiodum ama islaklik gelio ic camsri degis esofmani degis gina geldi pecete koyuodum smdi simdi ped koyuom gene napim ya zaten eski ic camasirlarim olmuo buyuk aldim onlari da yikayip duruom :)
Canım o akıntı kıvamlı mı yoksa su gibimi? Benim çoğu zaman kıvamlı ama bazen su gibi çamaşırımı ıslatacak kadar oluyo nedense kıvamlı olan değil de su gibi olan canımı sıkıyo.

Oğlana nasıl benzettı acaba kordonmu gorduki? Bende biliyorum banada değişmiş diyecek inşallah :anneadayı:hayirlisiyla tabii:nazar:
Bana hiç bişey söylemedi henüz.bende pipi ş görmek istiyorum.bende en başından beri sağda hissediyorum.hiç Öğütme yaşamadım hatta hiç kusma dım da.Hollanda'da sarımsaklı peyniri ve soslu peynirleri denediği m için fazlaca tiksindi m peynirden.naneli şekeri de orda keşfettim ciddi anlamda bulantıyı kesiyor.

Gebe den elbise aldım mecburen tören var .lc w ve deFac today pantolon ve ust aldım.artık bende sığmı yorum kıyafetlere .okul arkadaşlarım bebeğin cinsiyetini erkek dıye tahmin ediyorlar nerden çıkarsınız diyorum ee bu sene erkek senesi diyorlar. 2 kızdan sonra 3.de toplum baskısı görüyorum kızlar .bende erkek olsun istiyorum ama sağlıklı olması daha önemli tabi

Kızlar ben folik asit de bıraktım.13 .haftaya geçtim için.Dr a da sormadım unuttum kendi Dr um yoktu Nemrut gibiydi Dr. Şimdi vitamin alayım mı ne dersiniz

aaa o nasil biseymiski arastirayim. bakayim varmi buralarda resmi varmi canm bi yukleyebilrmisin bilellim nasil birsey oldugunu

Boyle yuvarlak icinde bise var canim.Arastirin belki vardir benim cok hosuma gitti.

Screenshot_2015-07-14-18-26-36.webp

Bana hiç bişey söylemedi henüz.bende pipi ş görmek istiyorum.bende en başından beri sağda hissediyorum.hiç Öğütme yaşamadım hatta hiç kusma dım da.Hollanda'da sarımsaklı peyniri ve soslu peynirleri denediği m için fazlaca tiksindi m peynirden.naneli şekeri de orda keşfettim ciddi anlamda bulantıyı kesiyor.

Hollanda'dan misin gezmeye mi gittin canim ?

Back
X