- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.421
Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII![]()
Canımcıgımmmmmmm
Çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII![]()
Sagol bitanemmm cok dua ediyorum bi mucize istiyorum Allah in hep mucizeleri var ins.kiyamam ayniymisiz bende oleyim adam yemegime kadar yapiyo ama ben ufak seye bagiriyorum ona normalde esimden korkardm sesim cikmazdi ama simdi herkese herseye kiziyorum:))buarada pasa hayirli olsun annesi bi oglus daha:)bende 1sa.sonra gidecem bakalm ne diecek
Kardeş sen de temizlik yapmaktan bitirdin kendini. Sal gitsin ya :))Günaydın kızlarrrr. Bugün aşırı enerjim var. Temizlik yapayım da boşa gitmesindoktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahhhh
![]()
Canim yanma da var mi? Enfeksiyom olmasin? ben de oyleyim de...Kızlar 3 4 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Hep tuvaletim var gibi. Neden birden böyle olmaya başladı ki benim gibi olan var mı.
hayırlı olsun canımKizlar cinsiyet belli oldu yuzde 90 kizmis
Kizlar cinsiyet belli oldu yuzde 90 kizmis
hayırlı olsun canım seninde. bi ben kaldım öğrenmeyen herhaldeKızlar bugün başka bir doktora gittim cinsiyetini söyledi %90 kız dedi![]()
Kızlar bugün başka bir doktora gittim cinsiyetini söyledi %90 kız dedi![]()
Yok canım yanma fln. Benim de ilk enfeksiyon geldi aklıma ama çok şükür yok.sadece az bisey tuvaletim gelsin sanki patlıcam okadar çok var gibi hissediyorum. Heralde bebek baskı yapmaya başladı.Canim yanma da var mi? Enfeksiyom olmasin? ben de oyleyim de...
İdrarinin rengi koyuysa ve yanma da oluyorsa bi doktora gorun derim
Ya ben de ayniyim. 13. haftaya gecinxce biraktim folik asiti. Daha dogrusu premesis diye bi ilac aliyodum B vitamin takviyrli. Unuta unuta biraktim:) doktora sormayi da unuttum. Cok fazla ariyorum doktoru trkrar aramaya utaniyorum artik. Napsam ki?Kızlar ben folik asit de bıraktım.13 .haftaya geçtim için.Dr a da sormadım unuttum kendi Dr um yoktu Nemrut gibiydi Dr. Şimdi vitamin alayım mı ne dersiniz
İyi bari. Ben de bebegi ogrendigimden beri cok sık tuvalete cikiyorum gerci. (normalde de cok cikardim).Yok canım yanma fln. Benim de ilk enfeksiyon geldi aklıma ama çok şükür yok.sadece az bisey tuvaletim gelsin sanki patlıcam okadar çok var gibi hissediyorum. Heralde bebek baskı yapmaya başladı.
Bugun baktim da benkm de sag tarafta bikini bolgesine yakin bi sislik var sola nazaran:) ama hareket goruuyo hissetmiyoum da. Cok garip:) elimi koyup sevdim kafasini oksar gibiBenim sol taraf sisiyor bebis donunce iniyor dondugunu falan hissediyorum canim.