- 13 Haziran 2015
- 95
- 69
- 8
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.441
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html kızlar ne buldum bakın ilk haftalarda cinsel organlar nasıl birbirine benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cinsiyet belli oldu yuzde 90 kizmis
Kızlar bugün başka bir doktora gittim cinsiyetini söyledi %90 kız dedi![]()
dün doktora gittim hiç 3lü 4lüden bahsetmedi bir ay sonra ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi.Sanırım istemicek diğerlerinikizlar gunaydinnnnnn sekerlerya aklima sabah sabah bisi takildi smdi bizler 2li yi yaptrdik ya 3lu de yaptircakmiyiz. 2li yapilana yapilmiomus diye duymustum netre baktm biraz buda downsendromuna bakiomus yanlis hatirlamiosam 2lide kromozom13.3llude kromozom 21 e bakiliomus napicaz yaptirmayi dusunen varmı yada bi bilgisi olan.
çok fazla tuz tüketiminden de oluyormuş.Ne mutlu sanaaa, evdesin tabii bacaklarını uzatıp takılıyosundur tabii olmaz
Zaten bu kadar erken başlamazmış normalde, bana neden oluyo anlamadım yaa![]()
sen belırtılerden yıne pek umutlanma :=) bünye meselesı.Bana hiç bişey söylemedi henüz.bende pipi ş görmek istiyorum.bende en başından beri sağda hissediyorum.hiç Öğütme yaşamadım hatta hiç kusma dım da.Hollanda'da sarımsaklı peyniri ve soslu peynirleri denediği m için fazlaca tiksindi m peynirden.naneli şekeri de orda keşfettim ciddi anlamda bulantıyı kesiyor.
bu tamamen senın tercıhin.kizlar gunaydinnnnnn sekerlerya aklima sabah sabah bisi takildi smdi bizler 2li yi yaptrdik ya 3lu de yaptircakmiyiz. 2li yapilana yapilmiomus diye duymustum netre baktm biraz buda downsendromuna bakiomus yanlis hatirlamiosam 2lide kromozom13.3llude kromozom 21 e bakiliomus napicaz yaptirmayi dusunen varmı yada bi bilgisi olan.
valla bizim doktor doğana kadar cinsel ilişki yasak diye kendi söylüyor sormamıza gerek kalmıyor.Soyler bebegm cinsiyeti belki belli olmaz sor sen yinede..esimde bana israr etti sor cinsel iliskiyi die bende sordum valla cok utandim ama esim 1ay solerdi artik o yuzden mecburiyetten sordum:))))
amma temizledi dimiKardeş sen de temizlik yapmaktan bitirdin kendini. Sal gitsin ya :))
Surrender 2 yaşından sonra kızlar kendi tarzını belirliyomuş. Biz bugün bunu öğrendik.
Bizim kız mağazada cıngar çıkardı.
Güneş gözlüğünü pembe,şapkasını pembe,eteğini pembe,bluzunu pembe,ayakkabısını ciyak beyaz aldı.
Allah'ım kabus gibi,pembe zehirlenmesi yaşıyorum şuanda![]()
benımkı % hesaba gırmedıKizlar cinsiyet belli oldu yuzde 90 kizmis
bide ben bacakları araya kapattı açmadı doktorda 15 gün sonra gene bakarız dedi.yurt dışına gidiyor doktorum offfhayırlı olsun canım seninde. bi ben kaldım öğrenmeyen herhalde
neden öyle diyor? sebepsız yere denmez çünküvalla bizim doktor doğana kadar cinsel ilişki yasak diye kendi söylüyor sormamıza gerek kalmıyor.çok net adam
büyük konuşma benim görümcemin kızıda öyle annesine kısa pantolon istiyorum diye tutturmuş.kısa pantolon deyince kapri falan gösteriyormuş görümcem .sen hiç bir şey bilmiyorsun beni güzel giydirmiyorsun diye kızıyormuş anneye.
başlarım onun pembesine.. benım sectığım tarzı gıyecek o kadar![]()
kızlar çok cadı oluyorbüyük konuşma benim görümcemin kızıda öyle annesine kısa pantolon istiyorum diye tutturmuş.kısa pantolon deyince kapri falan gösteriyormuş görümcem .sen hiç bir şey bilmiyorsun beni güzel giydirmiyorsun diye kızıyormuş anneye.Görümcemde okul resimlerine bakmış kısa pantolon dediği şortmuş
almışlar gitmiş cırtlak renkte elbisede almış bunuda alacam diye .Kızlarla başa çıkmak zor valla
enim riskli canım ondan herşey yasak zaten köşe yastığı gibi yatıyorum evde doktor yatıcan dedineden öyle diyor? sebepsız yere denmez çünkü
Bide bennnnnhayırlı olsun canım seninde. bi ben kaldım öğrenmeyen herhalde
çok fazla tuz tüketiminden de oluyormuş.
Kızlar doktordan geldik muayene olduk kapıdan çıktım ve cinsiyetini sormayı uttum koşa koşa odaya daldım neyse öğrendik pipişimiz varmış minnak![]()