- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.601
23 ne ki23 göbeeemeee![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 ne ki23 göbeeemeee![]()
![]()
klima reklmamı vardı ya 23 göbemeee diyordu23 ne ki![]()
klima reklmamı vardı ya 23 göbemeee diyorduben kendi göbeğime bakıp hep öyle diyorum içeride çekilmiyor arkadaş
![]()
seneler önceydi zayıflar bilmez göbeklilerin aklında kalan bir reklam iştehiç bilmiyorum.
![]()
seneler önceydi zayıflar bilmez göbeklilerin aklında kalan bir reklam işte![]()
Bende iyiyim cok şükür gecen gun ucakla annemlerin yanina geldim.Ucak en saglikli yolculuk ama beni cok zorladi.Bel agrim 2 gundur gecmedi diyebilirim.Asiri bas donmesi mide bulantisi yaşadım.Geri nasil gidicemi dusunuyorum.Arada bir bulantilar devam ediyor sali gunu kontrole gidicem cinsiyet belli olur sanirim senin bellimi:)Iyiyim tatlim.1 hafta izin aldim tatil modundayim :) sen nasilsin,nasil gidiyor
Evet oynatiriz super olur:)))super o zaman.bayramdan sonra geliyorsunuz tamamen istanbulaAaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzzben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya
![]()
Aaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzzben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya
![]()
Evet.cok guzel olur o zaman.bayramdan sonra.temelli geliyorsunuz istanbula.... oooff.nasil yerlesiceksin sen.simdi iyice buyumeden gobusun, guzel bir ev bulursunuz insallahAaaa ciddimisinnn çok sevindimm senin prensesle benim oğluşu oynatcazzzben istanbuldayım cnm iyim ev bakıyorum yeni yeni ama bayram giriyor araya
![]()
Canim ben dun devlete gittim dr.beni ilk gordu herkese soyledigi sey sanirim bana iliski cok cok az ve agir kaldirma dediMerhaba kızlar, 15. Haftamdayim, doktora iliski konusunda birşey sormamistik, bu zamana kadar dikkat ettik, kahverengi akintim oluyordu ilk zamanlar, protesganla geçmişti, haftalardır yoktu, bu hafta ilişkiden sonraki gün kahverengi akintim oluştu, anormal birşey mi, sizin de böyle bir sorununuz oldu mu napmaliyim
Aynen cnm benimde ben toplamda 3 kilo aldim ama ozellikle akdamlari karnim acaip sis oluyorTabikiiiiii boydan elbiseler aldım kendime full elbise giyiniyorumby aksamda birkactane tayt gibi biseler bakicam eski taytlarim karnimi sıkıyor rahat etmemiz lazım
![]()
Ayyyy sormaaa ev bulmakta bir dert kira fiyatları başka dert bakalım bir iki evle gorustum ay sonunda çıkıcak kiracı bir kesinleşsinde benim evim hazır çünkü toplandı direk eşyalar gelecekEvet.cok guzel olur o zaman.bayramdan sonra.temelli geliyorsunuz istanbula.... oooff.nasil yerlesiceksin sen.simdi iyice buyumeden gobusun, guzel bir ev bulursunuz insallah
Cnm senin erkekmi belli oldumuuu ben kacirmisim surcum benimde yanlar cikti hamilelikle beraber demek herkesin ufaktan belli olmaya baslamis gobusleri benim bebis acaip kipir kipir benimkidemi erkek acabaYanların varmıydı hamileliktemi oldunedense içimde sana karsı kız hıssettim
hayır olsun benim gobus daha çok ve yanlar hiç yok sivri
![]()
Belli oldu erkek dedi doktorCnm senin erkekmi belli oldumuuu ben kacirmisim surcum benimde yanlar cikti hamilelikle beraber demek herkesin ufaktan belli olmaya baslamis gobusleri benim bebis acaip kipir kipir benimkidemi erkek acaba
En son 11 haftada gittim ozele cinsiyeti sormayi unuttum bu hafta devlete gittim kadin bacaklari kapali goremiyrm dedi o yuzden taaaa 5 agustosa kaldiBelli oldu erkek dedi doktoreee senin nie belli değil nezaman gittin ki
Yok cnm bende varim ve sanirim 19.haftada fLan ogrenicemAyyy bi ben mi ksldım cinsiyeti öğrenemeyen :))