- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.101
Oğluş tekmeliyo oda mı korktu ne kabus gibi bi akşam bu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin nerde canımmm yaa gelse hemennnAaaaaaaaa aaaaaaamutfaktaydımmmmm.....yarasa antrede ucuyooooo
kocişi aradım ayyyyy nerden cıktı bu şimdi yaaaa ay doğurucam şimdi
![]()
Ay ne guzel bi haber cok sevindim cnm.Kaç günde kaç kilo aldı. Bnm de erken doğum riskim var ondan sordum.1750 gr oldu çok şükür rabbime :)
Saol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldıCanim gozun aydin. Hayirli olsun.... bizde seni merak ediyorduk. Birdenbire aniden oldu herhalde dogumun. Bebis iyidir insallah.
Geliuo geliyoEşin nerde canımmm yaa gelse hemennn
Saglikla kullanın çok güzel. Kaca aldınız acabaArabamızzz geldiiii![]()
Sende beni şu yarasa ile uğraşırken güldütmeayak tırnaklarını kesmek nasıl bi işkence şeklidir![]()
Tahmini doğum tarihin 14 ocaksa cuma günü daha 34 biter bi yanlış var burda 14 ocağı 40 sayarak geri gel bak 34 çıkıyo benim 12 si daha salı bitti 34 :)Canım cuma günü 37 bitiyor 38 e giriyoruz o bakımdan. Bide benimki zaten riskli inşallah o güne kadar durur. Bebeğin eşi rahim ağzının yarısını kapatmış heran kanama vs durumu var. Allah korusun. Dr günü dolunca beklemeyelim dedi
Cnm sıkma canını bnm ki de 1300 gr henüz ve kilo alımı azaldı. Haftaya da öyle olursa alabilirim dedi beni düşün. 2300 çok iyi. 2 kiloyu geçmiş küvöze bile girmez belki. Kilo alımı azalınca olan kilosu da düşmeye başlıyormuş bebek sıkıntıya girdiği için. Erken alması daha iyi öyle bi durumdaKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Ben deee:):) kavanozda yapıyorum çok da iyi oluyo:)ben kavanozda yapıyorum kalıp gibi olsun dıyetencere cok yer kaplar dolapta
İçerden camları ışıkları aç canım sen mutfakdayken cıkar belki odalardan dışarıuaÜ
Geliuo geliyopusmuş biyere demekki
![]()
Eetttt cnm arabanın rengi siyah üstü morçok guzel ama bu
mor olan kılıf mı?
Anaamm haklısın korkmakta ( sakinleştirmek isterdim ama ben de korkardım )kapucı ya da güvenilir bi komşu yok mu yardım istesenAaaaaaaaa aaaaaaamutfaktaydımmmmm.....yarasa antrede ucuyooooo
kocişi aradım ayyyyy nerden cıktı bu şimdi yaaaa ay doğurucam şimdi
![]()
Çok teşekkür ederim canımm :)Saglikla kullanın çok güzel. Kaca aldınız acaba
Kociş geldi sersem kafam ah bana yatak odasının kapısını kapamayı unutmuşumAnaamm haklısın korkmakta ( sakinleştirmek isterdim ama ben de korkardım )kapucı ya da güvenilir bi komşu yok mu yardım istesen
Çok güzelmiş güle güle kullanınArabamızzz geldiiii![]()