2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.
Allah yardimcin olsun tatlim dogum kanali icin erken degil miymis?

Kızlar bugün tartılma günümdü
Bu hafta hiç kilo almamışım yaşasın :KK49:
Toplamda 12,5 hala
Mutlu oldum:KK54:
Benim de ctesi kontrolüm vardı 10 günde 100 gr almışım zaten evde de tartıldığım için biliyordum ama dr dan aferim de alınca çok mutlu oldum. Bu arada bebiş de 380 gr almış. Umarım başka kilo almadan hamileliği bitiririz :KK49:

Son düzenleme:
Günaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.
Kolay gelsin canım sonlarına yaklaştın demekki Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah

peki saymadım o zaman :KK48: 37. haftada olanlar var ben yavaştan bikaç doğum bekliyorum artık açıkçası.kendim de bu civarlarda doğmuş bi bebek olduğum için midir bilmem
Ben 37+3 olacam alindigu gun.Allah nasip ederse haftaya bugun bu saatlerde bebislerim gelmis olacak:KK48:

nehirada nehirada evet canım benim ilk bebek en azından eve gelince uzanıyorum dinlenmeye vakit oluyor senin işin daha zormuş ya okulda ayrı evde ayrı ugrasıosun en fazla iki güne bulurlar öğretmen boşver. Benim müdür rapor alınca da sıkıntı yapıo zaten sürekli odasına çağırıp uyarıyor rahatsızsanız izne ayrılın dio bende artk rapor almıorm dayandığım yere kadar dayanıcam son gün 29 aralık benim de işte gün sayıyorm napim sonrasında bugünlere ihtiyacım olacak o_O

Gecmis olsun dogum yapman zorunlu kılacak baska bişi mi oldu? Sancı çıkana kadar beklemiyorlar mı? Yazışmalardan kacırmış olabilirim gerçi 10 gün sonra 38 olmuş oluyorsun
Canim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyle :KK43:
10 gun sonra zaten 17 gunun kaliyormus cnm.. ins gelir bebis kendiliğinden,az daha sabir :/
Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.
O nasıl bir yöntemmiş öyle :KK53:
Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.
O nasil bisey yaa.sezeryan dusunmuyomusun canim
Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş. :KK43:

Canim ben 37+2yim şuan. Gec dollenme vardı iki hafta gerideydik ama şuan dogum aralık görünüyor. Bebek 28 haftadan beri kanaldaydı artik bacaklarım kopacak gibi ağrıdan cok hirpalandım. Sancı da en yükseği 100 benimki 60larda iki haftadır. Ha geldi gelecek bilmiyorum ne olacak boyle :KK43:

Yok canım sat 22 marttı benim gerideydik acigi kapadik. Şuan 3 kilo kadar boyu da 50cm. Daha agirlaşirsa napacam bilmiyorum.

Ben de ilk defa duydum zorlayacaz biraz dedi.

Normal doğum istiyorum canim sezeryan olursam bakanim yok ben cabuk toparlanmak istiyorum zaten başaşaği bebiş. :KK43:
Allah yardimcin olsn canim.tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah

nehirada nehirada evet canım benim ilk bebek en azından eve gelince uzanıyorum dinlenmeye vakit oluyor senin işin daha zormuş ya okulda ayrı evde ayrı ugrasıosun en fazla iki güne bulurlar öğretmen boşver. Benim müdür rapor alınca da sıkıntı yapıo zaten sürekli odasına çağırıp uyarıyor rahatsızsanız izne ayrılın dio bende artk rapor almıorm dayandığım yere kadar dayanıcam son gün 29 aralık benim de işte gün sayıyorm napim sonrasında bugünlere ihtiyacım olacak o_O
Aynen canım rapor alsam bu sefer de izne ayrilsaydin keşke derdi inşallah tez zamanda geçer seninde şu günler Karnım burnumda gelip okula bişeyler yapmaya çalışıyorum 4 yaşındaki çocuklarla yani hastaysam da idare edecek halim yok artık idare edebilecek durumdaysaniz gelin der bizimki de hep ya zaten idare edecek kadarken arayip rapor alacağım bile demeye tenezzül etmiyoruz idare ediyoruz artık son anlarda alıyoruz neyse artık oldu bitti benimki darısı sana su gibi akıp geçsin inşallah zaman

Allah yardimcin olsun tatlim dogum kanali icin erken degil miymis?
çok hareketli bi işim var ondan kaynaklı sanırım. Birde bebek iri. Geçen hafta doğmaması için serum vermişlerdi. Bu hafta istemiycem doğacaksa doğsun. Bir nedeni var ki habire gelmek istiyo bu çocuk.

Back
X